Anunț Anunturi de arhiva

Discuție în 'Anunțuri Patchday' creată de =Decadent=, 19 Noi 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. -pianoman-

-pianoman- Community Team Team Seafight

Ahoi pirați,

Echipa tehnică are planificat un sync și restart de servere în cursul zilei de astăzi. Vă rugăm să aveți în vedere această informație.

Salutări din partea,
    Echipei voastre Seafight

2. -pianoman-

Ahoi Pirați,

Pentru moment toate serverele Seafight nu sunt disponibile. Ele vor reveni online foarte curând.

Salutări din partea,
    Echipei voastre Seafight

...wow...dsa și **scorpions** apreciază asta.
  3. -pianoman-

Ahoi Pirați,

Vă informăm că au fost realizate următoarele modificări:

• Limita de suprapunere (valabilitate) a itemului Favorul Reginei a fost eliminată;
    • Limita de suprapunere (valabilitate) a itemului Frați de arme a fost eliminată.
    Salutări din partea,
    Echipei voastre Seafight

alinbulagadolhesti apreciază asta.
  4. -pianoman-

Ahoi Pirați,

În urma syncului de astăzi ce tocmai s-a încheiat, cadourile primite în cadrul loteriei Bokor pot fi din nou deschise din meniul de pe harta mării.

Salutări din partea,
    Echipei voastre Seafight

5. -pianoman-

Ahoi pirați,

În decursul zilei de astăzi va avea loc un nou sync:

• Corectare bug: în unele cazuri prețul părților de navă nu creștea.
    Salutări din partea,
    Echipei voastre Seafight

6. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ahoi pirați,

Ca urmare a unor probleme tehnice destul de serioase s-a decis încheierea Evenimentului in curs, azi la ora 18:00 (ora server-ului).

În locul acestui eveniment se va introduce un
    eveniment de extra damage - aferent muniției skull.
    Start: 22.12.2016 ore 18:00 LST
    Sfârșit:27.12.2016 ora 12:00 LST

Pentru inițierea acestui eveniment puteți folosi urmatorul cod voucher:
    DEATHFIGHTS
    El va credita pe conturile voastre 75.000 muniție skull.

Va rugam sa aveți în vedere ca pentru a implementa schimbarile anuntate va avea loc un sync.

Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate!

Echipa voastră Seafight

7. -pianoman-

Ahoi pirați,

Primul sync al anului 2017 a adus corectarea unei probleme din eventul "Marauder´s Days":

• Corectare bug: unii utilizatori nu puteau colecta bufful tâlharilor.
    Salutări din partea,
    Echipei voastre Seafight

8. -pianoman-

Ahoi Pirați,

Vom realiza un sync și restart al serverelor de joc curând pentru a corecta eroarea ce afișează pagini albe în cadrul loteriei Bokor.

Salutări din partea,
    Echipei voastre Seafight

9. -pianoman-

Ahoi pirați,

Syncul de astăzi aduce cu sine următoarele:

• Actualizare: Un nou turn de ghilde de nivel 6 care costă perle și coroane;
    • Actualizare: Utilizatorii pot dona de asemenea coroane ghildei;
    • Actualizare: Am eliminat toate pachetele ce conțin tunuri Voodoo din secțiunea Seafight Plus;
    • Îmbunătățire: Am renunțat la logurile următorelor articole în jurnalul de bord: praf de pușcă, plăci protectoare Agwe, super plăci protectoare, furtună cu grindină, ochi de vultur;
    • Îmbunătățire: Am pregătit eventul Topirea Zăpezii 2017 ce va începe mâine;
    • Îmbunătățire: Am rebalansat Focul lui Elmo: -33% viteză pentru inamic; +10% timp de reîncărcare a tunurilor pentru inamic; -10% reducere a șanselor de atingere țintă de către inamic.
    • Corectare bug: Bufful Marauder nu dispărea după scufundare;
    • Corectare bug: Unele nume de ghildă nu erau afișate în clasamentul experienței;
    • Corectare bug: Unii utililzatori nu pot salva punctele de abilitate => cu prima ocazie când utilizatorii în cauză vor încera să-și salveze punctele de abilitate, arborele abilităților va fi resetat (nu va costa nimic) ulterior dispunerea punctelor urmând să funcționeze corect.

