am minus 269000 perle pur si simplu

Discuție în 'Ajutor' creată de florinst, 19 Mai 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. florinst

florinst Începător forum

Am un minus de 269 000 perle .... care provine din cate am inteles din:
    > "Am avut un explcristaleoit cu ceva timp în urmă, unde mai mulți jucători au cumparat cristale fără a se deduce perle. Vom rula un script astăzi care să rețină suma de perle care trebuia plătita pentru cristale. Scriptul este în desfășurare fără restart de server."
    > aceste cristale inseamna echivalentul a circa 1000 cristale ..... care nu exista pe contul meu cela pe care le-am folosit la abilitati sunt max 300 si 23 la slefuirea tunurilor de 50 ..... calculand cate am primit la logare plus cele primite la cufere si la testoasele omorate raman 30 cristale cumparate le la piata ..... care sunt cu perle dar in nici un caz cu 269 mii de perle ..... deci de unde aceasta suma de perle pe minus ...... se poate verifica jurnalul de bord .... etc.... prin urmare ce trebuie sa fac ? Cui trebuie sa ma adresez sau cum sa procedez ?

Modificat ultima dată: 21 Mai 2015
  2. =CASS=

=CASS= Junior Expert

Te adresezi suportului :)

3. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Aceasta problema o poate rezolva doar Suportul tehnic.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.