Admirali

Discuție în 'Ajutor' creată de ~Esperanza~, 23 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ~Esperanza~

~Esperanza~ Novice forum

Ma lamureste si pe mine cineva daca la admirali este contor de nave pentru toate hartile sau e separat pe fiecare harta.Daca e asa cum cred eu inseamna ca e ghinion curat.

2. VLAD

VLAD Talent de excepţie

admiralii, din cate stiu, ies la fiecare 50 de nave scufundate(50 sinclaire/calico/kiribati/lucia), nu conteaza harta in care esti daca scufunzi al 50-lea npc scoti admiralul. Deci contorul este pentru toate hartile

Modificat ultima dată: 23 Ian 2014
  3. ♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ

♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ Scriitor în devenire

La fiecare 50 nave iese 1 amiral jack,sinclaire,calico,kiribati,lucia,quintor,sau marduk care iese in hartile de 19/1 si 20/1 iese 1 in fiecare din aceste 2 harti ora de ora deci iesa la 6:00 1 marduk in 19/1 si 1 in 20/1 aceasta se repeta ora de ora si mai iesa marduk si dupa ce sunt scufundati 50 de NPC-uri NOTOS.Sper ca m-am facut inteles.

4. Rain

Rain Guest

Dupa 50 nave scufundate, apare admiralul. Acesta apare in harta unde a fost distrusa a 50-a nava, chiar daca sa zicem in harta respectiva a fost singura nava scufundata de acel gen, iar restul de 49 in alte harti. Ai dreptate, totul este doar noroc.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.