Reducere la payment pentru România

Discuție în 'Propuneri și idei' creată de ∞ŦΆИ€∞, 25 Apr 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriți ca România să beneficieze de o reducere mai mare la payment? (față de situația actuală)

  1. DA

    298 vot(uri)
    97,4%
  2. NU

    8 vot(uri)
    2,6%
  1. hellnight95_RO

    hellnight95_RO Scriitor în devenire

    Pe discord nu se ofera informatii legate de payment. Eu unul am scris la suport pentru mai multe informatii legate de acest topic, va indemn sa faceti si voi acelasi lucru, cu cat mai multi cu atat mai bine, daca suntem doar 2-3 persoane sigur nu o sa ne bage nimeni in seama si pe buna dreptate :)
     
  2. jonyplayer

    jonyplayer Scriitor în devenire

    nu o sa se intample nimic degeaba va obositi sa scrieti oricum nu va baga nimeni in seama , de trimis la suport degeaba faceti acest lucru , singura posibilitate ar fi sa nu mai bage nimeni din romania bani in joc timp de cateva luni si o sa vedeti ca o sa se schimbe , dar pana atunci stam si rabdam de preturi exagerate , eu nu am mai bagat bani de 5 sau 7 luni nu mai stiu si nici nu mai bag ca sunt prea scumpe .
     
    creyzy_RUN și FikuMikuNaKocyku apreciază asta.
  3. Jack**Sparrow

    Jack**Sparrow Scriitor în devenire

    Pe toate jocurile din lumea asta paymentu turcesc este doar de 2 ori mai ieftin , asa ar trebuii sa fie si aici pentru romani 60 eur pentru turci 30 asa e normal. Dar asta e singuru joc unde pentru Romani e 60 si pt turci 10 eur.
     
    creyzy_RUN și jonyplayer apreciază asta.
  4. *ensis*

    *ensis* De-al casei

    1. nu stiu de ce avem o problema cu paymentul de la x, y, z, ar trebui sa avem o problema cu paymentul in general, indiferent cum, acest joc nu este fair play pentru nimeni, iar paymentul nu este echilibrat dupa puterea de cumparare a fiecaruia. In mod logic, cate pachete poate cumpara un jucator, raportat la minimul pe economie al fiecaruia indiferent de tara, din Ungaria spre exemplu, tot atatea sa poata cumpara si un jucator din Romania, Spania, Franta, Belgia, Turcia, Bulgaria, Germania, UK, etc. Nu considerati ca fiecare ar avea sanse egale pe Seafight de joc, si in mod normal exista liberul arbitru daca vrei sa cumperi sau nu pachete, sau daca consideri ca acest joc merita sa cheltuiesti bani pentru el sau nu?
    2. Faptul ca nu se intampla nimic cu acest topic nu este o noutate, nu ne baga BP in seama, ne simtim ignorati, e simplu sa ne facem auziti, metoda de ascultare e CARDUL, ignorati paymentul daca nu va convine pretul si inchideti butonul CARD, si poate asa , in liniste totala, BP ne va auzi. Daca nu ne aude, nu e problema, invatam sa jucam GRATIS cu ce ne ofera BP, daca bineninteles va lasa orgoliul si ambitia cheltuitoare:)))
     
    Noltisor-RO, creyzy_RUN, booghy1973 și alți 2 apreciază asta.
  5. FikuMikuNaKocyku

    FikuMikuNaKocyku Scriitor în devenire


    Cel mai bun mesaj dat până acum (după ale mele, desigur :D) sper să fie văzut de cât mai multe persoane.
     
    creyzy_RUN și *HellFire*Ro* apreciază asta.
  6. booghy1973

    booghy1973 Profesionist forum

    Eu am inchis de mai bine de 2 luni robinetul si nici nu o sa-l mai deschid. Daca ar proceda toti la fel o sa fim bagati in seama. Pana la urma se poate juca si gratis sau deloc.
     
    *ensis*, creyzy_RUN și FikuMikuNaKocyku apreciază asta.
  7. booghy1973

    booghy1973 Profesionist forum

    ORDONANŢĂ nr.137 din 31 august 2000
    privind prevenirea şi sancţionarea tuturor formelor de discriminare

    ....

    Art. 14. - Constituie contravenţie, conform prezentei ordonanţe, refuzarea acordării pentru o persoană sau pentru un grup de persoane a unor drepturi sau facilităţi, datorită apartenenţei acesteia/acestuia la o rasă, naţionalitate, etnie, religie, categorie socială sau la o categorie defavorizată, respectiv datorită convingerilor, vârstei, sexului sau orientării sexuale a persoanelor în cauză.

