Anunț Anunțuri Patchday

Discuție în 'Anunțuri Patchday' creată de Cataleya, 6 Ian 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. axel

axel Team Leader Team Seafight

Ahoi pirați,

În cursul zilei de mâine, în jurul ore 10:00 CEST (o oră mai târziu în România) va avea loc un nou synk:

Eroare remediată: Iconițele articolelor de acțiune erau vizibile lângă NPC-uri.
    De asemenea, în cursul zilei de astăzi a crescut timpul după care jucătorii încep să fie afectați de sistemul de diminuare a recompenselor.

Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect în planificarea activităților voastre de joc.

Echipa voastră Seafight

Achilles[❶NE] și Cataleya apreciază asta.
  2. =Altair=

=Altair= Guest

Ahoi piraţi,

În cadrul syncului de astăzi vor avea loc următoarele:

• Event "Din sare şi şobolani": S-a mărit rata de apariţie pentru Purtătorul Ciumei şi a cuferelor eveniment.
    • Event "Din sare şi şobolani": Am ajustat câteva realizări de sezon disponibile pentru acest eveniment
    • Event "Din sare şi şobolani": Am adăugat un nou pachet în piaţă (acum puteţi schimba emblemele magice cu monede yulong)
    Vă rugăm să aveţi în vedere aceste aspecte în planificarea activităţilor voastre de joc!

Echipa voastră Seafight

Modificat ultima dată de către moderator: 19 Mar 2020
    Achilles[❶NE] și axel apreciază asta.
  3. axel

Ahoi pirați,

În cursul zilei de astăzi va avea loc un nou synk. El va conține următoarele:

Eroare remediată: Admiralii event nu erau anunțați.
    Eroare remediată: Prețul de acces în harta de grup event era resetat la delogare
    Îmbunătățire: Sistemul de diminuare a recompenselor a fost ajustat din nou: jucătorii pot să joace mai mult până când primesc recompense diminuate, iar timpul în care bonusul de +10% e valabil a fost crescut la 2 ore.

Vă rugăm să aveţi în vedere aceste aspecte în planificarea activităţilor voastre de joc!

Echipa voastră Seafight

Achilles[❶NE], blondu007 și *nann* apreciază asta.
  4. axel

Ahoi pirați,

Synk-ul zilei de mâine, 24 martie 2020, cuprinde următoarele ajustări legate de evenimentul aniversar:
    • A fost scăzut numărul de puncte necesare pt admirali.
    • La Piața Neagră de event au fost adăugate alte pachete.
    • Au fost adăugate rețete pentru Tunurile Worldbreaker de nivel 2 ca recompense pentru scufundarea NPC-urilor Vestitorul ciumei și Răspânditorul Ciumei (șansă, la cele mai multe daune generate).
    • Au fost ajustate realizările de sezon aferente evenimentului: pentru ultima sarcină sunt necesare doar 5 misiuni în loc de 10.

Echipa voastră Seafight

Modificat ultima dată de către moderator: 24 Mar 2020
    Achilles[❶NE] apreciază asta.
  5. axel

Ahoi Pirați,

Synk-ul zilei de astăzi conține următoarele:

• Event: A fost pregătit noul event "Vânătoarea de rațe" (mai multe informații vor urma).
    • Următoarele desing-uri de navă au fost actualizate:
    • Rat King (recompensa la clasamentul eventului “Din sare și șobolani”)
      • Rubin perfect -25
      • Rodolit impecabil
      • Lapislazuli perfect - 25
      • Safir perfect - 25
    • Nava lui Mme Ching's (Ceaunul din Saba – desig)
      • Rubin perfect - 27
      • Cuarț roz impecabil
      • Safir perfect - 25
      • Acvamarin impecabil

Echipa voastră Seafight

6. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi Pirați,

În cadrul syncului de astăzi s-a remediat:
    • Reducerea Sigma a fost aplicată și la pachetele de plată normale, nu doar la pachetele „Sale away” - remediat

Echipa voastră Seafight

.White. și axel apreciază asta.
  7. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi Pirați,

Va exista o altă sincronizare astăzi (în jurul orei 15:00 CEST):
    • Am adăugat un alt pachet la piața neagră a evenimentului

Echipa voastră Seafight

8. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi pirați,

În cursul zilei de mâine, va exista o altă sincronizare / patch:
    • Eveniment: Am pregătit următorul eveniment "Anne Bunny" (mai multe informații în curând)
    • Actualizare: Hall of Fame în client - Hall of Fame este mutat de pe site-ul web către client. Am eliminat câteva clasamente și am adăugat unele noi. Clasamentele sunt actualizate la fiecare 5 minute.
    De asemenea, am ajustat calculul pentru Rank-ul de pirat. Acesta se va calcula în funcție de:
    • Punctele de experiență
    • Punctele de elită
    • Punctele de bătălie
    • Nivelul jucătorului
    • Liga
    • Rangul punctelor de bătălie
    • Sistemul de Rift
    • Sistemul de diminuare
    O să avem nevoie de o perioadă de downtime de aproximativ o oră pentru sincronizare, începând cu ora 10:30 am (ora locală a serverului).

Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect în planificarea activităților voastre de joc.

Echipa voastră Seafight

9. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi Pirați,

Va exista o altă sincronizare astăzi pentru a remedia problema apărută la rangurile de pirat, acestea nu sunt vizibile.

Echipa voastră Seafight

10. axel

Ahoi Pirați,

Va fi rulat încă un synk pentru problema apărută la rangurile de pirat.

Echipa voastră Seafight

Achilles[❶NE], Cataleya și _SC0RPION.LIVIU_ apreciază asta.
  11. axel

Ahoi pirați,

Synk-ul care rulează în prezent are ca scop rezolvarea unor probleme legate de sistemul de ranguri.

Următoarele erori legate de “Hall of Fame” sunt de asemenea cunoscute și vor fi rezolvate în cursul săptămânii următoare:
    • Rangul meu de pirat - nu este corect.
    • Rangul de pirat încă folosește vechiul sistem de calculare.
    De asemenea, în cadrul synk-ului va fi facută o modificare în cadrul event-ului:
    • A existat un prag de acordare a recompesei pentru NPC-ul “William Cormac”, fixat la 3%. Acesta nu era prevăzut și prin urmare, odata cu synk-ul, va fi eliminat.
    Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate!

Echipa voastră Seafight

Achilles[❶NE], Cataleya și _SC0RPION.LIVIU_ apreciază asta.
  12. =Altair=

=Altair= Guest

Ahoi piraţi

Dat fiind faptul că sync-ul anterior nu a eliminat pragul de acordare al recompensei pentru NPC-ul William Cormac, vom avea un nou sync pentru a remedia problema.

Echipa voastră Seafight

Achilles[❶NE], Cataleya și narcis008 apreciază asta.
  13. axel

Ahoi pirați,

În curând va avea loc un nou synk, care vine să remedieze eroarea apăruta în calasamentul mini-jocurilor:
    • Atunci când un jucător începe jocul înainte de ora 12:00 CEST și îl termină după 12:00. adică în următoarea fază, primește o cantitate foarte mare de puncte. Dupa remedierea erorii, punctele aferente primei faze vor fi adăugate primei faze, iar cele aferente celei de-a doua faze vor fi adăugate în clasamentul corespunzător.

Echipa voastră Seafight

Achilles[❶NE] și _SC0RPION.LIVIU_ apreciază asta.
  14. axel

Ahoi pirați,

Cel de-al doilea synk al serii este legat de împărțirea punctelor primite în clasamentul mini jocurilor. Aceasta nu a intrat live în timpul primului synk.

Echipa voastră Seafight

15. =Altair=

=Altair= Guest

Ahoi pirați,

Sync-ul care trebuia să aibă loc în această seară a fost amânat pe mâine.

Echipa voastră Seafight

16. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi pirați,

Va exista o altă sincronizare astăzi pentru a remedia o problemă la mini-joc: a fost posibil să „mutăm” farul și să câștigăm cu ușurință mini-jocul.

Echipa voastră Seafight

17. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi pirați,

În curând va fi o altă sincronizare:
    • Îmbunătățire: Evenimentul "Anne Bunny”: Am crescut rata de apariție a NPC-urilor eveniment și, de asemenea, șansa de a obține o emblemă antică.

Echipa voastră Seafight

18. Bowie

Bowie Guest

Ahoi pirați,

Va exista o altă sincronizare astăzi:
    • Am pregătit evenimentul "Revolta lui Magellan".

Echipa voastră Seafight

Modificat ultima dată de către moderator: 21 Apr 2020
  19. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi pirați,

Evenimentul Revolta lui Magellan: Am crescut raza pentru anunțul de apariție al amiralului.

• Îmbunătățire: Am ajustat apariția NPC-urilor Fenghuang.
    • Eroare remediată: Hall of Fame - Rangul și insigna apăreau uneori greșite.

Echipa voastră Seafight

Achilles[❶NE], =Altair= și axel apreciază asta.
  20. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi pirați,

• Eveniment: Am pregătit evenimentul Noaptea vrăjitoarelor.
    • Sezon: Am pregătit noul sezon (mai multe informații vor urma)
    • Eroare remediată: Imaginea cu Powder monkeys nu era afișată - remediat.
    • Slashing Blade: Am adăugat un design de navă ofertei speciale.

Echipa voastră Seafight

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.