Abordare Perle

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de ☆Cpt†Teague☆, 2 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ☆Cpt†Teague☆

☆Cpt†Teague☆ Începător forum

Buna ziua.
    Am dat start la acest topic pentru as dori sa va prezint propunerea/ideea mea pentru viitor.
    Am observat ca multa lume se plange ca nu are perle la level mic si sunt nevoiti insa sa doneze euro la sectiunea Payment pentru achizitionare de perle.
    Eu m-am gandit asa: La sectiune de pe mare "Abordare" abordezi doar aur.
    Eu vin cu ideea ca la sectiunea "Abordare" in momentul cand abordezi un player odata cu aurul achizitionat sa achizitionezi si o suma de perle.
    Exemplu un procent intre 1-5% asta ar trebuii voi sa decideti.
    Si in acel moment multi playeri vor dona si mai multi bani pentru achizitionare perle la sectiunea Payment.

Astept PRO/CONTRA.

Multumesc anticipat !

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► apreciază asta.
  2. ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► Scriitor în devenire

bun asa, PRO

3. camerista

camerista Novice forum

nu. nici vorba de asa ceva. esti absurd. dupa ce ca sint asa de greu de obtinut fara sa le cumperi sa vina unul ful la abordare sa imi ia din perle. cred ca ai visat urit. bafta la joc

4. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

vai ... da nu vrei sa abordezi si de puntea de fildes sau abanos? sau de vreo abilitate sau slot la castel? ;))

5. ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► Scriitor în devenire

daca se poate e perfect

6. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

☆Cpt†Teague☆, pune osul la munca sa iti faci perle, de oportunisti din astea ce intra doar in week-end pe joc, sau la evente sintem satui. nu astepta moca, sau lasate de etnobotanice ca e clar ca esti sub influienta lor daca vi cu astfel de ideei. In mare parte lumea achizitioneaza perle cu bani reali, de ce ala sa piarda perlele luate cu cardul in situatia asta fara logica expusa de tine ?! Crezi ca lumea va mai achizitiona perle cu bani reali pentru a le pierde la abordaj ?! cu ideea ta atita de desteapta pierde toata lumea, dar cel mai mult va pierde PB deoarece nimeni nu le va mai achizitiona cu bani reali. sfat; Stai in patratica ta si dormi in continuare. Si spor la facut perle cu cava sau cardul, ca moca n-ai sanse !

7. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

8. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Nu ar fi mai bine la fiecare abordare pierduta sa iti ia de pe card 5-10 euro?ce te mai chinui cu perle:)) poate vrei sa castigi si ceva de la frigider....banuiesc ca piratii tin rom-ul la rece:))

PS:contra:))

9. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Sunt deja full:))
    Nu am nevoie de perlele lor.....am nevoie de un joc corect si echitabil!!
    Sa pot cumpara si eu harta taurus cu 2.5 euro si nu cu 5...etc

10. BoBo

BoBo Junior Expert

Buna idee :))Cat despre
    CONTRA nu ai vrea sa primesti si tunuri,ceva?

11. Devil

Devil Scriitor în devenire

am mai scris discountul e de 50% nu 52% si parca turcia brazolia, si inca vreo 2 tarii iar una din ele are pana la 70% discount dar nu stiu care.
    Ca sa avem si NOI discount sant 2 modalitatii 1 fie se aduna lumea pe RGX si se stabileste cateva chesti gen intrare in full nap 2 adminii nostri inainteaza o cerere care va fi sau nu apropbata
    P.S : contra... cineva a scris mai sus abordare direct de pe card...e tare asta:D te rog nu le da idei :))

Modificat ultima dată: 2 Mai 2014
  12. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

CONTRA! pai de ce sa ne mai chinuim sa facem perle pe rupte daca le pierdem din vina altuia...se vede ce ai o gandire "sclipitoare"

13. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

Facem casa seagfait ungaria :)

14. YceProject

YceProject Scriitor activ

Uhu cea mai buna ideea de pana acuma asta ar face cam hmm 1 user nou pe luna?
    Bai frate de unde ai scoso pe asta =) ))) Adica eu bag 100 de euro si las nava pe harta cat fac tranzactia si cand ma trezesc ca altu mi-a luat 5% din perle adica 50,000 hai ca e misto PERLE MOCA pentru cei cu lvl mare

BIG CONTRA

15. Zeusian

Zeusian Comisar forum

eu propun un sistem de abordare sa iti poata lua nevasta/ sotul. ce sa ne jucam cu jumatati de masura!!!

**buLLeTT** și ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► apreciază asta.
  16. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ideea Dvs. a mai fost discutata anterior. Nu va fi inaintata mai departe.
    Multumim.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.