Actualizare sistem de diminuare

Discuție în 'Ajutor' creată de *ensis*, 29 Ian 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. BYTZA.87

BYTZA.87 Novice forum

Cum ramane cu itemurile cumparate cu bani? Favoruri rege/regina/premium etc pentru ca la achizitia lor nu ti-a spus nimeni ca esti limitat ca nr de ore de joc!! intram in alte sfere aici! cum ramane cu durata acestor itemuri? ca tu nu te poti bucura de toata durata lor! Astia care propun asemenea masuri iau in calcul aceste chestiuni?
    Cu alte cuvinte voi modificati practic conditiile in care noi am achizitionat niste chestii pe bani reali!! in timpul mersului cum ar veni! Chestia asta vi se pare normal?ca mie unul mi se pare absurd!cu alte cuvinte va intreb Voi suntteti normali la cap?
    Voi ingraditi dreptul de a ne bucura de unele beneficii(durata lor totala ma refer) care au fost achizitionate cu bani reali si nu putini,eu nu stiu daca realizati impactul acestor decizii asupra economiei acestui joc

Modificat ultima dată: 2 Feb 2019
    .corsarulnegru. apreciază asta.
  2. Sunt 12 ore ce le poti juca zilnic fara a te afecta acel minus , dupa 12 ore on la fiecare ora jucata in plus se pune cite un minus 10 % pina acumulezi maxim minus 80 % pentru a ajunge pe zero asa cum precizeaza mai sus domnul =Decadent= trebuie sa fiti off timpul exact cit ati jucat pe minus pentru a ajunge la zero din nou exemplu sunteti minus 50 % astepti 5 ore sa intri la zero dar dupa o ora incepe din nou minusul trebuie asteptate acele 5 ore plus alte 6 ore pentru a putea juca din nou 12 ore fara a fi afectat de minus , acest sistem se pune doar la npc_urile de pe harta de joc si nu afecteaza hartile bonus , abordarile , recompensele din cufere , cutiute sau epave intrucit nu afecteaza nici recompensa punctelor PVP si nici recompensele din misiuni. Deci parerea mea este ca acest sistem este foarte bun pentru cei ce folosesc programe interzise iar pe noi jucatori nu ne afecteaza deloc pentru ca avem 12 ore de joc zilnic ce nu ne afecteaza acest sistem , daca ne gestim bine timpul putem juca linistiti 12 ore de farmat la npc iar in caz ca cineva doreste sa joace si 20 de ore poate face harti bonus si puncte PVP dupa ce incepe sa fie bagat in minus . Spor la joc :)

3. BYTZA.87

BYTZA.87 Novice forum

Scorpion tocmai ce ai dat cu bata in balta, deci esti si tu de acord ca iti sunt ingradite drepturile asupra "bunurilor" cumparate cu bani reali in sensul ca nu te poti bucura de toata durata lor, tocmai ce ai spus ca acest sistem nu afecteaza hartile bonus,cum naiba sa fie afectate programele bot?? :)) tot jucatorii cinstiti sunt dezavantajati... cu ce il deranjeaza pe ala(pe bot) ca face harti bonus toata ziua? cu absolut nimci in schimb jucatorul cinstit o sa stea deloghat ca asa a gandit unul ca ar fi bine pentru jocul asta :))

Ar fi ca la zoo de exemplu :)) unde sa zicem ca o mare parte din venituri sunt din vanzarea de bilete si tu ca patron al acelei zoo sa limitezi numarul de vizitatori pe zi/sa iti scazi singur veniturile :)) este absolut incredibil acest "sistem foarte performant" de a limita programele bot :))) de ce nu au implementat un sistem tip imagini/coduri captcha la fiecare ora astfel nu incurcau pe nimeni

