Anunț Anunțuri Patchday

Discuție în 'Anunțuri Patchday' creată de Cataleya, 6 Ian 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi piraţi,

În cursul zilei de astăzi vom avea un nou sync/patch.
    Scopul acestei sincronizări este remedierea problemelor legate de eventul actual.

Echipa voastră Seafight

banditblue și axel apreciază asta.
  2. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi piraţi,

• Actualizare: Am pregătit o nouă hartă raid: „Delta Hai Yan”, care va fi lansată luni. Mai multe informații vor fi disponibile în curând.
    • Eveniment: Am pregătit următorul eveniment: „Ziua Recunoștinței”, care va începe lunea viitoare, vor urma mai multe informații în curând.
    • Actualizare: Am pregătit o nouă monedă: „Puncte mari”. Mai multe informații vor urma curând.
    Update:

Sincronizarea va avea loc în cursul zilei de mâine.
    Odată cu această sincronizare vom reechilibra și turnurile de insule precum și timpul de reîncărcare a flotelor.

Flote:

• Timpul de reîncărcare este redus de la 4 sec la 2 sec.

Turnurile defensive și neutre:

• Timpul de reîncărcare este redus de la 10 sec. la 5.
    • Daunele turnurilor sunt reduse.
    • Prețul pentru turnuri este mărit.
    • Daunele tunurilor sunt reduse.
    Vă rugăm să aveţi în vedere aceste aspecte în desfăşurarea activităţilor voastre pe joc.

Echipa voastră Seafight

banditblue, _SC0RPION.LIVIU_ și axel apreciază asta.
  3. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi piraţi,

Vom avea un nou restart în cursul zilei de astăzi:
    • Este deja posibil să acceptați misiunile pentru noua hartă raid și să obțineți elementul de acces.
    • De asemenea, este posibil să accesați noua hartă raid (goală).
    În curând vom avea o altă sincronizare pentru a remedia această problemă.

Vă rugăm să aveţi în vedere aceste aspecte în desfăşurarea activităţilor voastre pe joc.

Echipa voastră Seafight

axel apreciază asta.
  4. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi piraţi,

Restartul anterior a avut ca scop remedierea câtorva erori la eventul actual și pregătirea unor funcții viitoare.

Echipa voastră Seafight

5. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi piraţi,

Va urma o sincronizare:

Am pregătit viitoarea ofertă specială "Back to Black Sale".

Echipa voastră Seafight

axel apreciază asta.
  6. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi piraţi,

Vom avea parte de un restart în minutele următoare:
    • Unii dintre jucători nu puteau deschide magazinul din joc (erau deconectați);
    • Vânzarea "Back to Black": Link-ul anunțului de pe site era legat de secțiunea de payment greșită, iar anunțul din magazinul de joc lipsea.
    Echipa voastră Seafight

axel apreciază asta.
  7. axel

axel Team Leader Team Seafight

Ahoi pirați,

Synk-ul de astăzi aduce unele modificări evenimentului de iarnă:
    • Crește rata de apariție (spawn) a NPC-urilor event de bază
    • S-au actualizat cuferele event și sloii de gheață (s-a imbunătățit conținutul)
    • Unele tunuri au fost schimbate, in cadrul magazinului de pe harta mării

Echipa voastră Seafight

8. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi piraţi,

Eveniment:
    • Am făcut câteva schimbări de echilibrare pentru harta de grup „Intră în Lumea adâncurilor” (am crescut HP-ul și prevenția NPC-urilor și am mărit recompensele).

Echipa voastră Seafight

axel apreciază asta.
  9. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi piraţi,

În cursul zilei de astăzi vom avea un nou sincronizare:

Eveniment:
    • Dezvoltatorii noștri pregătesc o resetare a clasamentului "Legenda Lupină" (pentru harta de grup "Intră în lumea adâncurilor"), ceea ce înseamnă că vom șterge toate intrările din baza de date pentru clasamentul respectiv;
    • Recompensele înregistrate până acum nu vor fi acordate;
    • Pentru a șterge intrările, avem nevoie de un timp de oprire de 15 minute, începând cu ora 11:30 UTC (12:30 CET, 13:30 ora României).

