Suport Am reformulat intrebarea domnule Decadent.

Discuție în 'Ajutor' creată de (NemeSyS), 16 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

Vi se pare normal ca un programator sa imi foloseasca contul,atunci cand el a fost desemnat sa il verifice.
    Definesc ''foloseasca'' prin a intra ''pe mare'',a scufunda jocatori mici,mari irelevant.cheltuindumi itemuri si munitie.
    Si ceea ce vreau sa stiu e daca veti lua sau nu masuri in aceasta privinta.
    Ceea ce a facut respectivul incalca codul penal atat in Romania ca si in Luxemburg,detin o ''scrioare'' pe adresa de mail ce confirma asta(se pedepseste conform legii). E de la o persoana foarte populara in randurile voastre,e alegerea dumneavostra daca doriti sau nu sa o fac publica.

Art. 249 - Frauda informatică
    (Introducerea, modificarea sau ştergerea de date informatice, restricţionarea accesului la aceste date ori împiedicarea în orice mod a funcţionării unui sistem informatic, în scopul de a obţine un beneficiu material pentru sine sau pentru altul, dacă s-a cauzat o pagubă unei persoane, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani.
    )

poate acest nume va' va deschide putin ochii.(Heiko Hubertz)

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Verificarea unui cont poate sa insemne folosirea lui pentru o scurta perioada de timp pentru a confirma eroarea sesizata de proprietar sau corectitudinea plangerii inregistrate pentru acel cont.
    Nu cunosc situatia contului Dvs. Puteti afla informatiile dorite sesizand suportul si cerandu-le. Daca deja ati facut o sesizare in acest sens (catre suportul roman sau oricare alt suport), si din cate inteleg ati facut-o, inseamna ca ati primit deja un raspuns. Daca acel raspuns nu va multumeste va recomand sa cereti lamuriri suplimentare din partea celor care vi le-au oferit anterior insuficient, in limba respectiva si punandu-le la dispozitie numarul de tichet sau de identificare a reclamatiei precedente.

3. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

Domnule Decadent eu am citit CCG ca si biblia de 3 ori.dar dati-mi dumneavoastra cu copy paste paragraful in care e specificat faptul ca puteti beneficia de bunurile mele caci despre asta vorbim.
    suprtul German ma lamurit. zicea ceva in genul. contul tau a fost verificat de un programator in urma unei plangeri facute anterior.insa verificarea nu permite scufundarea altor jucatori etc.
    asta e ceea ce a editat Rain si era scris in postul meu....
    Recunoascand atunci cand gresim ne mai usor sa invatam din greselile noastre zic si eu. chit ca de sus mi s-a spus ca aceasta gresala va fi pedepsita.
    Anunta-ma cand gasesti paragraful respectiv in care va e permis sa folositi ceea ce eu cumpar cu bani reali....

4. =Decadent=

Ok. Daca deja aveti un raspuns oficial din partea suportului care este de fapt intrebarea? In forum nu veti primit niciodata mai multe detalii - acestea sunt confidentiale pentru fiecare cont si vi le poate oferi doar suportul.

5. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

Pe mine ma intereseaza stric pe cine anume ca persoana trebuie sa dau in judecata? pentru ca ar fi pacat sa ne judecam cu compania,care nu are nici o vina ca undeva avem un incompetent care nu a invatat regulile jocului cele pe care eu le-am citit ca si biblia de trei ori.
    app Astept si acel aliniat in care specifica ca ai dreptul sa imi consumi itemuri si munitie cumparate cu cardul meu pe salariul meu.
    Suportul refuza sa imi dea datele celui care Ma furat!
    si spunemi te rog unde iti pot trimite la ce adresa etc. un mail pe care stiu cu siguranta ca vrei sa il vezi,insa nu as vrea sa-l vada o comunitate in treaga,caci' contrazice tot ceea ce s-a afirmat pana acum pe acest forum.
    be smart

6. =Decadent=

In forum nu veti primi niciodata informatii despre un cont. Sunt confidentiale. Ceea ce deja stiti - daca ati fi dorit date ati fi precizat User ID-ul contului si probabil as fi stiut si eu, concret, despre ce anume vorbiti. Detalii despre un cont se ofera doar proprietarului contului respectiv, daca le-a solicitat printr-un tichet, de catre suport.
    Inteleg ca ati facut deja o solicitare in acest sens catre suportul german si ati primit un raspuns. Nu va putem ajuta suplimentar.
    Daca doriti sa initiati o actiune legala detaliile de care aveti nevoie pot fi gasite pe pagina principala la Impressum.

7. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

Hai ca asta a fost buna.... banuind ca nu voi face o actiune in instanta mi-o arunci pe aia cu impressum :)) o fapta de natura penala savarsita pe teritoriul romaniei ori asupra unui cetatean aflat in interiorul frontierei de stat se judeca si pedepseste conform codului penal din romania.
    am zis sa "be smart"....
    ♛ઝ¡ทg♛
    User-ID 504/34792626 uite domnule si user id spune-mi doar cine a intrat ca banuiesc cs asta doresti sa verifici.
    Si poate ai dreptate va dura toata ''joaca'' asta ,dar am rabadare is' pictor....

8. =Decadent=

Nu am un alt raspuns pentru Dvs. decat cel oferit deja, mai sus.
    Acest tip de problema nu poate fi rezolvata prin intermediul forumului.

9. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

poti inchide aceasta tema ,eu raman la decizile luate deja. insa ceea ce sa intamplat nu ne mai ofera siguranta ca , conturile noastre si datele sunt intr-un loc sigur ci dimpotriva total nesecurizate

10. =Decadent=

Personal, cunoscand ambele ipostaze ale acestui joc (jucator si moderator), v-as putea contrazice. Experienta imi spune insa ca va veti convinge singur de contrariu.

Off topic: Fotografia de la semnatura Dvs. este imensa si ingreuneaza mult lecturarea postarilor. Va recomand sa o micsorati.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.