Anunț Anunțuri Patchday

Discuție în 'Anunțuri Patchday' creată de Cataleya, 6 Ian 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi piraţi,

În cursul serii de vineri a avut loc o sincronizare:
    • Eveniment Apariție înfricoșătoare: distanța anunțului pentru apariția navelor de eveniment - remediat.
    • Eveniment Apariție înfricoșătoare: Hydragos primitiv a fost abordabil (fără recompense) - remediat
    Echipa voastră Seafight

axel apreciază asta.
  2. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi piraţi,

Astăzi vom avea o nouă sincronizare.

Eveniment: Am pregătit următorul eveniment „Voodoo Hunt” care va începe mâine.
    Eroare remediată: design-ul "Amethyst" a oferit puncte de bătălie suplimentare - remediat
    Eroare remediată: Jucătorii de pe serverul America Latină 2 (205) nu s-au putut conecta la clientul de joc Unity - remediat

Vă rugăm să aveți în vedere acest lucru în planificarea activităților voastre de joc.

Echipa voastră Seafight

3. Bowie

Bowie Guest

Ahoi piraţi,

Astăzi vom avea o nouă sincronizare.

Eveniment: Recompensele extra pentru daune oferite de ambele nave erau greșite (perle în loc de yulong);
    Eveniment: Rata de apariție a navelor și numărul lor a fost mărit;
    Eveniment: Am dezactivat misiunea "Urâciuni Stafidite" (cu livrarea unui Cap stafidit).

Vă rugăm să aveți în vedere acest lucru în planificarea activităților voastre de joc.

Echipa voastră Seafight

axel apreciază asta.
  4. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi piraţi,

Astăzi va exista o altă sincronizare:

Eveniment: Am pregătit următorul eveniment „Dragostea plutește în noul an", care va începe mâine la 12:00 am (ora locală a serverului)

Update: Sincornizarea va avea loc mâine dimineață, în jurul orei 9:00 (ora locală a serverului)

Echipa voastră Seafight

axel apreciază asta.
  5. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi piraţi,

Sincronizarea ce a avut loc în cursul zilei de vineri a cuprins următoarele:
    • Dragon Țipător: Reputația Gudai lipsea - remediat
    • Muniția luminoasă provoca daune mai mare la Goldox, nu muniția frângătoare de inimi - remediat
    Echipa voastră Seafight

axel apreciază asta.
  6. axel

axel Team Leader Team Seafight

Ahoi pirați,

În cursul zilei de mâine vom avea un patch / synk (estimativ în jurul orei 13:00 LST - cu o oră mai târziu in România).
    • A fost pregătit evenimentul care urmează să ruleze începând de vineri, 19.02.2021, ora 12:00 CEST: Furia lui Calypso

Echipa voastră Seafight

7. Bowie

Bowie Guest

Ahoi pirați,

Este nevoie de o altă sincronizare pentru a remedia problemele apărute în magazinul de pe harta mării. Așadar, va urma încă un synk în curând.

Echipa voastră Seafight

8. Bowie

Bowie Guest

Ahoi pirați,

Astăzi va avea loc o sincronizare care vizează câteva ajustări pentru eveniment:
    • Eroare remediată: Pragul de daune pentru Telemachos era de 100% în loc de 10%;
      • Am redus pragul la 5%;
      • Am crescut șanele de a obține perle;
    • Îmbunătățire: Am crescut rata de apariție a NPC-urilor Penelope, Odysseus și Sirenă;
    • Schimbare: NPC-ul Odysseus are acum un comportament pașnic.

Echipa voastră Seafight

9. axel

Ahoi pirați,

Ultimul patch al saptâmânii conține următoarele:
    • Wrath of Calypso: la recompensa oferită de Calipso pentru cele mai mari daune au fost adaugate o desagă divină și o desagă a prietenului astral.
    • Wrath of Calypso: A fost redusă raza de acțiune a anunțului pentru NPC-ul Calypso la 2 hărți.

Echipa voastră Seafight

10. Eris

Eris S-Moderator Team Seafight

Ahoi piraţi,

În cursul zilei de astăzi vom avea un synk:

Echipa voastră Seafight

axel apreciază asta.
  11. axel

Ahoi piraţi,

În patch-ul aferent zilei de astăzi au fost fixate erorile legate de recompensele de disparitie a NPC-urilor event Vuur.

