Feedback Apariție înfricoșătoare 2021 - discuții

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Cataleya, 29 Ian 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. ~Sexy-Ship~

~Sexy-Ship~ Scriitor în devenire

Are 80 milioane si ai dau jos 1% iau recompensa dar mazgalitura betmen

2. rkaa

rkaa Novice forum

e foarte ciudata mazgalitura aia ....

3. ~Sexy-Ship~

~Sexy-Ship~ Scriitor în devenire

Păi normal ar trebui să o dea macar la a 3 nava nu la toate dar am facut 50 nave si nimic mai si specifică ca sa ai dai 1% din hp si nu ati da nimic

4. #AQUASDOR#[FBI]#

#AQUASDOR#[FBI]# Scriitor activ

eu am dat de la inceput am luat 100 k perle deci am fcut dmg si nici o mazgalitura

5. eu si inca 2 prieteni am luat la ultima lovitura.nu mai spun cate tp am dat ,catelasturi si cate dmg -uri ca se intelege,sanse f mici.si dupa ce alergam jumatate de zi dupa 1 mazgalitura din aia ,mai este alta mis cu 2 mazgalituri. ceea ce inseamna vreo 2 zile de alergat daca am noroc...

6. Deneb

Deneb Avansat

Daca suntteti dragut sa-mi spuneti, cum pot procura coroane la cest event, va sunt recunoscator. am primit numai perle pana acum, desi la FAQ scrie ca se dau si coroane... sa fiu oare ghinionist ?....

7. ciupanezu

ciupanezu Scriitor în devenire

ADMIN ?
    am tras de mai multe ori si am facut dmg peste 1% la '' Gardian Voalat '' si nu am primit '' Mâzgălituri Neobișnuite '' asta sa intamplat dupa ce a inceput eventul si dupa cateva ore event sa anuntat restartul ca era '' lag '' si de atunci nu mai da itemul de misiunie '' Mâzgălituri Neobișnuite''

Gardian Voalat

• Toți jucătorii care provoacă cel puțin 1 % daune au șansa să primească Mâzgălituri Neobișnuite.

8. faceti misto de noi sau ce ??? am tras la 100 si nimic. bataie de joc cu argumentele voastre. ce spuneti voi bagati bani sa jucati atat va intereseaza!!!! chei cu portia macar de puteam sa luat cufere sa strangem esentele de oase dar voi vreti euro....

9. Hades**

Hades** Scriitor în devenire

Vedeti ca dupa ce finalizati misiunea cu item-ul (daca o terminati), urmeaza inca o misiune unde trebuie sa luati 2 :)

10. DAD2000

DAD2000 Scriitor în devenire

• eu am renuntat sa mai trag la event. e mai bine. e un sfat bun. am tras la peste 100 de nave degeaba, fiecare face cum vrea . spor sa aveti

Deneb apreciază asta.
  11. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

De ieri dimineata am misiunea luata,cu Mazgalituri..si inca nici acuma nu am facut-o..Jalnic...

12. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Am terminat tot setul de misiuni in 2 zile. Undeva la 12-14 ore de fugarit constant fiecare npc de 80kk , de fiecare data cand aveam teleportul incarcat il foloseam . Am jucat impreuna cu ally-ul de pe server ca sa pot trage in npc-uri cat mai mult.

Presupun ca am tras in peste 100 npc-uri, la vreo 6 am reusit ultima salva, prostia aia de item il da cu sansa ce-i drept dar cred ca sansa e de 1 la mie sau mai usor de citit 0.1% daca faci peste 1% dmg la acel npc.

Tinand cont de pietrele de la design , sincer nu cred ca merita sa facem acele quest-uri , mai exact am pierdut 2 zile pt nimic si foarte multi nervi.

13. gica

gica Începător forum

am facut 10 Mazgalituri din astea pe pereti,ce credeti ca s-a intampat? mi-am luat doua maturi pe carca.

WΘИĐΞЯ apreciază asta.
  14. WΘИĐΞЯ

WΘИĐΞЯ Avansat

Mazgalitura vietii , de unde se ia? Nici macar 1 % ,nu avem sanse!

15. booghy1973

booghy1973 Profesionist forum

Ce nu ati inteles? Este facut in asa fel incat sa nu o poti lua, de ce credeti ca sunt cheile cu portia? Vrei skin, bagi cardul si sunt destui .... care o vor face.

16. DAD2000

DAD2000 Scriitor în devenire

Ce nu ati inteles? Este facut in asa fel incat sa nu o poti lua, de ce credeti ca sunt cheile cu portia? Vrei skin, bagi cardul si sunt destui .... care o vor face. corect spus,

17. mandarinul

mandarinul Novice forum

Toți jucătorii care provoacă cel puțin 1 % daune au șansa să primească Mâzgălituri Neobișnuite. e o prostie nu se da sau ce trebuie sa facem sal luam CM ?

18. Scf

Scf Pretendent

19. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi,

Ati primit recompensa corecta. A fost o greseala de redactare pe forumul nostru. Multumesc pentru intelegere si sesizare.

Modificat ultima dată: 3 Feb 2021
  20. no-name-ro

no-name-ro Novice forum

dar cu transformarea sufletelor... in munitie cum ramane?ati primit ceva?nici cheile nu s-au transformat