AntiBot - AntiAutotarget!

Discuție în 'Propuneri și idei' creată de ILoveSeafight!, 12 Feb 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. *nann*

    *nann* Junior Expert



    Asa va arata jocul daca nu se va lua nici o masura.
    NOTA: Da-ti video-ul la 2:38.
     
  2. *ensis*

    *ensis* De-al casei

    realizez in ce stadiu este situatia, daca s-a ajuns la astfel de postari pe youtube si pe BP il doare la patina, e foarte grav...........mai ales ca aceasta postare am vizionat-o anul trecut, si nu e singura, abunda astfel de postari pe youtube.
     
  3. *ensis*

    *ensis* De-al casei

    gata, nimeni nu mai zice nimic?.............ne-am invatat sa traim si cu programul autotarget?..........asa repede?:)))))
    Da, jucatorii in proportie majoritara folosesc programe pt farmare, pt atac, pentru harti bonus, pentru tot ce se poate .........dar sa recunoastem, vina ii apartine dezvoltatorului, pentru ca permite, pentru ca pune misiuni imposibile...........ex: sezon........nspe mii monstri cred ca aprox 8000, nspe mii nave, admirali, bla, bla.......in contextul in care jucam temporizat, in incercarea dramatica si esuata de a stopa boti, care sunt inteligenti, joaca 3 ore/ pauza 3 ore si nu sunt niciodata pe minus si nu in ultimul rand pedepsele rare (cam de 2 ori pe an) si usoare.......ban 14 zile, maxim 1 luna..........si uite asa s-a dezvoltat minunata dorinta a jucatorului de a folosi programe, cred ca sunt 5 folosite, de care stiu eu:))............iar dezvoltatorul spune ca nu poate lua masuri drastice pana nu are dovada indubitabila ca un jucator a folosit programe.Si totusi in 2015, cand s-au luat masuri conform regulamentului, ce dovada indubitabila a avut dezvoltatorul cand a banat definitiv conturi?............si am o intrebare pentru un it-st, cum poate functiona un program automatizat pe platforma de client a dezvoltatorului, iar acesta sa nu il vada?
     
    *nann* apreciază asta.
  4. IceBull3t

    IceBull3t Talent de excepţie

    Era sa nu te recunosc cu poza la avatar :))).

    E mult de zis, din pacate ne racim gura si ne pierdem timpul pt multe chestii care nu tin de noi. Oricate sugestii am avea, implementare 0 sau la pastele cailor daca avem noroc.

    Ai vazut ce preturi sunt la pachete pt eventul asta pt ce items sunt acolo ? Sa nu mai zic de rata de schimb (2 tunuri lvl 0 = 1 tun de lvl 1 ) . Noroc ca au bagat material pt craft pe harta la event-uri ca sa-ti poti face extensii si tu dupa 1 secol de cand au fost introduce si ca prin minune, ghici ce, au aparut alte extensii pe Euroi care urineaza de sus pe extensiile vechi lvl 5. Nu e asa ca ne bucuram si aplaudam din urechi cand vedem aceste schimbari inteligente?

    Cand ii ceri unui jucator 150E pentru 750k perle (x3 in cazul in care stie de MHH) si are de ales intre a sta o zi pe program pt acelasi numar de perle sau 150E, ce crezi ca vor allege majoritatea? E marketing facut prost, illogic, cum doresti sa-i zici.

    Priveste partea buna, curand, as zice eu pana-n vara vor introduce desagi noi si vor mari nivelul pietrelor la 30 cel mai probabil, pana in iarna vom avea tunuri Bastion lvl 3-4 minim, extensii noi nivel 3-4 minim, si tot asa :D. Mai exact hai sa sarim cu cardul sau nu :rolleyes::cool:
     
  5. *ensis*

    *ensis* De-al casei

    regret, dar nu ma mai uit la pachete, atata timp cat BP nu joaca corect, nu respecta propriul regulament, pentru ce m-ar interesa noutatile?.........si pentru ce sa sar cu cardul daca atunci cand cumpar simbrias lvl 4 il cumpar pentru 7 zile(7x24h) si ei contorizeaza timpul 24/24 ca si cand eu as sta pe joc tot atat ca sa ma si folosesc de el, la fel si favorul regelui, preot voodo etc?..............sau ce rost are sa cumpar tunuri lvl 0, daca in 6 luni cumpar lvl 4 la acelasi pret?..........sau imi iau chei ca o sa le bage la cufere, la misiuni, la harponat.........si BP , care a scapat fraiele, scoate alte tunuri?
    Sa nu mai pun la socoteala ca jucatorii turci cumpara pachetele la jumatate de pret , desi au minimul pe economie mai mare, si nivelul de trai mai bun. Fiecare jucator munceste pentru cardul ala, respecta BP munca persoanei care da cu cardul?

    Imi ofera dezvoltatorul mie ca jucator conditii de joc? NU
    imi ofera lag, minciuni, erori, ma fura....da, da,exact furt se numeste atunci cand cumpar simbrias lvl 4, si nu ma folosesc de el, dar BP imi scade din timp ca si cum l-as folosi.