    ....

    CAPITOLUL III
    Sancţiuni

    Art. 20. - (1) Contravenţiile prevăzute la art. 5-8, 10-14, art. 15 alin. (1), (2), (3), (6), art. 16, art. 17 alin. (1), art. 18 şi 19 din prezenta ordonanţă se sancţionează cu amendă între 500.000 lei şi 10.000.000 lei, dacă discriminarea vizează o persoană fizică, respectiv cu amendă între 1.000.000 lei şi 20.000.000 lei, dacă discriminarea vizează un grup de persoane sau o comunitate.

    https://www.cncd.ro/depune-o-petitie/

    Merita intrebati si cei ce la CNCD ce parere au
     
    kostzy, *ensis*, creyzy_RUN şi o altă persoană apreciază asta.
  8. *ensis*

    *ensis* De-al casei

    interesant, e cu 2 taisuri asta...........
     
  9. booghy1973

    booghy1973 Profesionist forum

    Pai din cate vad eu, discriminarea vizeaza o comunitate, comunitatea romaneasca.
     
  10. kostzy

    kostzy Cunoscător forum

    ii doare undeva de comunitatea romanesca..banu sa iasa...
     
  11. *ensis*

    *ensis* De-al casei

    noi cerem reducere conform puterii de cumparare al leului, dar la ce ai postat tu, ar insemna ca un pachet sa coste ca exemplu 100 de euro pt toti, indiferent cat reprezinta 100 de euro in echivalent pentru cei care nu au trecut la eur.In acest context noi nu suntem discriminati ci suntem favorizati.
    Tu ai postat o lege, in care nu vorbeste de puterea de cumparare a monedei / dezv. economica a fiecarei natiuni, ci vorbeste de preturi unice........si sincer ai dat-o cu stangul in dreptul.​
     
  12. booghy1973

    booghy1973 Profesionist forum

    Tu cred ca tii cu ursul sau esti mana in mana cu el.
    Ce treaba are puterea de cumparare cu discriminarea?
    Daca esti sarac nu ai bani de aruncat pe calculator de gaming.
    Eu vorbesc de faptul ca paymentul turcesc a fost de ani de zile mult mai avantajos ca al nostru. De exemplu tu cumparai un pachet cu 50 euro, pe ei acelasi pachet ii costa 25 sau poate mai putin, puterea de cumparare fiind cam aceeasi. Daca erau servere separate nu era o problema dar tu concurezi cu ei pe acelasi server dar toate pachetele te costa dublu.
     
  13. FikuMikuNaKocyku

    FikuMikuNaKocyku Scriitor în devenire

    Da, dar valoarea produselor sunt stabilite în funcție de forța de cumpărare, bazată pe economia țării respective. Dacă ai avea un preț standard, pentru toate țările, atunci cei din țările slab dezvoltate economic s-ar simți discriminați. Pe de altă parte, nu cred că este cine știe ce discriminare, că dacă iei la puricat conturile românilor, puțini sunt cei care nu au chestii cumpărate. Asta este o chestie specific românească, ne plângem că stăm prost cu banii ca țară, dar dacă ne uităm pe străzi ce mașini sunt, pe facebook, ce plimbări se fac, mall-urile sunt pline, etc etc. Problema românilor nu este că NU pot cumpăra, doar și acum cumpără, problema românilor este că ar vrea și ei mai ieftin, dar nici pentru această dorință nu sunt suficient de uniți sau răbdători (să se facă o adunare cu românii, să nu se mai cumpere 2 luni, petiție, etc.). Vorba aia, v-au adunat pe un singur server și tot divizați sunteți. :)) Pe de altă parte, sunt de acord, sistemul de payment este oarecum nedrept, dat fiind salariul minim, de exemplu. Nu aș numi discriminare însă, pentru că și dacă cumperi de pe un site din afară, de la o firmă străină, nu ai prețuri în funcție de economia țării. Pe de altă parte, BP a început această discuție când au diferențiat din start piața.
    Soluția: Vă adunați românii pe TS, discutați să intre să voteze/să comenteze pe forum/facebook-ul jocului. Dacă nu aveți răspuns, într-o săptămână nu mai cumpărați nimic. Poate vă rugați și aliații să vă sprijine.
     
    booghy1973 și *ensis* apreciază asta.
  14. *ensis*

    *ensis* De-al casei



    chiar nu imi place can can-ul asta, dar daca te uiti la pretul celor din UE tu esti favorizat. ........in fine prea multa polemica, ideea era pt postul tau cu reclamatia conf ord 137 unde sigur legal nu avem castig de cauza. ....si ca o completare BP vinde un produs, cu pretul stabilit de el, noi suntem cumparatorii, si nimeni, absolut nimeni nu ne poate obliga sa cumparam daca nu ne convine pretul........e jenant sa ne victimizam ca suntem discriminati. Asta nu inseamna ca nu ar fi corect sa faca corelatie intre economie/ pret pentru fiecare natiune.
     
