Feedback Achizitionare pachet: Intrarea în mare

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de SmartTV, 23 Iul 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SmartTV

SmartTV Novice forum

Buna dimineata!
    Pe data de 24.07.2020 ora 00:15, am achizitionat pachetul Intrarea în mare, la pretul de 3.79 euro, plata prin Card de Debit, Mastercard. Banii nu au fost retrasi din cont, dar am primit recompensa pe decursul a 18 minute de 4 ori. Inainte sa apuc sa cheltui ceva din pachet am realizat ca am de 4 ori mai multe perle decat ar trebui, va rog sa stergeti recompensele suplimentare de pe cont. Mentionez ca sectiunea suport nu contine si stergerea recompenselor suplimentare primite in urma unei singure achizitii.
    Server Europa Globala 7, ID utilizator 1351/367230, ID tranzactie: 1546417229.
    Va multumesc.

axel și Ica apreciază asta.
  2. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Sa inteleg ca tu esti chiar nou pe joc :))) . Nu-i bai , ai timp sa regreti :))))

3. Cataleya

Cataleya Guest

Conteacteaza echipa suport - probleme de plata, prin formularul de pe pagina principala de joc.

aa.png

4. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

spune-mi si mie cum ai facut ca vreau si io

5. JACK.DANIELS

JACK.DANIELS Scriitor în devenire

=)) boss ia sa vezi cand platesti si nu le primesti ce misto este! :))

6. axel

axel Team Leader Team Seafight

Multumim pentru sesizare. Ea va fi rezolvata prin intermediul suportului.

Tema inchisa!

Cataleya apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.