best build pvp/pve tank and healer

Discuție în 'Zonă de creativitate' creată de Zeusian, 23 Apr 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Zeusian

    Zeusian Comisar forum

    o sa imi rog colegii de suferintă să posteze cele mai bune configurări ale navei pentru luptă, farm, tanchist sau regenerator. de cele mai multe ori abilitatile, castelele si pietrele nu sunt atat de bune precum se lauda dezvoltatorii. oare care este cea mai buna configurare identificata? care este cel mai bine informat player?? ce puteti recomanda piratilor tineri, pentru ca atunci cand ii intalniti sa aveti parte de lupte pe cinste care sa merite confruntarea si sa nu formati puncte batalie??
     
  2. Achilles[❶NE]

    Achilles[❶NE] Profesionist forum

    Te intereseaza si elementele din payment care ar constitui cea mai buna configurare? Sau ne referim strict la ce provine din joc?
     
  3. Zeusian

    Zeusian Comisar forum

    și de la pay :)
     
  4. Achilles[❶NE]

    Achilles[❶NE] Profesionist forum

    Ok. Vreau să anunț de acum că ceea ce voi scrie în următoarele rânduri nu sunt niște configurări bătute în cuie, ele pot fi modificate după posibilitățile și cerințele fiecăruia(în cazul de față, acestea sunt configurațiile pe care eu le folosesc). Voi face două precizări/configurație: una pentru jucatorii mici, alta pentru cei ce sunt deja la un nivel, dar nu sunt siguri de ce ar trebui să facă pentru a contura o configurație mai bună. Să începem:

    Configurație PvP(pentru luptă):

    Castele

    Catarg:
    • Manual balistică- Mărește șansa de lovitură critică;
    • Sextant- Mărește daunele cauzate de tunurile tale;
    • Pulbere extra- Mărește efectul prafului de pușcă, acest lucru mărind daunele cauzate de salvele tale.
    • Dulgherie- Castel ce accelerează viteza de reparare a navei tale. Mai multe explicații despre utilitatea acestui castel, în rândurile ce vor urma.
    Prova:
    • Coca navală blindată- Reduce daunele pe care le încasezi(atât de la NPC-uri cât și de la jucători);
    • Rampa de încărcare- Reduce timpul de încărcare al tunurilor tale;
    • Chilă- În funcție de starea navei tale(dacă e avariată sau normală) acest castel îți mărește viteza de deplasare a navei.
    Castel voodoo:
    • Soclu de amuletă- Reduce timpul de încărcare al amuletelor ce încarcă scutul voodoo;
    • Miraj voodoo- Îți mărește șansa de evitare(scade daunele pe care le primești atât de la NPC-uri cât și de la jucători, însă cu mai multă predilecție, daunele primite de la alți jucători);
    • Pietre fortificate de armură- Mărește regenerarea scutului voodoo prin amulete.
    Punte de arme:
    • Potențator de iluzii- Îți mărește șansa de a aplica un efect negativ asupra altor jucători. Acest castel este util în cazul în care folosești munițiile frângătoare de inimi, voodoo-explozie, congelantă, înghețată, craniu.
    • Planurile constructorului naval- Îți conferă mai multe locuri de extinderi și de la nivel 6 o velă suplimentară.
    • Laboratorul Otrăvitorului- Mărește daunele de tip DoT.
    Pupa:
    • Pupa- Îți mărește viteza navei indiferent de starea acesteia.
    • Turnuri pentru tunuri- Îți conferă locuri suplimentare pentru tunuri.
    • Suport rachete- Acest castel funcționează doar dacă ai Maestrul rachetelor activ. Îți mărește numărul de rachete pe care îl poti arunca asupra unui jucător(maxim 10 rachete).
    Punte Echipaj:
    • Expert militar- Îți mărește daunele critice;
    • Contabil feroce- îți mărește daunele date de munițiile elită.
    • Timonier de elită- reduce daunele critice pe care le încasezi.
    • Echipă de curățenie- reduce daunele de tip DoT.
    Tunuri
    Tunurile reprezintă un topic foarte dezbătut de toți jucătorii. Pe bună dreptate! Nu ai tunuri, nu ești pirat :D . Problema care ne dă nouă bătăi de cap e faptul că acestea(mă rog, cele mai bune dintre ele) pot fi achiziționate doar prin payment. Au existat rareori momente în care noi să avem acces la ceva bun via event. Revenind la subiect: configurațiile PVP, privitoare la tunuri, sunt diverse. Poți să îți creezi o combinație de tunuri după stilul tău de joc. Uite niște exemple:

    Combinație Firestorm-Ciocanul destinului:
    O combinație care are avantajele și dezavantajele sale. Ciocanul destinului îți conferă daune imense vs jucător, dar din păcate au un ritm de tragere greoi, uneori agasant. Opțiunea cea mai bună e să le cuplezi cu niște tunuri Firestorm pentru a scade acel timp de încărcare.(de obicei, pentru a nu pierde mult din daune, pun cca 60% Ciocane și 40% Firestorm).

    Combinație Ciocanul Destinului-Devastator:
    DAUNE CRITICE ENORME!...dar...rata de tragere foarte greoaie. Timpul de încărcare este teribil. Hai să fim optimiști, poate ai norocul de a da peste cineva care este echipat cu Lanterne furtunoase și din două salve îl seci de nu mai are timp să dea nici măcar un click pe mare.

    Combinație Ciocanul destinului-Voodoo:
    Cea mai interesantă combinație de tunuri, din punctul meu de vedere. Împreună cu muniția devoratoare de suflete, seci scutul inamicului din câteva salve încărcându-l, în mod masiv, pe al tău.

    Combinație Firestorm-Tun voodoo:
    O configurație slabă dacă nu ești configurat pe castele să dai în scut foarte tare.

    Combinație Firestorm-Devastator:
    O ploaie de critice..cam așa s-ar descrie această configurație. Avantajul acestei configurații e faptul că reduci mult timpul de încărcare al tunurilor( la o rata de 50% devastatoare - 50% Firestorm). Să adaugi și pietre de daune critice ar ieși ceva interesant.


    Bijuterii
    Vorbind de configurația PvP, voi face referire doar la pietrele defensive/ofensive ce ajută mai mult în PvP.

    Bijuterii navă:
    • Topaz(+49 puncte de viteză)- Bijuterie foarte bună în cazul în care trebuie să scapi de atacul mai multor inamici și să zicem că te afli pe "câmp deschis". Dacă ai viteza mai mare decât inamicul tău, șansele de scăpare sunt mult mai mari.
    • Rubinul și cuarțul roz- Conlucrează foarte bine, oferindu-ți daune mari asupra jucătorilor.
    • Acvamarinul și sodalitul- Reducere masivă de daune. Cea mai bună combinație defensivă.
    Bijuterii mascotă:
    • Amazonit- îți oferă 10 locuri pentru extinderi. O consider o valoare defensivă, dat fiind faptul că am ceva mai mult HP.
    • Zircon- îți conferă cu 50% mai multe puncte de bătălie. Mie mi se pare o bijuterie folositoare, dat fiind faptul că vreau să urc rangul de bătălie mai rapid.
    • Sugilit & Kunzit- Valori defensive mult mai mari. Configurația de pe mascotă poate varia atunci când pui o piatră de probabilitate. Un build al mascotei cu probabilitate și șansă de evitare e bun împotriva jucătorilor care au de exemplu valori scăzute ale prevenției.

    Extinderi
    Grinzile sunt cele mai bune extinderi când vine vorba de PvP. Lanternele furtunoase ies din discuție din start, dată fiind acea scădere enormă de prevenție. Crivacele mi se par inutile: Ai într-adevăr daune ceva mai scăzute, însă degeaba, HP-ul tău e și el scăzut. Ai spune "ok..dar ce ar fi să le combin?". În așa situații vei observa că prevenția conferită de crivace scade dacă pui un alt tip de extensie.


    Precizare pentru jucătorii mari: Nu-mi dați în cap dacă ați descoperit ceva mai bun Mă aștept ca cele mai multe lucruri din cele pomenite de mine mai sus să fie deja cunoscute iar dacă nu, sper ca acestea să vă ajute și pe voi.

    Pentru jucătorii mici: Ceea ce am precizat mai sus are nevoie pe alocuri de payment. Nu vă recomand să vă izbiți cu cardul de joc dacă credeți că nu vă pasionează suficient de mult. Nivelul la care veți reuși să performați în PvP nu vine instant: e nevoie de timp, răbdare și muncă. Rămâne la latitudinea fiecăruia dintre voi cum doriți să jucați.