*฿αŕъαŕσśα*jr apreciază asta.
  4. mydyla

mydyla Conte forum

Cred mai mult ca sigur ca acea diminuare intra in actiune la 9 ore de joc , nu la 12 ore. Nu cred ca 1 ora stai logout daca ai -10% ... , fa proba si ai sa vezi ca iti apare -10% deloghezi o ora si dupa o ora de joc iar apare . Nu am stat pe joc sa vad dar din ce spun colegii pe ts .
    Din cate am inteles durata de joc trebuie sa fie egala cu durata de pauza ...sa treaca corectia . Nu stiu de ce eu , jucator care nu am folosit programe , trebuie sa intru in aceiasi ciorba cu cei care au folosit ? Oare este mai simplu sa dai o pedeapsa in masa decat sa se vada botii ?
    Botii vor merge in continuare isi seteaza bot-ul sa se opreasca dupa 1 ora si dupa pauza de 1 ora sa plece iar ....cine este cel care plateste in cazul asta? Parerea mea este ca trebuia gandit un sistem de reducere in intevalul de 24 de ore sa aiba minim o pauza de 6 ore sa zicem .... De ce nu se foloseste sistemul CAPTCHA ..mult ma usor si posibil mai eficient .
    .... indiferent ce faci minusul este si daca stai linistit 20 de ore in bonus sa-ti revii la 0 (banuiesc) ai nevoie de 20 de ore de pauza .... ar fi bine sa gresesc eu ...

BYTZA.87 apreciază asta.
  5. mydyla

mydyla Conte forum

la misiunile din 31 in sus nu se aplica niciun fel de bonus de experienta ... piatra , lumanare , booster-ul PE .... banuiesc ca nici corectia de +10%

6. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Pe mine nu ma afecteaza de loc aceste diminuari, nici cind sunt cu + si nici cind sunt cu -
    Si plus la toate inca nu am jucat asa mult incit sa vad scris ca am - 10% ! Sunt foarte curios cine are atiata sanatate sa stea pe joc cite 24 de ore pe zi pe joc fara sa se delogheze pentru un ceai ,un suc , sa ia masa, sa mai ia o pauza de o tigara, cafea!
    Acum ar fi bine daca ar implementa ca bufurile sa se scurga din perioada dupa timpul logat pe joc si nu dupa timpul real, sa nu uitam ca in viata noastra mai exista concedii , vacante si altele si parca nu e chiar tocmai corect sa se epuizeze buffurile care sunt cumparate fie cu bani reali sau cu alte resurse chiar si atunci cind nu joci! Si cind revii pe joc nu ai nici un buff activ! Ca doar nu ne ducem la mare, la munte sau excursii si stam logati pe joc! Sa facut un pas, sper sa se faca inca un pas si inspre aceasta problema! Ziua buna si succese mai departe!

7. AvavA

AvavA Junior Expert

DESTEPTULE ...
    - 12 ore pe care le poti juca zilnic.. in caz ca joci 1 ora cu imediat alta de pauza dupa..
    in rest.. cu cat orele jucate sunt mai multe si consescutive.. perioada de repaus trebuie sa fie dubla.. nu stiu cum a fost la tine la scoala.. dar 12 + ( 12 x 2 ) nu este egal cu 1 zi ..
    -Deci.. ca sa intelegeti.. PROSTIA asta ii afecteaza doar pe cei care jucau NORMAL acest joc.. adica 1-2 zile nu jucau ca erau la munca.. apoi in a 3 si a 4 gaseau mai mult timp sa joace..
    Eu personal.. in caz ca e un event care sa-mi convina.. pot juca si 24 ore intr=-o zi.. fara program = bot !!! ca in rest s-asa n-am ce face pe acest joc..
    -ca tot vb de programe.. pune careva PARIU cu mine ca in maxim 6 luni.. BP va updata toate programele de tip bot scoase pe piata.. si acestea vor putea fi setate sa joace 1 ora cu 1 ora pauza ..

De ce BP nu foloseste regula simpla... ai pus botu ban permanent.. si s-a rezolvat problema !!!! am mai zis-o, repet acum, de ce alte platforme ce detin jocuri pot tine botanistii in frau cu reguli simple ?

