Bug Abordarea inamicilor

Discuție în 'Ajutor' creată de ғдנкд○, 12 Feb 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ғдנкд○

ғдנкд○ Începător forum

Salut,

Eu pe nava am 308 pirati simplii. Ideea e ca atunci cand sunt pe cale sa distrug un inamic, si mai are foarte putin HP, sunt chiar langa el si totusi, nu pot sa-l abordez.
    Din cate am inteles pentru a putea face o abordare ai nevoie si de un comandor, si din cate stiu exista 3 tipuri de comandori. Primul il primesti gratuit, al doilea il cumperi cu 25.000 perle si al treilea il achizitionezi contra-cost, sau platesti 250.000 perle din cate vad.
    Eu nu il am nici pe comandorul de 25.000 perle, si nici pe ala contra-cost, dar ar trebui sa il am pe ala gratuit, nu? Iar la Asistenti vad un Comandor, dar e ala de 25.000 perle, la care imi arata un +, deci nu-l am pe ala.
    Deci ar trebui sa pot aborda inamicii care au 10% din HP-ul lor, insa nu pot.

Stiti cumva de ce? Poate ma lamuriti si pe mine :D
    Multumesc.

2. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

Cumpara macar comandorul de 25 000 perle si vei putea aborda

3. ~Sarazzin~

~Sarazzin~ Junior Expert

eu am o alta dar ntrebare dupa abordat acum sebpun singuri pe nava piratii? nu de alta la mine ai pierd la abordare dar am toti pirati iar pe nava

4. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

Da! Daca ai prati si echipament pe barca,iti este inlocuit ce pierzi in timpul abordarii imediat .

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.