Actioneaza!!!

Discuție în 'Ajutor' creată de Dorin, 27 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Dorin

Dorin Scriitor activ

Hristos a Inviat si buna seara.

Am o saptamana de cand nu mai joc si cred ca ma voi lasa pentru totdeauna de acest joc. Motivul ? Coruptia si nedreptatea din joc. Acum nu vreau sa incep sa explic deoarece toata lumea stie ce si cum este.

De o saptamana urmaresc doar forumul sa vad ce schimbari se fac si vad ca toata lumea se plange .
    Am deschis acest topic doar sa le impartasesc ceva unor colegi de aici.

Nu pot sa va inteleg , si eu am bagat banii in acest joc si pana la urma am ajuns la concluzia ca decat sa mai pierd banii , nervi si cel mai important lucru din lume TIMP prefer sa imi vad de viata mea reala.
    Ce rost are ?
    Vezi cata nedreptate este, ca admini raspund doar cand vor si la ce vor, supportul jocului este total 180 grade in afara jocului , dezvoltatori jocului fac ce vor ei. Mai are rost sa continui?

Imi pare rau de cei pe care ii vad ca continua sa mai lupte pentru o cauza pierduta.
    Aici s-a dat ultima batalie dintre useri si producatori si rezultatul il stim toti.

Acum mai am o intrebare pentru voi.

Daca tot vedeti ca nu o sa reusiti sa schimbati nimic si pana la urma santeti calcati in picioare are rost sa mai continuati?

victor și Spirit_Breaker apreciază asta.
  2. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Si eu am bagat bani. Acum am zis STOP, nu mai merita sa joc acest joc, dar sa mai bag bani. Imi pare rau ca am bagat bani in el... Asta e, din greseli invata omul.

Dorin apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.