8. AvavA

AvavA Junior Expert

PRETENAS..
    -- regula cu durata buff-urilor.. nu a fost implementata acum.. e veche.. de pe cand m-a impins ala cu coare spre acest joc.. deci nu mai plange acum de ea..
    -- cat despre concedii cam ai dreptate.. dar total pe dos :)).. daca pleci in concediu.. deci nu joci deloc.. atunci cand vii.. te astepti sa poti juca mai mult.. sa recuperezi ... dar nu poti.. pentru ca esti limitat de sistem..

plus ca ma faceti iar sa revin la botanisti.. cei care au stat pana acum 25 ore / zi pe program.. RAGAIE.. de perle.. deci -500% nu cred ca-i afecteaz\a.. atata timp.. cat sunt pe lopcul 1 la eventuri.. atata timp cat or sa primeasca regina in cancer.. sau hp-urile...

atata timp cat - (minusul ) e doar la perle si puncte experienta.. .. e fix o prostie.. restu se vor da la fel.. sa-l vad si eu pe ala care trage tot eventul cu program si nu ia nici un punct de clasament.. BP.. daca vrei sa fii corect.. nu e asta drumul..

BAN PERMANENT.. PUNCT SI DE LA CAPAT..

^remy^ apreciază asta.
  9. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Eu nu stiu ce ai inteles tu de ce am scris eu mai sus? Si inca nu exista nici o regula cu durata buff-urilor!
    Despre concedii: nu stiu eu ce vrei tu sa recuperezi si cit de mult joci tu dupa un concediu ( la fel ca inainte de concediu poate, mai exista job, familie, prieteni, bigpoint sa gindit la chestia asta)
    Cit despre boti, nu stiu eu cu ce ii afecteaza, ba din contra cred ca ii favorizeaza :)
    Te intorci in trecut? priveste deja spre viitor, daca altii rigie de perle asteapta un alt server sa incepi cu totii de la zero!
    Minusul nu se aplica doar la Pe si perle cum ai scris mai sus ( coroane, elp)
    Atita timp cit iti faci un program de modul cum vrei sa joci, nu cred ca ar trebui sa te afecteze in vr-un fel!
    Zici ca pe boti ii va afecta la eventuri? Eu nu prea cred , el poate juca 12 ore cu 12 ore pauza, dar tu poti juca 12 ore incontinuu cu doar 12 ore pauza? Si chiar de ar fi asa cum ai scris mai sus ca poti juca 24 de ore continuu fara pauza, urmatoarea zi cite ore vei juca?

_SC0RPION.LIVIU_ apreciază asta.
  10. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Cert este ca nu voi mai cumpara nimic de la payment... Si iau in calcul si optiunea de a-mi cauta un alt joc, nu se merita sa joc cu portia pe banii mei si asa jocul este foarte scump si nu-ti mai ofera satisactia de alta data !

BYTZA.87 și Bamse71 apreciază asta.
  11. BYTZA.87

BYTZA.87 Novice forum

am studiat mai multe forumuri de seafight( aproape toate forumurile de seafight) in ceea ce priveste punctul de vedere al clientilor din alte tari referitor la acest update tampit "diminuarea recompenselor".Cu siguranta si altii au avut curiozitatea sa se uita si au constatat ca parerea este absolut UNANIMA!!! este un update foarte foarte slab cu consecinte foarte proaste pentru seafight(cel ce a propus implementarea acestei tampenii personal l-as da afara).Un update absolut incorect pentru playerii loiali care ani in sir au cotizat la pusculita lor pentru nimicuri pana la urma ca totul este virtual nu?si ei ce fac? iti ingradesc dreptul de a juca :)) este absolut incredibil!
    Au fost eventuri cand am jucat 24 de ore pe zi si a doua zi sa joc din nou 10 ore (in trecut) deci este posibil ca un jucator sa joace mai mult de cat vreti voi si atunci cum facem?? plus ca nu ati oferit un raspuns cu privire la durata bonusurilor: rege ,regina, damageuri ,premium, hpuri, CUM SA LE SCADA DURATA DACA EU NU AM VOIE SA JOC?????????
    Si totusi in ce masura sunt afectate programele bot? in absolut nici o privinta va spun eu si i cazul acesta nu sunt indreptatit sa cred ca programele sunt facute tot de voi???
    Daca majoritatea playerilor vad acest update ca fiind unul absolut deplasat de ce nu se scoate?

