Feedback Apariție înfricoșătoare 2021 - discuții

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Cataleya, 29 Ian 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Cataleya

Cataleya Guest

Va rula un script prin care se vor schimba. Urmariti rubrica patch.

2. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

Chei? care Chei? din 50 ti-au mai ramas chei?

3. KrispFire

KrispFire Novice forum

Un eveniment oribil. Din partea unui player care joaca 1-2-3 ore pe zi si nu a putut trece de misiunea a treia. Desi am dat de vreo 10 -15 ori la nava respectiva (ca sa nu exagerez). Foarte urat si mi se pare putin prea scurt pentru dificultatea lui....

4. 2-57 tunuri worldbreaker nivel 4
    2 desăgi divine
    10 putere dovleac
    8 amulete taur
    asta era la clasamentul pt nave event din faq.am tras pt top 5 si surpriza ...ca nu se potriveste ce am primit.
    2021-02-03 12:00:00Ai primit 10 x Putere dovleac.2021-02-03 12:00:00Ai primit 7 x Tun Worldbreaker nivel 3.2021-02-03 12:00:00Ai primit 2 x Desagă divină.2021-02-03 12:00:00Ai primit 8 x Amuletă taur.

5. Scf

Scf Pretendent

Insist încă o data pentru recompensa DESCRISĂ IN FAQ ori este nevoie sa se trimită anumite mail uri pentru a fi Trași la răspundere cei ce nu stiu a scrie? :)