Actualizarea sistemului de crating

Discuție în 'Ajutor' creată de _MARYUS_, 29 Aug 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. _MARYUS_

_MARYUS_ Junior Expert

Actualizare: Am adăugat mai multe tunuri la sistemul de Crafting.
    surpriza ca deobicei ati spus ceva si ati facut altceva in loc de locuri pentru tunri ati adaugat inca 8 locuri pentru extensi ne poate cineva lamuri asupra acestei greseli sau nu?

2. p16.

p16. Scriitor în devenire

Nu este vorba despre locuri de tun (extensie) ,ci e vorba despre noi tipuri de tunuri ,altele decat cele existente ,introduse la Crafting. Am intrat special pe joc sa testez aceasta fuctie pentru ca am citit pe forum actualizarea. Credeam ca ajuta si ei jucatorii introducand Ciocane la nivel 0 ca sa le poti face din materiale,dar vad ca sunt de la nivel1,adica o inutilitate pentru ca practic acolo le urci in nivel...pai asa le fac din shop, ce rost mai are sa le fac de acolo? Aa , daca dadeam alte materiale decat ce e in shop da , era o schimbare.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.