Anunț Actualizare importantă: probleme legate de pachetul aniversar

Discuție în 'Anunțuri oficiale' creată de =Decadent=, 25 Mar 2026 la 17:55.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ahoi pirați,

Am vrut să abordăm o problemă recentă legată de mecanica primului pachet pus în vânzare.

În perioada de reduceri (din 12.03 până în 18.03), o eroare a cauzat un comportament neintenționat: dacă ați achiziționat un pachet și nu ați revendicat recompensele imediat, recompensele cu beneficii erau înregistrate automat în contul dvs. la fiecare conectare.
    De exemplu, la cumpărarea a 2 pachete, se puteau primi din nou recompensele mecanice pentru primele 2 pachete la fiecare conectare.

După ce am investigat jurnalele noastre, am identificat toate cazurile în care au fost acordate recompense suplimentare din cauza acestei erori. Acestea au fost eliminate.

Scopul nostru este întotdeauna să asigurăm corectitudine și stabilitate pentru toți jucătorii și apreciem răbdarea avută, în timp ce am lucrat pentru a rezolva această problemă.

Dacă aveți întrebări sau credeți că a apărut o eroare în contul dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență.
    Vă mulțumim că ați navigat alături de noi și vom continua să depunem eforturi pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă.

Echipa voastră Seafight

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.