Anunț Erori legate de clientul de joc - Windows 7, 8 și 8.1.

Discuție în 'Anunțuri tehnice' creată de axel, 20 Iun 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. axel

    axel Team Leader Team Seafight

    Ahoi pirați,

    Avem o actualizare importantă legată de compatibilitatea clientului nostru Seafight cu diverse sisteme de operare: datorită schimbărilor recente și a progreselor tehnologice, regretăm să vă informăm că, clientul nostru de joc nu va mai fi acceptat pe sistemele de operare Windows 7, 8 și 8.1.

    După cum probabil știți, Microsoft a încetat suportul pentru Windows 7, 8 și 8.1., ceea ce înseamnă că nu va mai oferi actualizări de securitate sau asistență tehnică pentru acest sistem de operare. În consecință, a fost necesar să ne aliniem eforturile cu această schimbare survenită în industrie și să acordăm prioritate compatibilității jocului nostru cu cele mai actualizate și sigure platforme.

    Înțelegem că această știre poate veni ca o dezamăgire pentru jucătorii noștri fideli care încă folosesc Windows 7, 8 și 8.1.. Vrem să vă asigurăm că această schimbare nu înseamnă sfârșitul călătoriei voastre Seafight. Veți putea în continuare să accesați și să vă bucurați de joc prin intermediul browser-ului, indiferent de sistemul de operare pe care îl utilizați. Versiunea noastră de browser rămâne pe deplin funcțională și va continua să primească actualizări și asistență.

    De asemenea, îi încurajăm jucătorii noștri care utilizează în prezent Windows 7, 8 și 8.1. să ia în considerare actualizarea sistemului de operare la o versiune mai nouă. Actualizarea la un sistem de operare acceptat nu numai că asigură buna funcționare a Seafight, dar vă oferă în general, o experiență mai sigură și mai eficientă.

    Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniențe pe care pe care această situație le-a cauzat și apreciem înțelegerea voastră, pe măsură ce ne adaptăm la peisajul tehnologic în evoluție. Angajamentul nostru de a oferi o experiență de joc excepțională rămâne neclintit și vom continua să inovăm și să aducem noi aventuri în mare pentru comunitatea noastră.

    Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență pentru accesarea Seafight prin browser, echipa noastră de asistență va fi mai mult decât bucuroasă să vă asiste. Pur și simplu contactați-ne și vom fi acolo pentru a da o mână de ajutor.

    Vă mulțumim pentru sprijinul continuu față de Seafight. Așteptăm cu nerăbdare să navigăm alături de voi în multe călătorii interesante!

    Echipa voastră Seafight
     
    -pianoman- apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.