A fi sau a nu fi banat? aceasta-i intrebarea

Discuție în 'Ajutor' creată de *T-REX*, 18 Feb 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. *T-REX*

*T-REX* Începător forum

Dupa recentul val de banari, unii jucatori au primit ban permanent iar altii doar temporar, cum se face diferentiere aceasta? Si de ce unii jucatori care au folosit si inca folosesc programe externe, foarte posibil acelasi program folosit de cei banati recent, inca sunt activi si nevatamati? :)
    Va multumesc!

2. mydyla

mydyla Conte forum

lasa ca sunt niste unguri care au rupt prog de luminite ...nu i-am vazut vreo 2 zile , am crezut ca am scapat de ei ...si uite-i pe mare fara niciun stres .... probabil ca banarea a fost selectiva ....

Modificat ultima dată: 18 Feb 2017
  3. Battle._RO

Battle._RO Începător forum

Banarile au fost facute in urma unei sesizari facute de fosti admini "acuma jucatori"... Banarile permanente au fost date pentru cei la care scriptul a gasit ceva "au incercat schimbarea munitiei etc..."..... Banarile pentru perioada determinata au primit cei a caror nume a fost dat la suport prin sesizare . Din cate stiu eu banarile in masa au fost date aleatoriu in anumite gilde ....
    Ca sa intelegi mai clar ... daca suportul ar rula un script de detectare a programelor de tip SCAR , SEABOT , ETC... Sistemul respectiv ar da erroare deoarece 80 % din jucatori seafight folosesc programe interzise.

O seara placuta =)))

Marsuinul, -Mr_shark- și mentadent apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.