2 mici intrebari...

Discuție în 'Ajutor' creată de ~COJACK~, 2 Iul 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

am si eu 2 mici intrebari
    1. la cate npc-uri de un gen apare admiralul?
    2. am observat ca apare pe alta harta?
    adika am facut 115 kiribati in 10/3 si in acest timp au aparut admirali in 10/1 10/2 dar in 10/3 nu

2. simi2

simi2 Mogul forum

nu cred ca are legatura cu cati faci tu. cred ca e ceva de genu: la 1000 de calico iese amiralul; tu poti sa faci 999 in 10/3 si eu il fac pe al 1000 lea in 9/4 atunci iese in 9/4. cred ca se contorizeaza pe server.

3. Zeusian

Zeusian Comisar forum

la fiecare 50 pe tot serverul, in harta in care a fost facut cel de al 50-lea. cel putin asa era candva, acum nu mai stiu daca au facut modificari.
    bafta

ps. valabil la toate npc-urile care scot admirali

4. dreamin`for`my`angel

dreamin`for`my`angel Junior Expert

simi ,calico e calico iar kiribati e kiribati ..in fine ...ii dau dreptate lui cojack ..lumea facea lucia in 12/2 ,si apareau in 14/1 ..s-a dus cineva de curizitate si i-a gasit plimbandu-se ..iar in harta nici macar un programel de facut aur

5. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

am mai facut inca vreo 40 dupa ce am postat si am mers in 10/2 si 10/1 si am gasit admirali se plimbau... as vrea sa-mi raspunda un admin sa-mi spuna sa stiu cate nave de 1 gen care scot admirali trebuie sa fac ca sa iasa admiralu??

6. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

a si a scris ca a iesit admiral kiribati in 11/1 dar de cateva zile nu am gasit nici un kiribati in hartile 11/1 11/2

7. simi2

simi2 Mogul forum

am dat un exemplu. in principul ar trebui sa se aplice la toate npc-uri amiral indiferent ca-s calico, kiribati, lucia. realitatea este alta de multe ori iar despre chestia asta ar trebui sa explice cineva de la BP. dar nu cred ca o sa avem vreun raspuns clar prea curand

8. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

1. In Seafight Admiralii apar după ce au fost scufundat un anumit număr de NPC-uri trigger (declasatoare). Numărul de NPC-uri diferă de la un admiral la altul - nu avem informații legate de acest număr.
    2. Mecanismul de apariție a admiralului a fost schimbat. Acesta apare in raza de spawn a NPC-ului trigger.
    Exemplu: Ati scufundat o Santa Lucia in 13/2. Acea Santa Lucia este ultimul NPC trigger necesar pentru aparitia Admiralului. Admiralul poate să apară pe una dintre hărțile în care navigheaza Santa Lucia (nu neaparat in 13/2).

9. Zeusian

Zeusian Comisar forum

ha ha ha.
    iar platitorii nu trebuiau sa afle pana acum :))
    deci perle mai pot face doar botii din cele 2 aliante de admini in cele 2 raiduri :))

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.