Later edit
    : syncul a fost amânat pentru mâine în cursul dimineții.

Salutări din partea,
    Echipei voastre Seafight

Modificat ultima dată de către moderator: 19 Ian 2017
    -ZERO- și =Decadent= apreciază asta.
  10. =Decadent=

Ahoi pirați,

Sync-ul anunțat în decursul dimineții a fost scos - prin urmare fix-urile anunțate nu mai sunt implementate.
    Vom avea un nou sync în decursul zilei de astăzi si un restart aferent.

Va rugăm sa aveți în vedere acest aspect în planificarea activităților voastre pe joc.

Echipa voastră Seafight

loppas și -ZERO- apreciază asta.
  11. -pianoman-

Ahoi pirați,

În cursul zilei de astăzi se va desfășura un nou sync ce conține:

• [EVENT] Au fost adăugate cufere de event;
    • [EVENT] Am îmbunătățit prada oferită de Skuld;
    • Corectare bug: Am corectat problema ariei de acoperire a turnurilor de ghildă.

Salutări din partea,
    Echipei voastre Seafight

Filiρ, FreeSoul și =Decadent= apreciază asta.
  12. =Decadent=

Ahoi pirați,

În cadrul synk-ului de astăzi s-a remediat eroarea legata de abordarea NPC-ului event. Ulterior va fi rulat un script care va elimina de pe conturile celor care au profitat de aceasta eroare articolele Dragon Fire obținute.

Echipa voastră Seafight

.corsarulnegru. apreciază asta.
  13. =Decadent=

Ahoi pirați,

Actualizarile anunțate anterior vor fi implementate live în decursul zilei de mâine, 2 Februarie 2017:

- 8 hărți noi
    - 5 nivele de pirat noi
    - misiuni noi
    - al 6-lea port sigur
    - un nou personaj care oferă misiuni
    - noi articole de acțiune:

• Blood of the Inya
    • Amuletă Simbi
    • Clepsidra
    • Coroana lui Triton
    • Bomba voodoo
    De asemenea, în cadrul aceluiasi sync, vor fi eliminate punctele elită din cadrul recompenselor oferite în valurile următoarelor pergamente:
    • Cancer
    • Capricorn
    • Sagetator
    • Virgo
    Va rugăm sa aveți în vedere acest aspect în planificarea activităților voastre pe joc.

Echipa voastră Seafight

-pianoman- apreciază asta.
  14. -pianoman-

Ahoi pirați,

În cursul zilei va mai avea loc un sync ce va conține următoarele:

• Cutiile Banana pentru eventul anului nou chinezesc;
    • Amuletele Simbi: itemul a apărut în shop și la licitații lucu care nu ar fi trebuit să se întâmple. Va dispărea de la shop și de la licitații pe parcursul zilei, fiind eliminat și din conturile de joc (urmând să se recrediteze prețul acestora)
    • Mici îmbunătățiri de traducere.
    Echipa voastră Seafight

15. -pianoman-

Ahoi pirați,

Este necesară o perioadă de mentenanță a jocului în cursul acestei după-amieze (în aprox. 30 de minute) pentru a corecta unele erori existente în cadrul eventului "Lupte letale în arenă".

Echipa voastră Seafight

16. -pianoman-

Ahoi pirați,

În urma syncurilor de ieri au fost adăugate și 2 noi buffuri pe care le puteți primi în harta raid:

CaracteristicăDuratăEfect
    Reapariție harta Raid10 minute după întrarea în harta raid Atât timp cât bufful este activ, utilizatorul va reapărea în cadrul hărții raid
    Imunitate harta Raid Immunity30 de secunde SAU comportament agresiv în urma morții în harta Raid Atât timp cât bufful este activ, utilizatorilor nu li se poate face niciun rău

De asemenea, în cursul zilei se va înregistra un nou sync ce va conține următoarele:

• Script: va fi rulat un script ce va șterge itemul Dragonfire obținut în urma bugului abordării;
    • Îmbunătățire: Am modificat cerințele testului de pirat pentru nivelul 26 - în locul scufundării a 5 Keel Haulers vor trebui de acum provocate 100.000.000 daune împotriva Keel Haulers;
    • Corectare bug: Am corectat unele misiuni (de exemplu aceea unde jucătorii trebuie să meargă în harta 30/1 în cadrul unei misiuni de nivel 26).

