Alte propuneri geniale.

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de VgS, 23 Dec 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. VgS

VgS Novice forum

1.Adaugati ceva efecte cand te scufunda ceva sunete ZBANGGG !! PACCC!!! .. asa de sec ii poc apare fereastra aia cu sunetu ala bla bla bla te-a scufundat..
    2.Adaugati sunete de impact diferite..tot un sunet parca ii breah breah breah cam asa suna .. sa se auda acolo ghiulele ZBANG POC VROC STROC BANG !macar sa mai aud si alte sunete ca mor de plictiseala cand ma apuc sa fac aur cu Esmeralde...
    3.Poate ii parerea mea da numa eu am impresia ca navele astea is cam scurte nu stiu urate mici .. elitele arata super OK dar astea bonus..dezastru.. am vazut o nava rosie ceva gen quintor ma.... gandesti ca era olitza pt bebe nu alta!!mie mi-ar fi fost rusine sa ma vada alti pirati cu nava aia..de 2 pe 2 cm..
    4.Motivati jucatorii..deci cum sa zic la ce rost are sa ma bat cu un individ cu 900.000 hp cand primesc niste amarate de puncte de batalie... io nustiu...macar sa iei ceva cu punctele alea de batalie ceva recompensa pt X puncte batalie..ceva.....

2. |SHARK|-ŁЄχ

|SHARK|-ŁЄχ Junior Expert

Salut, propunerea ta nu mi se pare extraodinar de geniala avand in vedere ca in acest moment jocul contine doar sunetele pentru tragere si pentru efectul de mare, dar majoritatea jucatorilor nu folosesc sunetul jocului deoarece daca petreci 6-8 ore pe zi pe seafight o sa te cam enerveze sa tot auzi sunetul de la ghiulele... deci din punctul meu de vedere nu are rost adaugarea de sunete noi, dor vor incarca sistemul aiurea. Ideea de la punctul 3. e adevarata deoarece in timp ce jocul a facut vechime au inceput sa miceasca navele, iar unele sunt chiar foarte reusite de aceea ar trebui putin marite incat daca setezi imaginea de pe harta marii la 40% sau mai mult sa se vada cat de cat si designul, iar ultima ta idee este aplicata dar pentru mult mai multe puncte de batalie, sistemul actual de puncte de batalie este bine imprementat, daca ai primi pentru fiecare jucator scufundat recompensa oricum ar fi mica pentru a se evita farmul de aceea se acorda la cantitati mai mari o recompensa / total.

3. VgS

VgS Novice forum

pai pt ce sa il scufund atunci pt 10 puncte de batalie? ...mai ales ca acum vad pirati cu 900.000 hp...mai deumlt il mai scufundai sa ii faci pagube la puntzi pe dusmani si de ciuda ! dar acum.. ii distrugi niste vele luate cu aur si ii speli umpic nava cu apa... ar mai fi ceva.. bataliile ar trebui sa fie spectaculoase ! sa iti bucure ochii cu tot felul ... lumini, fum , etc etc !! deja i banal tot vad ghiulelele alea poc bang 30 000 damage... bengalelele celeste si aia de incetiniire is faine arata fain.. ghiulelele luminoase is faine.. si cand nava primeste impactul sa se vada ceva explozii acolo pe nava .. io nu cer super efecte vizuale dar asa mici si bune.. sa iasa putin fum la fiecare salva din tunuri sau la sfarsit.. un plus de realism acolo ceva.. detaliile mici cateodata fac minuni..ce ziceti? ( sa nu aud ca nu e buna ideea ca face lag si altele... pai oameni buni..bigpoint astia au bani sa faca inca 10 jocuri si nu pot face un server calumea? )

Modificat ultima dată: 24 Dec 2015
    Stefan` apreciază asta.
  4. Stefan`

Stefan` Novice forum

io ma joc 13 ore si nu dezactivez sunetu.. fara sunet chiar ca adorm.. si ideile is bune vgs

5. hamal.cu.experienta

hamal.cu.experienta Scriitor în devenire

Imi place foarte mult faza cu olita si chiar te sustin deci unele nave arata ca lenjeria intima si ca alte aratari...

6. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Stiti cum sunteti voi? "Tara arde si baba..." Noi ramanem zilnic fara elita, romanii nu au si ei reducere la payment, jocul are probleme, botii si trisorii nu sunt blocati, dar va rog, haideti sa marim NPC-urile.

