55 VS 60

Discuție în 'Ajutor' creată de camerista, 20 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. camerista

camerista Novice forum

Salut. Am cautat aceasta informatie pe forum si nu am gasit-o. Poate ca nu am stiut sa caut. Am stat si am calculat dar nu am reusit sa ajung la nici un rezultat care sa ma multumeasca. De aceea va cer parerea voastra: Intre 205 tunuri 55 rafinate la nivelu 4 si 205 tunuri 60 nerafinate care au damage mai bun atit pe cava cit si pe elita? Multumesc! De ce intreb ? Pai am revenit in joc. Cind am renuntat nu erau tunuri de 60.Acum sint voodoo de care nu voi cumpaara. Sper sa ma lamuresc. Multumesc!

2. ~Sarazzin~

~Sarazzin~ Junior Expert

scurt si la obiect cela de 60 sunt mai bune decat 55 daca nu amirale si 60

3. simi2

simi2 Mogul forum

la munitia elita cele de 60 au un bonus fata de cele de 55. sper sa nu gresesc.

4. водкин

водкин Scriitor în devenire

ia-ti tunuri de 60 si le rafinezi la 4 sau la 5 si o sa fie mai bune ca cele de 55

5. SeafRO

SeafRO Duce forum

Faza buna a adminilor este ca la concave cele de 55 si cele de 60 ar trebui sa aiba acelasi damage lucru care nu se intampla nici pe departe si am testat cu cele de pe nava mea. Nici macar nu amintesc ca cele de 55 erau rafinate lvl5 iar cele de 60 pauza dar la critic tot cele de 60 dadeau mai bine desi nu ar fi trebuit. Si aceasta este una din minunile BP.
    Poate vreun admin sa ne lamureasca ce se intampla?
    Multumim si scuze de deranj.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.