O perioadă de mentenanță necesară rulării scriptului va avea loc în aprox. 30 de minute.

Salutări din partea,
    Echipei voastre Seafight

17. -pianoman-

Ahoi pirați,

Testul de pirat a fost din păcate eronat în continuare, motiv pentru care echipa tehnică mai necesită un sync în curând.

Echipa voastră Seafight

18. -pianoman-

Ahoi pirați,

În cursul zilei de mâine va avea loc un nou sync:

• Corectare bug: jucătorii cu nivel mai mare de 25 nu puteau accesa harta raid;
    • Îmbunătățire: am crescut imunitatea debuffului itemului Sânge de Inya la 60 de secunde (erau 20 de secunde);
    • Îmbunătățire: Am modificat timpul de reîncărcare a tunurilor Ciocanul Destinului (Doomhammer), acestea fiind mai rapide de acum;
    • Îmbunătățire: Am crescut nivelul de crafting pentru tunurile Ciocanul Destinului (Doomhammer) la nivelul 4;
    • Corectare bug: Am corectat unele misiuni și dezactivat ofertantul de misiuni Richard Davis (utilizatorii care au activă misiunea unde trebuie să acceseze noua hartă raid trebuie să o anuleze);
    • Corectare bug: Ghildele cu mai mult de o insulă nu primeau o reducere mai mare de 1%.

Salutări din partea,
    Echipei voastre Seafight

19. -pianoman-

Ahoi pirați,

Și astăzi se va înregistra un sync al jocului. Vom corecta conținutul cutiilor momentan goale de pe harta 22/1.

Salutări din partea,
    Echipei voastre Seafight

20. -pianoman-

Ahoi pirați,

În cursul zilei de azi s-a înregistrat un nou sync/patch:

• Îmbunătățire: am realizat ultimile pregătiri în perspectiva eventului dedicat Zilei Îndrăgostiților ce va începe la ora 12:30 (ora locală a serverului);
    • Îmbunătățire: noua hartă raid va fi implementată live și, odată cu aceasta și următoarele modificări;
    / fiecare hartă raid va fi conectată la nivelul de joc al utilizatorului. Doar utilizatorii îndreptățiți pot folosi itemul specific unei hărți raid. Acest lucru înseamnă că puteți accesa o hartă raid atunci când ați ajuns la un anumit nivel de joc și NU mai puteți utiliza itemul odată ce ați depășit un anumit nivel de joc.
    / Sunt disponibile misiuni noi unde puteți comercializa "itemuri vechi de hărți raid" pe care nu le mai puteți folosi;

/ Harta raid "Sun" poate fi accesată având nivelul de joc între 5 - 15;
    / Harta raid "Behemoth" poate fi accesată având nivelul de joc între 16 - 30;
    / Harta raid "Commonwealth" (nouă) poate fi accesată având nivelul de joc între 26 - 30;

• Îmbunătățire: am eliminat limita de suprapunere în cazul Gardianului de nivel 3 Commonwealth și a Simbriașului de nivel 3 Commonwealth;
    • Îmbunătățire: compensație pentru itemuri misiuni - Am implementat o compensație pentru itemurile misiunilor pe care utilizatorii le primesc ca și recompensă a misiunii și le necesită pentru alte misiuni. Atunci când misiunea este activă puteți primi itemuri ale misiunii lipsă (doar pe cele pe care le primiți de la alte misiuni ca și recompensă) de la HRMS Renown.
    • Îmbunătățire: (în cursul zilei de mâine): am adăugat 1x "Inimă de leu" ca și recompensă de la următorii amirali:
    / VCMA Imperious
    / VCMA Tyrannous

• Corectare bug: am corectat câteva probleme ale unor misiuni.

Salutări din partea,
    Echipei voastre Seafight

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.