Feedback Discuții - Topirea Zăpezii

Discuție în 'Runde de discuții generale' creată de Cataleya, 13 Ian 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. FikuMikuNaKocyku

    FikuMikuNaKocyku Scriitor în devenire

    Voice chat-urile nu sunt extensii ale jocului, decizi dacă folosești sau nu. Jocul ar trebui să îți pună la dispoziție cele necesare...jocului.
     
    booghy1973 apreciază asta.
  2. Indus

    Indus Talent de excepţie

    Jocul pune la dispozitie totul, da nu va sta cineva sa spuna unde apar anumite nave, navele sunt anuntate in hartile din jur
    Colegul a incercat sa spuna ca jocul a ajuns la un nivel in care este nevoie de colegi, etc, comunitate, singur este destul de greu.
     
    Modificat ultima dată: 24 Ian 2023
  3. FikuMikuNaKocyku

    FikuMikuNaKocyku Scriitor în devenire

    Eu vă iau apărarea aici și tu sari să mă înjunghii pe la spate? Ia hai în chat-ul cu discuțiile despre payment-ul românesc, că acolo lipsesc moderatorii. :))

    Am înțeles ce vrea să spună colegul nr. 2, dar colegul nr. 1 nu este obligat să folosească discord sau teamspeak, da..este mai greu așa și își asumă, că mecanismul de anunțare a navelor pe o rază limitată de hărți nu este de ieri de azi. Dar oricum, te țin minte. :))
     
    DNG**stranger** apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.