    Iar discutia despre programe nici nu ar trebui sa existe daca BP si-ar face treaba si ar respecta regulamentul.........dar cum pe BP nu il intereseaza, probabil in curand vom avea discutii despre care program e mai complex si mai ieftin:)))
     
  6. degeaba ne plangem.singura solutie e sa folosim toti sau sa ne leasam de joc.si licenta pe o luna mult mai ieftina decat un pachet micutz.:)
     
  7. *HellFire*Ro*

    *HellFire*Ro* Duce forum

    Corect.programele bot deja lucreaza,din prima zi a eventului :)
     
  8. #AQUASDOR#[FBI]#

    #AQUASDOR#[FBI]# Scriitor activ

    in orice ce joc se baga bani mai multi sau mai putini depinde daca vrei sa stai in rand cat de cat cu oameni care le place sa bage bani sau nu au ce face cu ei ca sa putem face un lucru frumos ar fi hai sa ne adunam oameni care joaca cinstit si sa dam la apa pe aia ce folosesc programe sa numai poata face nimik eu de la startul eventului trag la nave event ca nebunu cufereala si harponeala si am 5 k puncte si ala de pe primu loc are deja 120 k deci program ca si multi alti fac 3 4 nave in 5 minute ceea ce inseamna maxim 50 de puncte si altu face 3 mii si daca face dmg la callypso care vad ca apar destul de greu si nu ai face 3 mii in 5 minute
     
  9. **฿αŕъαŕσśśα**

    **฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

    Crezi ca te poti tine dupa un program? Daca joci si 2-3 ore maximum pe zi ca unul care mai are si munca + familie... eu zic sa nu mai faci comparatii. Pana nu dispar,nu cred ca cineva are sanse cinstite.
     
    jokermov apreciază asta.
  10. #AQUASDOR#[FBI]#

    #AQUASDOR#[FBI]# Scriitor activ

    barbarrosa am familie copil mic nevasta joaca cand copilul doarme adika 2 3 ore eu joc 7 8 deci total sunt 10 11 ore dar impart timpul acum e event trag tare sa fac ce trebuie la sezon dupa ce termin nu ma mai intereseaza am consumat undeva la 7 mil munitie am luat skinurile cele bune plus toate bufurile daca te colasezi sa faci ceva in timpul cel scurt ceva ce conteaza zic se face usor daca 5 min faci monstri 10 te bati 5 minute face nave revin dp o perioada de 9 luni de pauza joc de 5 saptamani dar am renuntat la bataie de exemplu sa fac ceva ce imi trebuie in cele 3 eventuri ce leam prins am prins skinurile cand nu e event de exemplu o sa fac monstri ca trebuie multi la sezon lus ca trebuie si hitpoints monstri jucatori si altele pentru sezon daca poti sa joci putine ore pe zi dar iti faci un plan astazi renunt la bataie fac doar monstri faci ceva dar daca faci 2 3 monstri hai sa ma duc la bataie iti iei apa si iesi de pe jok asa nu ai cum am un prieten a fost banat a folosit program si nu pe 1 pe 5 conturi din acele 5 acum mai are 2 celelalte ffind banate dar si alea o sa urmeze ca cand e acasa doar se bate ca nah are cu ce fiind 24 din 24 pe bot aproximativ dar cand o sa ii fie banate s celallte 2 o sa fie pa ceei ce se joaca cu asta nu se joaca doar cu timpul si se joaca cu bani lor eu joc de la ora 4 cand vin de la serviciu pana la 11 cel tarziu 12 nevasta cand doarme fetita
     
    jokermov apreciază asta.
  11. carul79

    carul79 Începător forum

    nu cred ca se va face ceva asa ca .....
     
  12. *ensis*

    *ensis* De-al casei

    pai de..........am invatat sa traim si cu asta:p
     
  13. ILoveveSeafight!

    ILoveveSeafight! Începător forum

    ... un alt video bun :

    trisorii tot trisori...
     
  14. asa e mereu.dar de cand au bagat autotargetul pe bani ,nu mai e asa plin de ei.
     
  15. din plictiseala m-am uitat si eu pe youtube la cateva filmulete postate de jucatori.chiar nu inteleg unde i duce capul.se vede clar ca sunt editate, nu isi ia nici o scufundar si cu autotargetul activ.( pune tinta pe jucatori si nu misca maus-ul din loc si cate 1 min :))
     
  16. jonyplayer

    jonyplayer Scriitor în devenire

    va spun eu care este situatia cu botii , acei oameni care fac programe pentru fentarea jocului sunt mana in mana cu adminii , nu se parasc unii fata de altii , asa sa nu mai vorbim de boti ca nu are sens , nu vreau sa dau nume cine colaboreaza cu adminii si invers.
     
    booghy1973 și Bogdiy132 apreciază asta.
  17. carlosmm

    carlosmm Maestru forum

    io nu inteleg dau click pe mare si dupa 30 de secunde un minut se gandeste daca sa mearga barca sau nu
     
  18. booghy1973

    booghy1973 Profesionist forum

    Normal ca sunt mana in mana ca altfel ii termina pe cei care fac programele si din punct de vedere financiar, procese , daune, etc si penal. Dar daca pot sa duga de la doua tate normal ca nu fac nimic, Castiga de 2 ori, pe legal vand pachete, pe "interzis" vand scripturi.
     
  19. booghy1973

    booghy1973 Profesionist forum

    Pai IT-isti lui peste sunt prea preocupati cu programele sa functioneze ca sunt bani frumosi acolo, cum vrei sa se mai ocupe si de joc.
    Astia sun ca firmele care produc radare. La politie vand radare, la soferi antiradare si din cand in cad scot generatii noi ca sa incasese tot timpul
     
  20. iar au aparut botii cu autotarget.de continua asa vor ramane doar aia pe acest joc .