Echipa voastră Seafight

axel și _SC0RPION.LIVIU_ apreciază asta.
  10. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi piraţi,

În cursul zilei de astăzi vom avea o nouă sincronizare:

Eroare remediată: Am remediat o problemă cu santinela atunci când încerca să imite daunele;
    Eveniment - Blestemul Reginei de Gheață: Am pregătit viitoarele sub-evenimente / faze.

Echipa voastră Seafight

_SC0RPION.LIVIU_ apreciază asta.
  11. Bowie

Bowie Guest

Ahoi piraţi,

Noaptea trecută nu au fost acordate recompensele pentru Ligă. Am rulat un script și am creditat recompensele lipsă.

Echipa voastră Seafight

12. Bowie

Bowie Guest

Ahoi pirați,

Vom schimba ora restartului zilnic de la 8:00 dimineața (ora serverului, 9:00 ora României) la 8:25 (ora serverului, 9:25 ora României).

Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect în planificarea activităților voastre de joc.

Sync-ul care trebuia să aibă loc ieri a fost amânat pentru astazi.

Echipa voastră Seafight

Modificat ultima dată de către moderator: 18 Dec 2020
    banditblue, .White., axel şi o altă persoană apreciază asta.
  13. Bowie

Bowie Guest

Ahoi pirați,

Synkurile de astăzi vizează următoarele:
    • Am crescut recompensa de perle în noua hartă raid Delta Hai Yan;
    • Am scăzut timpul de răcire pentru intrarea în hărțile Ruptura superioară și Busole.
    Vă rugăm să aveți în vedere aceste aspecte în planificarea activităților voastre de joc.

Echipa voastră Seafight

axel apreciază asta.
  14. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi pirați,

Synk-ul de astăzi:
    • Eveniment: Am pregătit următorul eveniment „Lorzii Piraților” care va începe mâine la 12:00 (ora locala aserverului).
    Echipa voastră Seafight

axel apreciază asta.
  15. Bowie

Bowie Guest

Ahoi pirați,

S-a executat conversia post-event greșită (cea pentru Sezon în loc de cea pentru Evenimentul de Iarnă) și astfel cheile și monedele de sezon s-au preschimbat în articole.

Dezvoltatorii lucrează la un script pentru înapoierea cheilor retrase fără a retrage niciun item din cele creditate de compensația post-event.

Va urma un synk prin care se vor credita înapoi cheile, urmând verificări pentru a afla daca pot fi creditate și monedele.

Vă rugăm să aveți în vedere aceste aspecte în planificarea activităților voastre de joc.

Update:
    • Monedele de efort au fost deja creditate in cursul zilei de 0701.202 in juru orei 17:00 UTC.
    • Cheile de efort vor fi creditate in cursul zilei de 08.01.2021

Echipa voastră Seafight

banditblue și axel apreciază asta.
  16. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi pirați,

Sicronizarea următoare are ca obiectiv rezolvarea problemelor legate de accesarea chat-ului si de trimiterea tichetelor către suport. Unii jucători nu puteau activa chat-ul (nu era vizibil) și nu se genera codul pentru trimiterea tichetelor.

Echipa voastră Seafight

banditblue apreciază asta.
  17. Bowie

Bowie Guest

Ahoi pirați,

Synk-ul de astăzi:
    • Eveniment: Am pregătit următorul eveniment „Dezghețul iernii” (mai multe informații în curând).
    Echipa voastră Seafight

18. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi pirați,

Întreținerea a fost activată pentru toate serverele.
    Administratorii noștri au avut nevoie de un timp de nefuncționare pentru unele modificări.

Sincronizarea/patch-ul va avea loc mai târziu sau mâine.

Echipa voastră Seafight

axel apreciază asta.
  19. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi pirați,

Sincronizarea de astăzi a avut ca scop:
    • Evenimentul "Topirea zăpezii": am redus timpul de reproducere pentru banchizele de gheață eternă, cufere de evenimente și navele de eveniment;
    • Evenimentul "Topirea zăpezii": am crescut posibilele recompense de perle, coroane și monede Yulong;
    • Extensii noi: am adăugat extensii noi.
    Echipa voastră Seafight

axel apreciază asta.
  20. Eris

Eris S-Moderator Team Seafight

Ahoi piraţi,

În cursul zilei de astazi vom avea un synk:
    • EVENT: Vom pregăti evenimentul "Apariție înfricoșătoare 2021"
    Vă rugăm să aveți în vedere acest lucru în planificarea activităților voastre de joc.

Echipa voastră Seafight

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.