Feedback Actualizari castele

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de prikindelul., 12 Noi 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. prikindelul.

prikindelul. Scriitor în devenire

nu inteleg , am facut upgrade la castel ;planurile constructorului si am primit loc pt 3 grinzi ?!!! e o gresala banuiesc ca altfel scrie in descriere, la celelante nu am simtit nici o imbunatatire si sa dus 10 milioane de perle

2. axel

axel Team Leader Team Seafight

Daca ati facut upgrade la Planurile constructorului de la nivel 8 la 10, ar trebui sa aveti in plus 3 locuri de extinderi si 1 loc pt figura Galion.
    Detaliile se regasesc in descrierea castelului. Informatia a fost de asemenea actualizata aici.

3. prikindelul.

prikindelul. Scriitor în devenire

9350.000 perle+1 Locuri figuri de galion
    +1 Locuri vele
    +21 Locuri extinderi
    10500.000 perle+2 Locuri figuri de galion
    +1 Locuri vele
    +21 Locuri extinderi
    daca scrie + adica plus , eu ce sa mai cred ? ca se da doar ce e scris sau ce calcule sa fac inainte sa bag amaratele mele de perle

4. axel

Tot ceea ce este afisat se adauga la baza. Pana la nivel 8 a fost la fel.
    Banuiesc ca aici de exemplu, nu va asteptati sa aveti 1% + 2% + .... +10% = +55% daune tun la nivel 10: ds.png
    Asadar de ce v-ati astepta la comportamentul respecitv la alt castel?
    Toate castelele functioneaza la fel.
    Va rog sa fiti foarte atenti cand faceti actualizarile. Cateva minute de analiza a ceea ce vedeti va poate scuti de multe neplaceri. Va reamintesc ca sistemul nu permite downgrade, deci nu veti putea anula o actualizare facuta la Castele.

5. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Deci upgrade-ul pentru castele e chiar naspa..Preventia e mai mica decat pana acum..Full castele nivel 10,pietre 27 crivace de 5 si a scazut preventia pe nava,fata de cum era..inafara de crivace nu am mai pus nimic pe nava..

6. Chiar e un lucru bun si era nevoie de aceste actualizari a crescut viteza navei , tunuri in plus , reincarcarea tunurilor si harpoanelor mai rapida precizi si dmg mai mare plus toate celelalte avantaje ce detin de castele , e un avantaj mare ce ne ajuta sa facem munca in joc mai usoara avind in calcul ca acum avem si avantajele Capitanului ce ne face hartile cele mai grele eu zic din propria initiativa ca sau facut chiar niste progrese bune in dezvoltarea jocului , felicitarile mele ,,spor la joc,, .

7. *฿αŕъαŕσśα*jr

*฿αŕъαŕσśα*jr Junior Expert

Bună seara! Informația este departe de a fi completă.
    Cu riscul de primi răspuns de genul: ...păi bagă perle și vezi...rog moderatorul să corecteze postarea adăugând prețul upgrate-ului pentru fiecare castel.

8. axel

Daca urmariti link-ul mentionat, veti vedea ca este o postare dintr-un thread mai mare care contine toate castelele.

9. *฿αŕъαŕσśα*jr

*฿αŕъαŕσśα*jr Junior Expert

Aveți dreptate! Linkul menționează prețurile pentru toate castelele.
    eu mă așteptam la următoarea prezentare:
    castel x...lvl 10 preț 350.000 perle / upgrate lvl 10 600000 perle (sumele sunt orientative)

10. STR.8

STR.8 Începător forum

buna ziua, vreau sa stiu si eu daca mai este cineva in situatia asta
    azi dimineata am upgradat sloturile la castel catarg de la nivel 8 la nivel 10, si extensiile la
    catarg sextant, manual balistica si pulbere extra tot de la nivel 8 la nivel 10,si
    la prova rampa de incarcare si coca navala blindata cu tot cu sloturi, dar
    surpriza, pe mare extensiile se vad la nivelul 10 dar sloturile doar la nivel 8.
    Sper ca nu este nevoie sa upgradez inca odata la nivel sloturile de mai sus
    enumerate, pt ca perlele sant luate de pe contul meu, si nu beneficiez de acest
    upgrade

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.