Modificat ultima dată: 3 Feb 2019
  12. BYTZA.87

BYTZA.87 Novice forum

Vreun moderator care sa ofere unul din numeroasele raspunsuri asteptate? sau ne luati de prosti pana la capat de genul: lasa ca se obisnuiesc ei?
    Voi pentru ore suplimentare la serviciu nu luati bani dublu daca nu mai mult?:) de ce pe jocul asta recompensele se diminueaza pe masura ce stai pe el si asta nu e tot mai trebuie sa stai si delogat ca sa se reseteze recompensa :)) cascadorii rasului!
    Inca un motiv pentru care in acest joc nu voi mai baga nici un cent!!!

.corsarulnegru. apreciază asta.
  13. diminuarea asta nu este pentru boti.aceiasi boti care erau si inainte sunt on zilnic in lion.trag cu botul cat e ziua de lunga.i tot scf si nu riposteaza unu.deci bot 100% ca multi is mult mai tari ca mine.nu se baneaza ca se pierd cotizantii dar va ramane un joc 100% pt.boti.cei cinstiti se vor lasa si nu vor mai cotiza.si in final si botii nu vor mai cotiza ca nu mai au pentru ce.

14. fotbalistu

fotbalistu Novice forum

Eu zic ca au facut o prostie nu stiu pe ce server joci dar pe mega server 1 ne batem cu orele pentru insule am ajuns ca aveam 90% dupa o bătaie asa nu mai poti face misiuni pentru ca iesi pierdere cum au facut cei de la big point au facut un jok de acțiune un jok de NPC uri.in privinta botilor nu am nimic de comentat pentru ca nu are rost sper doar ca vor implementa iei un bot sa pot folosi si eu

15. *allia*

*allia* Novice forum

Ciudat asta, pentru ca cica maximul e -80%.

Cataleya apreciază asta.
  16. _maryus_1

_maryus_1 Scriitor în devenire

Ai dreptate maximul e -80% , Cred ca mai si abereaza putin , din cate stiu trebuie sa fii logat vro 8 ore sa iei debuful de -10 % :p

17. Ciresul

Ciresul Pretendent

Prima ora dupa minim 6 ore offline ai +10%. Apoi dupa alte 5 ore (6 ore online) ai deja -10%, apoi din ora in ora inca -10%.Deci daca esti online 13 ore ai -80% :)

18. fotbalistu

fotbalistu Novice forum

90 scz 80 Dacă tu zici ca aberez parerea ta înseamnă că joci pe un server in care mai mult se trage la NPC decat bătaie scz Bro dar asta e adevarul se interzice sa joci cât vrei când vrei

19. *ensis*

*ensis* De-al casei

stiti bine ca indiferent cat de indignati suntem noi jucatorii, si cat de mult am scrie pe forum, BP va face tot cum crede de cuviinta, desi ar merita cea mai simpla riposta din partea noastra, riposta la boti, riposta la metoda de diminuare, o ripostta simpla si la indemana tuturor, nu mai investim nici un banut, si daca BP va vedea acolo la venituri 0 eur, va spun eu ca va gasi metode si pentru stoparea programelor si pentru libertatea jocului :))))))) cred ca EURO e metoda noastra de a fi ascultati.

(Laura) apreciază asta.
  20. Ai dreptate dar tot timpul există jucători care cotizeaza luna de luna euro an indiferent cat de mult sar schimba jocul an favoarea lor si nu a jucătorilor...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.