Bug AMS - Damage

Discuție în 'Ajutor' creată de ׆†КΪаłИК††×, 17 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Ahoi Pirați,

Odată cu syncul de azi an actualizat modul în care praful de pușcă funcționează. El este acum încorporat în sistemul AMS și este folosit la fiecare salvă. Efectul actual al prafului de pușcă este:
    • 10% daune critice sporite;
    • 10% mai multe șanse de atingere a țintei;
    • aceste bonusuri se aplică și muniției regenerative;
    • abilitatea "Sapiență de Alchimist" nu va avea niciun efect dacă nu este folosit praful de pușcă - de aceea ele funcționează doar împreună. Această abilitate nu îmbunătățește efectul prafului de pușcă ci sporește daunele generale.
    • având praful de pușcă activ folosiți acum mult mai puțină muniție, fiecare salvă trasă devenind mai ieftină pentru voi, câte tunuri aveți atâtea ghiulele urmând să și consumați.
    De asemenea am eliminat restricția prin care nu puteați folosi Furtună cu grindină și Hailstorm împreună, cu scopul de a curăța codul nostru de programare.

Acesta este anuntul postat de voi in legatura cu patchday-ul de astazi.

In teorie, suna bine...in practica, e plin de buguri, si voi il lasati sa ruleze pe serverele live.

Primul bug ar fi ca atunci cand esti calare pe npc, pur si simplu urcat peste el, tie ti se consuma din cartile de distanta desi nu ar trebui, cartile de distanta imi maresc mie distanta de tragere a tunurilor si sunt consumate atunci cand ma folosesc de acea distanta suplimentara.
    Faptul ca se consuma de la mica distanta, este un bug.

Cartile de damage nu provoaca daune suplimentare, deloc, alt bug.

Va contraziceti in afirmatia: "abilitatea "Sapiență de Alchimist" nu va avea niciun efect dacă nu este folosit praful de pușcă - de aceea ele funcționează doar împreună. Această abilitate nu îmbunătățește efectul prafului de pușcă ci sporește daunele generale."

Pana la urma, "Sapienta de Alchemist"...ce efecte are? Ori isi face efectul doar impreuna cu pulberea neagra ori sporeste daunele generale?
    Asta, este un alt bug...pulberea neagra fiind un booster procentual de damage care poate fi marit prin diferite abilitati/castele.
    Nu are nici o treaba ce vorbiti voi aici.

Alt bug ar fi faptul ca ori nu sunteti atenti, ori nu stiti ce vorbiti...
    Atunci cand folosesti pulberea neagra, acest booster procentual de damage, pentru acel procent el iti consuma munitie direct proportionala cu bonusul acordat...daca tragi cu 10% mai tare, consumi cu 10% mai multa munitie, logica treaba si asta e ceea ce s-a intamplat din totdeauna si inca se intampla...asta rezulta ca afirmatia urmatoare este total nevalida:
    "având praful de pușcă activ folosiți acum mult mai puțină muniție, fiecare salvă trasă devenind mai ieftină pentru voi, câte tunuri aveți atâtea ghiulele urmând să și consumați."

"De asemenea am eliminat restricția prin care nu puteați folosi Furtună cu grindină și Hailstorm împreună, cu scopul de a curăța codul nostru de programare."

^^^ Asta, este o vrajeala ieftina, mintiti copiii de 12 ani, nu pe altii....folosirea separata a furtunii cu grindina si a cartilor de distanta ( Hailstorm ) va faceau sistemul sa ruleze normal, fara incarcari suplimentare, cat consuma una, consuma si cealalta.
    Faptul ca acum le folosim in tandem, va incarca voua serverele, noua browserele, voua va umple buzunarele, noua ni le goleste...consumam de 2 ori mai multe carti pentru nimic.
    Ex: Ma urc pe npc/player cu ambele carti active, acum 5 minute am facut asta, ambele carti se consuma dar nu exista nici o diferenta de damage.

Si...din cate tin eu minte, pulberea a fost deja incadrata in AMS...de cand s-a implementat acest sistem.

