Anunț Anunțuri Patchday

Discuție în 'Anunțuri Patchday' creată de Cataleya, 6 Ian 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Eris

Eris S-Moderator Team Seafight

Ahoi pirați,

Update: Sync-ul anunțat va avea loc în cursul zilei de mâine.

Echipa voastră Seafight

Achilles[❶NE] și axel apreciază asta.
  2. =Altair=

=Altair= Guest

Ahoi pirați

În decursul zilei de luni (13.01.2020) va avea loc un sync care va remedia problema ce privește pachetele de începători, mai exact faptul că după achiziționare acestea nu sunt încărcate pe conturi.

Vă rugăm sa aveți în vedere acest lucru în planificarea activităților dumneavoastră pe joc!

Echipa voastră Seafight

Achilles[❶NE] și Bowie apreciază asta.
  3. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi pirați,

În decursul zilei de astăzi va avea loc un synk/patch.

Eroare remediată:
    • Designul navei „World Serpent” oferă 10% BP suplimentar, ceea ce nu ar trebui să se întâmple.
    Vă rugăm sa aveți în vedere acest lucru în planificarea activităților dumneavoastră pe joc!

Echipa voastră Seafight

Modificat ultima dată: 14 Ian 2020
  4. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi pirați,

În decursul zilei de astăzi va avea loc un synk/patch.

Eroare remediată:
    • Un bonus de conectare este greșit: (0 tunuri voodoo de nivel 0 în loc de 15) - remediat. Vom credita cele 10 tunuri pentru toți cei care nu le-au primit, prin script.
    • Recompensele finale pentru ceaunul din Saba - ianuarie sunt greșite - remediat
    Echipa voastră Seafight

5. Eris

Eris S-Moderator Team Seafight

Ahoi pirați,

În cursul zilei de mâine va avea loc un sync / patch:
    • Event: am pregătit evenimentul Anul Nou Chinezesc.
    Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect în planificarea activităților voastre de joc.

Echipa voastră Seafight

Achilles[❶NE] apreciază asta.
  6. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi pirați,

Synk-ul de astăzi, a avut ca scop, remedierea unei erori din cadrul evenimentului "Anul nou Chinezesc"

Echipa voastră Seafight

Modificat ultima dată: 23 Ian 2020
  7. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi pirați,

În decursul zilei de astăzi va avea loc un synk/patch:

Îmbunătățire:
    Vom scoate limita pentru muniția luminoasă din cadrul eventului în curs.

Echipa voastră Seafight

8. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi Pirați,

În cursul zilei de mâine va avea loc un nou synk:

Am făcut câteva ajustări care vor fi introduse:
    • Am adăugat 50 de suflete radiante ca recompensă la misiunea zilnică a evenimentului.
    • Am adăugat noi articole la magazinul de pe piața neagră (în joc), care pot fi cumpărate cu suflete radiante.

Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect în planificarea activităților voastre de joc.

Echipa voastră Seafight

Achilles[❶NE], axel și Bowie apreciază asta.
  9. Bowie

Bowie Guest

Ahoi pirați,

Ieri între orele 7:30 si 18:30 LST a existat o problemă în urma căreia toți jucărorii care au achiziționat unul dintre pachetele din Vânzarea Noului An Chinezesc au primit prea multe perle. Pregătim scriptul pentru anularea lor și îl vom rula în cursul zilei de azi.

Echipa voastră Seafight

Achilles[❶NE] și Cataleya apreciază asta.
  10. =Altair=

=Altair= Guest

Ahoi pirati,

Astăzi va avea loc un nou sync/patch:

• Am adăugat token-urile de resetare a abilităților ca potențiale recompense pentru Lobo și Roho (în funcție de daunele cauzate!);
    • Am redus numărul maxim de generare al NPC-ului Gildblade și șansa de a obține monede yulong de la acest tip de NPC;
    • Am adăugat 200 de monede yulong la recompensele misiunilor aferente regiunii Fenghuang II (nivelele 36-40);
    • Am reordonat insignele rangurilor de bătălie;
    • Am pregătit eventul dedicat "Zilei îndrăgosiților".
    Vă rugăm să aveți în vedere aceste aspecte în planificarea activităților voastre de joc!

Echipa voastră Seafight

11. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi pirati,

Synk-ul de astăzi, a avut ca scop câteva modificări de fond și pregătirea pentru evenimentele viitoare, deci nu există modificări vizibile.

Echipa voastră Seafight

Achilles[❶NE] și _SC0RPION.LIVIU_ apreciază asta.
  12. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi pirati,

Astăzi va avea loc un nou sync/patch:
    • Eroare remediată: recompensa de la „Oracolul din Delphi” era greșită, este vorba despre muniția otravă Kraken în loc de muniția frângătoare de inimi - remediat
    • Eroare remediată: O realizare de sezon a evenimentului era greșită - remediat
    • Îmbunătățire: Harta Escape Djinn Boss Raid: Am redus cantitatea necesară de „Lămpi” înainte de a putea fi activată „Harta Escape Djinn Boss Raid” (de la 500 la 250).
    • Îmbunătățire: Am redus numărătoarea inversă pentru abordare, de la 30 de secunde la 15 secunde
    • Am ajustat apariția NPC-urilor în regiunile Fenghuang.
    • Îmbunătățire: Am redus numărul necesar de jucători pentru inițializarea hărții Kraken, de la 20 la 10

Echipa voastră Seafight

Achilles[❶NE], _SC0RPION.LIVIU_ și axel apreciază asta.
  13. Bowie

Bowie Guest

Ahoi pirați,

În jurul orelor 10 LST este programat un synk/patch care are ca obiectiv remedierea unor mici bug-uri si a unor erori de traducere, de exemplu problema cu harta Kraken.

Echipa voastră Seafight

14. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi pirați,

În cadrul patch-ului desfășurat ieri, 20 Februarie, a avut loc ajustarea tunurilor de gildă: daunele tunurilor și șansa de lovitură au fost crescute.

Echipa voastră Seafight

15. axel

axel Team Leader Team Seafight

Ahoi pirați,

În cursul zilei de astăzi va avea loc un synk:
    • A fost rezolvată eroarea legată de Sângele de Inya.

Echipa voastră Seafight

16. Bowie

Bowie Guest

Ahoi pirați,

Synk-ul prezent vizează creșterea numărului de NPC-uri generate în zona Fenghuang.

Echipa voastră Seafight

17. axel

axel Team Leader Team Seafight

Ahoi pirați,

În cursul zilei de mâine va avea loc un nou synk, care pregătește noul eveniment, Chemarea Purgatoriului.

Echipa voastră Seafight

18. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi pirați,

• Îmbunătățire: Vom elimina limita pentru muniția fosfor din cadrul eventului în curs.

Echipa voastră Seafight

19. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi pirați,

Vom implementa noul design al navei loteriei lunare "Ceaunul lui Saba" - Nava lui Mme Ching's. Sincronizarea se va produce la ora 14:30 (ora locala a serverului).

Echipa voastră Seafight

Achilles[❶NE], _SC0RPION.LIVIU_ și axel apreciază asta.
  20. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi pirați,

În cursul zilei de mâine, aproximativ la ora 10:00 (ora locala a serverului), va avea loc un sync.

Eveniment
    : Am pregătit următorul eveniment “Of Salt and Rats”.

Echipa voastră Seafight

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.