7. |SHARK|-ŁЄχ

Cum adica sa le marim, sa le amrim numarul sau ce ? eu cred ca sunt destule...rabdare sa ai sa tragi la ele.

8. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Eram sarcastic si ma refeream la dimensiunea lor, problema voastra...nu-mi pasa daca nava mea seamana cu o cabina de dus...daca am elita si tot ce-mi trebuie sa scufund alte cabine este ok.

9. |SHARK|-ŁЄχ

Da, este adevarat, dar acum 2-3 ani cand a fost eventul de Halloween navele erau mai impunatoare, mai mari, acum sunt mici redimensionate pe aceasi dimensiune (probabil din cauza unor buguri au fost redimensionate).

10. VgS

VgS Novice forum

Am aici cateva exemple de nave impunatoare care arata ca niste adevarate nave , nu ca niste ,,cabine de dus,, precizez ca toate elitele arata bine !

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Acum sa trecem la cele urate.. enervante.. cabine de dus mai pe scurt

[​IMG] [​IMG] <
    ---------------------asta parca o taiato cineva in jumate
    si a ramas cu jumate de nava..

[​IMG] <--- no comment..

Aici e un exemplu .. majoritatea navelor au forma asta de parca ,, o taiat cineva nava in 2 si acuma merge cu jumate de nava,,

Stefan` apreciază asta.
  11. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Cred ca navele au fost micsorate si din punct de vedere tactic, o nava mai mica ofera un efect de viteza crescuta, si ingreuneaza punerea in tinta a navei. Poate.

12. VgS

VgS Novice forum

pai da de abia pun tinta pe buburuze de alea .. dar deja cam toate designurile am senzatia ca s-au taiat in jumate. deci uitate si tu la poza asta si zimi daca nu vezi o nava taiata in 2 care o mai ramas numai partea dorsala. cam asa is toate designurile mai nou.. big dislike
    .[​IMG]

13. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Navele mele preferate raman oricum: Obscurus, Caesia, Coronis, Ghost kilimatu (desi este mica) si Ghost Rider.

|SHARK|-ŁЄχ apreciază asta.
  14. VgS

VgS Novice forum

Cum ar trebui sa arate designul navelor de pe Seafight :

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Cum arata defapt :) :

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Modificat ultima dată: 7 Ian 2016
  15. Capitan.Mckay

Capitan.Mckay Începător forum

:)))))))) adevarat

16. **SaSa**

**SaSa** Novice forum

esti nebun ! :)) , scuza-mi expresia , rad cu lacrimi ! :))) pentru asta sunt total cu tine , adevarat graiesti legat de grafica pe care jocul o are si sunet (adica aceeasi de cand a aparut) ,nici o evolutie in zona asta , dar jocul are probleme mai mari : cum ar fi bug-uri , boti , eventuri dezamagitoare , scaderea masiva a numarului de playeri ... asa ca nu stiu cat de prioritara ar fi problema ta in acest top al dezamagirilor :(

VgS apreciază asta.
  17. |SHARK|-ŁЄχ

A fost o perioada de timp in care departamentul tehnic a fost dezinteresat si atunci s-a folosit si fiddler si toate exploiturile ca sa devii cea ce deveneai cu greu. De un an incoace se observa ca se mai misca si ei, introduc mai multe chestii noi, update-uri. Pe primul loc rezolvarea botilor, bug-urile, scaderea masiva de player (datorata primelor 2 si a eventurilor dezamagitoare) si dupa ce toate cele de mai sus sunt rezolvate se v-a ajunge sa mareasca dimensiunile navelor.

18. VgS

VgS Novice forum

hihihi:))) cica de aniversarea seafight va fi un update mare.. Sunetele de lupta ar trebui schimbate ..eu aud parca ca trage doar 1 tun nu 250 cate am .. ar trebui sa se auda fenomenal.. macar mai adaugati niste sunete de tunuri in plus si sunete de impact sau de distrugere a navei

Modificat ultima dată: 8 Ian 2016
  19. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Propunerile Dvs. vor fi transmise mai departe catre dezvoltatori.
    Comentariile vor fi si ele transmise celor care se ocupa de partea de design a jocului.
    Multumim.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.