    Pentru moment mă voi opri aici cu explicațiile. Voi reveni dacă cuiva de aici i s-a părut folositor ce am scris.
    @Zeusian , lectură plăcută. Sper să te ajute.
     
    Modificat ultima dată: 24 Apr 2018
    *ensis*, Farxen, mydyla și alți 5 apreciază asta.
  5. catasperanta

    catasperanta Locuitor permanent

  6. .†.HellFire.†.

    .†.HellFire.†. Novice forum

    bun topic , felicitari !
     
  7. Achilles[❶NE]

    Achilles[❶NE] Profesionist forum

    Mulțumesc pentru susțineri. În cursul după-amiezii voi posta configurația de farm. Mi se pare mai prioritară decât cea de tank sau regenerare.
     
    Zeusian apreciază asta.
  8. .corsarulnegru.

    .corsarulnegru. Comisar forum

    Excelent, BV !
     
  9. **scorpions**

    **scorpions** Mare-maestru forum

    Un mic sfat va rog: ce e mai bine sa pui pe mascota la mod PVP ( preventie + evitare) sau preventie + probabilitate, pentru a avea so daune) .2 Ce e mai bun dintre evitare si preventie?
    3. Daca jucatorul pe care il atac are sansa de evitare ....
     
  10. Achilles[❶NE]

    Achilles[❶NE] Profesionist forum

    1) Dacă vrei daune mai mari pune probabilitate+șansă de evitare, dacă vrei o defensivă mai bună pune prevenție și șansă de evitare.
    2) Nu poți spune că una este mai bună ca alta. De ce? Ambele dau valori defensive relativ egale. Dacă le pui împreună efectul este mai mare.
    3) Dauna ta va fi ceva mai mică. Însă nu se compară cu un build prevenție+șansă de evitare.
     
  11. v_crypt

    v_crypt Novice forum

    O configuratie pentru farm ma poate ajuta cineva?
    La castele, abilitati am inteles ideea...mai am nevoie de info in legatura cu tipurile de tunuri pe care ar trebui sa le am pe nava pentru a da maxim-ul de DMG si bijuteriile care trebuie puse pe nava/mascota.
    Multumesc anticipat!
     
  12. ∞ŦΆИ€∞

    ∞ŦΆИ€∞ Scriitor în devenire

    Crivacele nivelul 6 sunt bune atat in PvM cat si PvP pentru ca ofera si sansa de evitare;
    In PvP se folosesc corbii cu un singur ochi, recomandare - tine mai multi la nivel inferior decat sa ii upgradezi si sa ai numar mic pentru 1-2% dar per total mai putina sansa de evitare pentru ca aceasta extensie ocupa doar 2 locuri nu 16 precum Crivacele

    La PvM conteaza ce tunuri ai dar mai important este ce numar de tunuri ai, daca ai buff-uri temporare ce iti ofera 50 tunuri daunele pot creste si cu 60k normala -100k critica iar ordinea lor dupa preferinte si eficienta sunt:
    Tunul Bastion
    Tunul Wordbreaker
    Tunul Painbringer (pentru completare sau "de umplutura" atunci cand ajungi sa ai 700 tunuri)

    Cei cu multe tunuri bastioane ajung sa activeze Santinela de 2 ori la Amiralii de event iar cu cat ai echipate mai multe cu atat va trage mai des deci... ai vrea sa dai de 2 ori daunele si sa scoti recompense mai mari la event? Bastioane este raspunsul.
     
    Modificat ultima dată: 22 Dec 2021
  13. v_crypt

    v_crypt Novice forum

    Ma refeream strict la partea de DMG, nu preventie/evitare, etc..
    Acum ma refer strict la eventul de iarna care este in desfasurare, cate locuri de tunuri si ce fel de tunuri sa ai sa poti da minim 300-380 k DMG pe NPC event?
    Eu am 420 de tunuri amestecate (Painbringer, Worldbreaker , tunuri vodoo) si DMG-ul meu este de 240 k pe NPC event.
     
  14. ЯΔPMonste®

    ЯΔPMonste® Scriitor activ

    Baiatu a raspuns la topic nu te da rotund. Eu cu 418 tunuri dau 285 si 320k critica