    Modificat ultima dată: 23 Ian 2023
    *HellFire*Ro* apreciază asta.
  15. *ensis*

    *ensis* De-al casei

    care comunitate romaneasca?..........avem asa ceva?...........daca da, eu fiind blonda neuronal , nu am observat asa ceva/
     
  16. *HellFire*Ro*

    *HellFire*Ro* Duce forum

    Corect.Aici ai dreptate.Nu e prost cel care cere,e prost cel care da.Jocul e gratuit,nu iti cere nimeni bani,cand iti faci contul,si nu te obliga nimeni sa iti bagi banii in acest joc.Poti juca gratis.Eu personal nu mai cotizez nici un leu,cam de un an de zile.Ma joc,,cand am chef,fara sa cheltui bani pe jocul asta.(Nu tin cu dezvoltatorii,dar toate jocurile online,sunt pe bani,daca vrei sa cresti mai repede.) Si sincer,la ce evolutie are acest joc,in ultima vreme,eu zic..ca arunci banii pe fereastra..E decizia fiecaruia,cum vrea sa joace.
     
  17. booghy1973

    booghy1973 Profesionist forum

    Ce treaba are puterea de cumparare si de ce o tot dai inainte cu ea si deviezi de la subiect, ai comision de la BP sau cum ca nu prea inteleg de ce le tii partea ? BP vinde un produs, dar nu-l poate vinde cu preturi diferite. Cand cumperi un produs online, de pe o platforma, orice produs, ai preturi diferite in functie de nationalitate? Ai undeva acolo mai multe preturi, pentru romani 100 euro, pentru turci 50 euro, pentru italieni x euro? NU, ai un singur pret. La fel ca in cazul produselor cu dublu standard actualul scandal in cadrul UE. Difera calitatea in functie de tara in care sunt vandute. Aceste practici sunt ilegale si imorale.
     
  18. booghy1973

    booghy1973 Profesionist forum

    Daca valoarea unui produs ar fi stabilita in functie de forta de cumparare in 90% din tarile din Africa ar trebuie sa fie totul gratis. La fel in Venezuela, Vietnam, Nepal si alte tari in care puterea de cumparare tinde spre 0. Valoarea unui produs este stabilita de costul de productie, profitul dorit, cantitatea comandata. In acest caz avand in vedere ca nu sunt materiale perisabile si nu exista riscul de a ramane cu ele pe stoc sau fara marfa in depozit cererea si oferta nu ar trebui sa influenteze pretul. In rest ai dreptate, ar trebui sa ne strangem si sa fim mai uniti, o perioada sa nu le mai dam niciun leu si nu neaparat pentru problema cu paymentul ci ca reactie la toate magariile pe care le-au facut si le fac in continuare.
     
    FikuMikuNaKocyku apreciază asta.
  19. *ensis*

    *ensis* De-al casei

    ma minunez de tine, scz.........din ce postezi tu, de fapt reiese ca tu ai o problema cu paymentul turcesc, asta te doare..........si inteleg ca nu iti pasa daca mareste pretul pentru pachetele pt romania atata timp cat mareste si la turci. Sa sti ca fata de pretul tarilor dezvoltate din UE nu numai noi romani avem pret diferentiat,sau turcii, mai sunt si ungurii, si cei din venezuela parca.........in fine tu ai o problema cu " capra vecinului" :)))))))).........si ar fi frumos ca aceste probleme ale tale cu turcii sa le ti pt tine, nu sa ne acuzi pe noi ca ne luam comisioane de la BP........ tu nu ai treaba cu pretul, tu ai o problema cu jucatorii turci.

    iar parghia de stabilire a unui produs este cererea si oferta, un producator poate sa vanda un produs peste costul de fabricatie cu cat crede de cuviinta, nu exista o limita maxima a adausului comercial.
     
  20. ..Dantes..

    ..Dantes.. Avansat

    pe bune.....ma faceti sa rad......parca sar vinde cartofi si morcovi )))) ...de la producator )))
     
    FikuMikuNaKocyku apreciază asta.