Actualizare sistem de diminuare

Discuție în 'Ajutor' creată de *ensis*, 29 Ian 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. *ensis*

*ensis* De-al casei

• Actualizare: Am adăugat sistemul "Sistemul de diminuare al recompenselor" pe toate serverele.

2. *ensis*

*ensis* De-al casei

sa inteleg ca aceasta e noua incercate a BP de a stopa programele automate?
    Totusi nu inteleg un fapt, in timpul jocului avem multi timpi morti, timp in care trebuie sa astepti ca sa te poti folosi de bonusuri temporare, cum ar fi, incarcare tortuga, folosire mina de contact, refolosire clepsidra sau in activitatile curente cum ar fi, intrare in port securizat (15 sec), incarcare teleport, abordarea, plus ca sunt multe misiuni care necesita mult timp de finalizare, nave admiral care ies la un nr anumit de npc-uri eliminate, npc-uri care sistemul le genereaza tot dupa un anumit timp. In acest joc totul se reduce la timp, si in acest context nu inteleg, doriti reducerea jucatorilor de pe seafight sau stoparea programelor automate, pentru ca d.p.m.d.v restrictionati jucatorii , ii obligati sa renunte la joc, dar programele vor ramane, pt ca acestea au optiuni de genul temporizare logare.

SattiS apreciază asta.
  3. mydyla

mydyla Conte forum

O incercare de stopare a botilor , indiferent de situatie botii ne afecteaza pe toti ... eventuri , liga ...etc.
    Acum as pune o intrebare ... acum ceva timp in urma a fost o tema pe forum vis-a-vis de rularea item-urilor https://board-ro.seafight.com/threads/sondaj-schimbarea-modului-de-rulare-a-buff-urilor.56459/
    aceasta cand se va pune in aplicare , avand in vedere ca pe boti nu-i intereseaza deoarece ei sunt non stop pe mare , fiind avantajos pentru unii mai slabi de ingeri si nu folosesc bot ?
    Vrem sa vedem ca BP-ului ii pasa un pic si de cei corecti pe jocul asta ... pana acum am vazut doar clementa contra botilor sa nu mai spunem de clasamentele la event care sunt special( parca!!!) facute pentru ei . Eu asa vad ...

D-L.Mircea apreciază asta.
  4. #AQUASDOR#[FBI]#

#AQUASDOR#[FBI]# Scriitor activ

asa e mydyla am tras tare s am avut si munitie si tot cum faceam 1000 de puncte cel cu botu face 2000 si jucator daune mai putine ca mine eventul asta dar si alte eventuri am terminat pe locul 65 dar am dormit cam 5-6 ore maxim dar nah jocul ii favorizeaza din ce in ce mai des

5. *ensis*

*ensis* De-al casei

..........deci, daca se temporizeaza bot-ul sa mearga 1h, si sa stea 1 h, botii vor merge in continuare nestingheriti, partea proasta este ca jucatorii care nu folosesc program vor fi afectati, fiecare intra cat si cum poate, nu cred ca sta cineva sa se uite la ceas , sau sa isi faca programul dupa cum dicteaza BP, daca pe BP il interesa de toti jucatorii, gaseau o metoda de a restrictiona numai programele, dar se pare ca pentru BP nu conteaza, ne-a bagat pe toti la gramada fara discernamant........... si dupa aia potopul , putin ii intereseaza:p
    Banuiesc ca acestea este metoda cea mai ieftina pentru dezvoltator, pentru a gasi o metoda de a restrictiona botii cred ca trebuie investitii facute, iar aici are o problema BP, ii place sa primeasca fara sa ofere, sa ofere macar respectarea propriului regulament.
    Iar in ceea ce priveste acele sondaje cu diferite teme, practica m-a invatat ca indiferent de rezultat dezvoltatorul face tot ce crede de cuviinta, asa ca propunerile jucatorilor mai au de asteptat.

6. #AQUASDOR#[FBI]#

asa este ensis eu sunt de la 6 pe jok deja ma enerveaza vreau sa fac de exemplu puncte elita si fac luptator sangeros cu lant deja inloc de 400 puncte pe salva da 100 puncte de la mine de acum numai bani la reducere vor vedea rest nimik in plus am timp la serviciu mult trebe sa gasesc sa ma ocup cu alta treaba

7. *ensis*

*ensis* De-al casei

da stiu, alt joc.......cred ca asta vrea si dezvoltatorul, sau apuca-te de tricotat:)))))
    Glumesc bineinteles, sper ca vor gasi alta metoda de stopat botii, una care sa afecteze cu adevarat numai programele, imi place sa cred ca totusi lui BP ii pasa de jucatori si ii respecta.