Voi, acum, defapt, tot ceea ce faceti este sa reveniti la ceea ce va remarca pe voi de ceilalti, atunci cand bagati un item nou, le faceti downgrade la celelalte, indirect, astfel incat "noutatea" sa fie deja ceea ce aveam inainte, cu pret mai mare.

Damage-ul nu a mai crescut de la aparitia tunurilor voodoo, si cred ca sunt vreo 2 ani...
    Tin minte, si sunt si filmulete pe net, si poze, in care se observa clar cum un jucator full tunuri 60 nivel 5 tragea mai tare si cu cava, si cu elita decat un jucator full voodoo de acum.
    Atunci cand ati bagat tunurile voodoo, ati umblat de 3 ori la rand la tunurile de 60 nivel 5, sa le scadeti damage-ul per salva si damage-ul critic si mai apoi ati implementat tunurile voodoo, care sa traga mai slab ca cele de 60 nivel 5 (inainte sa se umble la ele), iar mai apoi, prin 1245097123091 de upgrade-uri la nava, alte tunuri, alte buff-uri si toate bazaconiile, sa ne apropiem de ceea ce aveam odata...GRATIS...ca sa bagam 2-3000 de euro pentru tunuri care acum sunt o bataie de joc, si nu-si mai au rostul, pentru ca voua va e foame de bani si vreti ca lumea sa bage mana adanc in buzunar pentru tunurile de damage si de foc rapid, cu care ati esuat lamentabil, ele nefiind testate si/sau calculate deloc, astfel incat, un jucator care era full voodoo ieri ( ca de azi s-a umblat la damage) sau un jucator care avea full 60 nivel 5 acum 2 ani, bate lejer un jucator full DOOMHAMMER sau tunurile alea de foc rapid...si cea mai simpla solutie pentru voi a fost sa umblati la damage...

Daca voi credeti ca jocul asta e jucat de pensionari senili sau minori, va inselati...majoritatea suntem oameni cu capul pe umeri..unii chiar mai lucram in industria jocurilor...si daca faceam ce faceti voi, eram concediati din momentul in care veneam cu ideea.

Poate o sa-mi iau ban pentru ca va dau lucurile pe fata, sau poate nu...asta nu este un atac la adresa nimanui, cu atat mai putin a voastra, moderatorilor romani sau de orice alta nationalitate...pur si simplu cred ca a venit timpul sa dam cartile pe fata...voi nu stiti cine va joaca jocul, dar noi stim siguri cine-l face si in ce mod.

Daca aveti nevoie de project manager, spuneti, calificati suntem multi, chiar pe domeniu...aparent, al vostru nu stie ce face...

=KøŔεςќT=, xBenix, môr-leidr și alți 17 apreciază asta.
  2. яı¢øšα

яı¢øšα Scriitor în devenire

BRAVO !!! Daca as avea 100 de maini ar aplauda toate simultan si ar palmui pe oricine e de alta parere. Pacat totusi pentru post deoarece nimic nu se va schimba. Daca lui ii dati ban puteti sa imi dati si mie.

3. betivanul1

betivanul1 Începător forum

Felicitari ... nici eu nu le spune am mai bine daca nu au inteles ce ai vrut sa spui le traduc eu ... Sunteti INCOMPETENTI SI AVETI IMPRESIA CA TOTI JUCATORI SUNT PROSTI .....dar nu e chiar asa Bravo pentru postare

4. Uzzy.

Uzzy. Guest

Acesta nu este un bug, ci este o urmare a noului update si anume acela de a putea folosi Furtună cu grindină și Hailstorm împreună.

Furtună cu grindină mareste probabilitate de impact a tunurilor cu 10%,daca dvs. aveti deja o probabilitate de 100% sau mai mare de impact a tunurilor acest item nu va avea efectul scontat,acela de a mari daunele provocate.

"Sapienta de Alchemist" este un talent care mareste daunele produse de tunurile dvs cu un anumit procent in functie de nivelul acestuia,totodata bonusul acestui talent poate fi folosit exclusiv impreuna cu pulberea neagra.
    Aveti mai jos mai multe detalii privind mecanica pulberei negre inainte si dupa update.
    Sper ca v-am putut fi de ajutor!

