Feedback Actualizam si noi forumul??

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de booghy1973, 16 Ian 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. booghy1973

booghy1973 Profesionist forum

https://board-ro.seafight.com/forums/echipa.872/

Au trecut doar cativa ani si niciunul nu cred ca mai face parte din echipa.

PS. Ca sa nu mai postez alta tema: Daca lasati tema: "Coduri voucher" deschisa, o actualizam noi jucatorii, altfel oricum e degeaba si mai bine o eliminati.

*ensis* și creyzy_RUN apreciază asta.
  2. Cataleya

Cataleya Guest

1. Sunt foarte curioasa cu ce te ajuta in joc daca se actualizeaza echipa pe forum...!!??? (se afla deja in lucru)
    2. Codurile voucher chiar sunt actualizate si au fost mereu postate in timp util. Nu e cel mai bun exemplu.

PS: Poti da o mana de ajutor in forum, ajuta-ne sa fim mai buni.

SmartTV apreciază asta.
  3. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Codurile voucher sunt actualizate la zi.
    Prima data este scris de playeri,pe forum,abia dupa aia se trezesc si moderatorii sa actualizeze :)

banditblue apreciază asta.
  4. booghy1973

booghy1973 Profesionist forum

1. Se afla in lucru de 7-8 ani?
    2. In timp util inainte de expirare sau cum? Tin sa va anunt ca nu chiar toate au fost postate inainte de expirare, motiv pentru care la unele nici nu ati mai postat data expirarii, cel putin la primul daca nu ma insel, a fost postat pe forum tardiv, de aceea nici nu a mai trecut cine l-a postat data expirarii.

Un mic exemplu de actualizare la timp:

Si momentul in care ati actualizat voi:

"Modificat ultima dată de către moderator: 17 Ian 2022"

Dupa doar3 zile, dar mult mai rapid fata de raspunsul la postarea mea: 11 zile/

PS: Nu mai am permisiunile si tool-urile necesare ;)

5. Indus

Indus Talent de excepţie

As putea sa te contrazic putin cu privire la acest lucru si anume, nu sunt trimise codurile voucher separat pentru jucatori si pentru moderatori. Voucherele le primim toti in acelasi timp, toti ne putem verifica maill-urile, facebook-ul, ca si sursa de informare. Aceea tema s-a creeat pentru ajutorul tuturor, asta nu inseamna ca este obligatorie, si cu toate acestea incercam si noi sa le postam, chiar daca informatia exista pentru toti.

Modificat ultima dată: 28 Ian 2022
    Cataleya apreciază asta.
  6. Cataleya

Cataleya Guest

17 ianuarie - in timp util, nu dupa expirare. Nu uitati totusi, ca toti jucatorii primesc aceste vouchere prin e-mail, facebook, etc. Moderatorii nostri de forum, le posteaza pentru a veni in ajutor unora care nu mai au acces la adresele de e-mail. Ar fi foarte dragut, daca din cand in cand moderatorii ar primi si niste multumiri pentru munca depusa in folosul tuturor jucatprilor, dar, e mult mai usor de aruncat cu pietre.

Unele postari ale tale si nu doar ale tale, pur si simplu sunt postari doar pentru a creste numarul de postari in forum si nu inteleg la ce va ajuta.
    Decat atata critica mai bine putin ajutor. Nu stiu la ce permisiuni si tool-uri ar trebui sa ai acces ca sa dai o mana de ajutor. Pur si simplu poti crea o tema in care sa ne atragi atentia unde lipsesc informatii, sau sa faci completari. Dupa cum stii, jocul are un ritm alert si chiar este greu sa nu omiti unele lucruri.

O sa inchid aceasta tema, cred ca ti-am raspuns la curiozitatea ta de "actualizare a echipei".

Succes tuturor.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.