Echipa voastră Seafight

12. axel

Ahoi piraţi,

În următoarele 30 minute va avea loc un synk care va corecta unele erori legate de Unity.

Echipa voastră Seafight

13. axel

Ahoi piraţi,

Synk-ul zilei de astăzi este legat de pregătirea evenimentului aniversar (Atlantis - teroarea din adâncuri), care va începe Joi, la ora 12:00 LST (mai multe informații vor urma).

Echipa voastră Seafight

14. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi piraţi,

Vom avea o sincronizare în curând.
    • Eroare remediată: Erau necesare emblemele greșite pentru harta de grup (magice în loc de antice).
    Echipa voastră Seafight

axel apreciază asta.
  15. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi piraţi,

Astăzi vom avea o altă sincronizare:
    • Eroare remediată: Atlantis - teroarea din adâncuri - Punctele pentru scufundarea unui BOSS pe harta grupului nu se contorizau pentru toți jucătorii de pe harta grupului (doar pentru unul). - remediat
    • Atlantis - teroarea din adâncuri: Am adăugat puncte de clasament la navele evenimentului: Distrugătorul din Atlantida și Tortul Victoriei
    • Atlantis - teroarea din adâncuri: Am crescut rata de reproducere a navelor eveniment.
    • Atlantis - teroarea din adâncuri: Am scăzut punctele necesare pentru amiral.
    • Atlantis - teroarea din adâncuri: Am crescut daunele muniției Confetti împotriva Iscoada Adancurilor, Țesătorul Mareelor, și Regina subacvatică.
    • Atlantis - teroarea din adâncuri: Am scăzut daunele provocate de Regina scufundată și am crescut daunele provocate de Tortul Victoriei
    • Atlantis - teroarea din adâncuri: Am crescut recompensa pentru Distrugătorul din Atlantida.
    • Atlantis - teroarea din adâncuri: Am mărit recompensele la misunile zilnice ale evenimentului.
    • Atlantis - teroarea din adâncuri: Am refăcut câteva pachete în magazinul din joc.

Echipa voastră Seafight

banditblue și axel apreciază asta.
  16. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi piraţi,

Sincronizarea din 23.03.2021:
    • Misiuni - Recompensele posibile ale misiunilor nu mai sunt afișate ca recompensă sigură, ci ca recompensă posibilă;
    • Atlantida - "Teroarea din adâncuri" - am remediat o problemă cu nava eveniment "Leviathan 003" în harta de grup;
    • Atlantida - "Teroarea din adâncuri" - am crescut șansa de a obține embleme antice de la Iscoada Adâncurilor și cantitatea.
    Echipa voastră Seafight

17. axel

Ahoi piraţi,

Patchul zilei de azi conține:
    • Atlantida – A fost refactorizată următoarea misiune event: “Morții din apă”.
      • A fost eliminată condiția care presupunea că misiunea poate fi activată doar după completarea celei anterioare.
      • A fost scăzut numărul de daune ce trebuie provocate la 40,000,000 (a fost 50,000,000).
      • La recompensa misiunii au fost adăugate suflete radiante și 1 tun Worldbreaker de nivel 1.
    • Atlantida – A fost crescută recompensa pentru Deep-Sea Lurker (o cantitate mai mare de suflete blestemate).
    • Atlantida – A fost scăzută șansa de lovitură a NPC-ului event Sunken Queen.
    • Atlantida – Eroare remediată: A fost corectată recompensa NPC-ului event XT-001 Leviathan pe hărțile normale de joc.
    • Eroare remediată: Unii jucători nu puteau deschide fereastra de misiuni fără a experimenta apoi probleme tehnice.
    Echipa voastră Seafight

banditblue apreciază asta.
  18. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi piraţi,

Patch-ul zilei de azi conține:

Atlantida - Teroarea din adâncuri - Am scăzut viteza de reîncărcare în harta de grup.

Echipa voastră Seafight

19. axel

Ahoi piraţi,

Al doilea patch al zilei conține:

Eroare remediată: recompensa pentru logarea zilnică nu putea fi accesată.

Echipa voastră Seafight

20. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi piraţi,

Astăzi vom avea o altă sincronizare:
    • Eveniment: Am pregătit viitorul eveniment Anne Bunny

Echipa voastră Seafight

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.