=Decadent= apreciază asta.
  5. Zeusian

Zeusian Comisar forum

sa va ia mama focului. eu am intrat sa ma distrez nu sa imi fac temele la matematica. daca spun sa va fie rusine este degeaba, pentru ca nu aveti asa ceva!

6. Cartile de distanta iti maresc distanta de tragere, adica daca de ex normal ai distanta de 100 campuri, pui cartile distanta si primesti un bonus de 33% pana unde-ti pot ajunge salvele, sa zicem ca asta ar fi undeva la 133,(3) campuri DAR, daca eu NU ma folosesc de acea distanta extra, cartile mele nu trebuiesc consumate, asa cum e si normal si de altfel cum era inainte de acest update.
    Atunci cand ati sters partea cu miscorarea dmg-ului cu 33% pentru folosirea campurilor extra de distanta acordate de carti, ati sters si treaba ca ele se consumau doar atunci cand intervenea miscorarea damage-ului...ala era trigger-ul care facea cartile sa se consume.

Eu, personal, cu barca mea, full cu detoate, ca la carte, cu mii de euro bagati (ca un prost as putea spune), am facut diverse teste dupa ce-ati implementat treaba asta, cum ar fi sa-mi dezactivez castelele de precizie si sa joc fara abilitati...adica, pe scurt, am facut niste calcule in acea seara cand ati implementat treaba asta, sa vad daca chiar e adevarat ce ziceti...concluzia e urmatoarea:
    Cazul 1 - abilitati, castele, toate nebuniile active ca de obicei si trageam ok...pun cartile...nici o diferenta..
    Cazul 2 - fara abilitati, fara castele, fara nimic activ trageam decent...pun cartile..nici o diferenta...
    Ulterior s-a rezolvat problema, si intr-adevar acum ofera 10% precizie, dar in primele 2 zile de la update, n-au oferit.

Ma rog...de spus ar fi multe, oricum imi racesc gura degeaba...voi faceti ce puteti,raspundeti la ce puteti cu detaliile disponibile....
    N-o sa mai latru aiurea pe forum...o sa aveti o surpriza in zilele ce urmeaza :) Una buna chiar :)

A...si apropo, activati si voi sapienta spionului si observati ca exista un bug de distanta cand folosesti cartile de damage si cele de distanta in acelasi timp....ori e bug de tooltip, ori e de functionalitate...dar la cartile de damage nu scrie ca iti micsoreaza raza tunurilor
    Scoate cartile de pe tine, activeaza sapienta spionului, observa distanta tunurilor, activeaza cele de damage si vezi cum la zoom 30% poti trage cat vezi pe monitor daca esti pe 800x600 la configurarea cadranului naval si daca pui cartile de damage in timp ce le ai pe alea de distanta active, scade distanta...

7. Uzzy.

Uzzy. Guest

Ochiul de vultur mareste raza de actiune a tunurilor si micsoreaza damage-ul si sunt consumate atunci cand sunt active indiferent de raza de atac.

Furtuna cu grindina mareste probabilitatea de impact a tunurilor si micsoreaza raza de actiune a tunurilor.

Folosindu-le in acelasi timp veti beneficia de avantajele dar si de dezavantajele ambelor iteme concomitent de unde rezulta raza tunurilor si damage-ul respectiv.

Aveti AICI faq-ul itemelor respective.

8. SeafRO

SeafRO Duce forum

Poti sa spui orice si oricat fiindca nu vei avea dreptate. Daca se poate sa fii furat pe ascuns, cu siguranta o sa ai parte de asa ceva. Daca nu se poate pe ascuns, BugPoint te va fura pe fata, ascunzandu-se sub niste formule matematice. Dar nu poti sa ii acuzi fiindca jobul lor nu este sa rezolve erorile si sa elimine roboteii ci sa aduca bani in buzunarul patronilor iar asta se poate face numai prin astfel de actiuni si tot felul de pachetele si upgradeuri pe care nu pierdeti nimic daca nu le faceti fiindca oricum nu vor valora 2 bani peste o luna sau doua.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.