Am nevoie de ajutor !

Discuție în 'Ajutor' creată de ~SAHIR~, 13 Mai 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ~SAHIR~

~SAHIR~ Începător forum

Am o problema in legatura cu email-ul pe care am creeat contul .
    Nu mai stiu parola email-ului si nici optiunule de recuperare nu imi sunt de folos , iar o persoana pe care am lasat-o sa intre pe cont continua sa faca asta fara acordul meu, certandu-se cu alti jucatori, vorbind vulgar....
    Cum pot sa schimb adresa de email in cazul acesta?
    Ma poate ajuta vreun admin ?

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Acest tip de problema nu poate fi solutionat in forum. Va rugam sa va adresati suportului de joc.

Va pot ajuta eventual cu un Ban pe chat, pana la solutionarea situatiei.
    Succes!

_Hellsing_ apreciază asta.
  3. ~SAHIR~

~SAHIR~ Începător forum

Ok, multumesc frumos !
    Ma voi adresa suportului, iar in caz de ceva voi reveni la dvs..

4. aditzu05[❶]

aditzu05[❶] Scriitor în devenire

Ma indoiesc ca mai poti face ceva in cazul acesta. Daca nu poti accesa emailul e ca si cand ai cere suportului sa te ajute sa furi un cont la care ai acces dar nu poti demonstra ca iti apartine. Nus rautacios dar asta se intelege. Incarca totusi si data viitoare salveaza toate detaliile despre contul tau. Bafta

5. ~SAHIR~

~SAHIR~ Începător forum

Multumesc!

6. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Cu siguranta veti putea rezolva situatia. Nu uitati sa cereti sa vi se raspunda pe o adresa functionala, la care aveti acces.

Achilles[❶NE] apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.