Modificat ultima dată: 30 Ian 2019
  8. #AQUASDOR#[FBI]#

asta nu e respect eu in jocul asta am bagat multi bani daca cei de la bp ii da inapoi pot sa faca ce vor

9. #AQUASDOR#[FBI]#

am stat 4 ore pe jok -40% corectie am iesit 1 ora si am intrat sa caut inamici nu am facut nimik nu am cules nici cufar nici luminita nici npc nici monstru surpriza i ora aia de pauza a scazut de la -40% corectie la -30% corectie nefacand nimik a crescut iarasi vreti sa se lase jucatori de joc

10. JACK.DANIELS

JACK.DANIELS Scriitor în devenire

mai nea dezvoltatorule , eu deobicei joc in weekend 10 ore ca atunci pot , in rest 1-2 h , cum facem treaba sa fie bine?Ati facut pact cu PSD sa ne luati drepturile si pe joc?:))

sorinel_63 apreciază asta.
  11. #AQUASDOR#[FBI]#

jack au facut chestia pentru boturi dar eu ca pot in fieca re sa jok 13 ore alti care pot juca iarasi cateva ore ce fac joaca o ora 2 si apoi ce fac am bagat si luna astazi 4 pachete de 100 lazi vanhu sau cum le zice si cand colo vreau sa fac o perla cinstita si inloc deexemplu 500 perle ce da 1 npc iau dupa 2 ore 250 perle stric munitia elita ca sa bag bani in munitie da la event sunt de acord asa multa munitie event dar restul timpului sa poti face perle ca nu toata lumea are salariu de 4000 de euro pe luna sau nu toti jucatori folosesc programe mai exista si lume care joaca cinstit lume care a mai patit acest lucru eu am patit acest lucru pe alt jok tot de bp unde din mii de jucatori acum mai sunt cateva sute

sorinel_63 apreciază asta.
  12. #AQUASDOR#[FBI]#

acum 2 ani sa facut ca si aici fuziune de catre 3 servere pentru ca au introdus tot felul de lucruri care a facut lumea sa se lase ca vor bani bani acum din 3 megaservere sa facut 1 singur si tot jucatori putini sunt

13. Ăștia dela BP strica jocul pe zi ce trece in loc sa diminueze jucători cu programe ei diminuează jucători cinstiti care baga bani an joc.in ultimi ani au venit cu fel de fel de actualizări ale jocululi dar sa schimbe si ei recompensele dela hărțile bonus nu sau gandit ex an loc are perle si de gold car zic eu ca le faci usur dela joc sa bage si ei coroane care se fac destul de greu.dar asta e mici cinstit si ieri luat de fraer daca stai pe programe esti cel mai bun.

14. -.vasi.-

-.vasi.- Scriitor în devenire

da .20 de valuri la cancer si sa terminat distractia,cu misiunile ce fac munca patriotica cine a gandit asa ceva vrea sa ne lasam, de joc,banuiesc.......

15. marinarul†acutGo®

marinarul†acutGo® Junior Expert

Actualizari si implementari fara sens. Banati botii !!!

.corsarulnegru. apreciază asta.
  16. sorinel_63

sorinel_63 Junior Expert

te referi poate a piratestorm unde am jucat si eu,da e adevarat

17. #AQUASDOR#[FBI]#

la alt jok ma refer bigpoint are mai multe jocuri unde joaca tot mai putini jucatori dar ei se gandesc ca asa vor face profit dar nu vor face ca prin faya asta si jucatori care isi permit sa joace mai multe ore se vor lasa de jok stiu si acolo dar nu e singuru jok care au facut chetsti de astea cand am inceput eu sa jok seafight bigpoint aveam undeva la 10 jocuri online acum are peste 50 pentru ca pe jokurile vechi lumea dispare si crezand prin infintarea de alte jocuri alte servere nu vor duce lipsa de bani dar nu e asa ca un jucator care a jucat un joc de bigpoint facut nu o sa mai bage bani ca ei dau teapa si vor doar bani continu

18. MoSu

MoSu Novice forum

Dezamagie totala ! Cred ca cineva fara creier a implementat acest sistem de diminuare al recompenselor.

picpoc apreciază asta.
  19. alexandruyoo

alexandruyoo Junior Expert

pana la urma cum scapam de diminuarea recompenselor ? trebuie sa fi o modalitate ceva..

20. logout ceva timp.oricum vad ca multi jucatori la liga sau oprit :)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.