Feedback Are rost sa mai jucam?

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de hellnight95_RO, 18 Apr 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. hellnight95_RO

hellnight95_RO Scriitor în devenire

Modificat ultima dată: 18 Apr 2021
    Silent-Bob, *ensis*, jokermov şi o altă persoană apreciază asta.
  2. Scf

Scf Pretendent

In 2021 mai aveti pretentii de la jocul asta? :)

3. kostzy

kostzy Expert forum

trebuie sa jucam altfel saraceste BP,cine mai da cardu daca nu mai jucam.Butii?nu cred,iar la ce ai afisat acum apare un baiat destept care iti spune ca este "eroare de afisaj"la tine...

4. hellnight95_RO

Pai daca vine un baiat sa imi spuna ca este eroare de afisaj atunci nu prea e destept...

5. kostzy

kostzy Expert forum

si ce ai vrea sa iti spuna?ca este bug doar ptr unii sau ca este program?in BP nu exista buguri si nici buti sau programe,deci ramane doar eroarea

6. hellnight95_RO

Pai cum sa nu existe? :D . Eu cel putin imi amintesc si acum bug-ul de multiplicat tunuri care a durat cred ca cel putin 1 an :)

7. .KOKO1.

.KOKO1. Începător forum

eu spun sa nu ne mai batem capul si sa ramanem la error 'o_O

Mozart apreciază asta.
  8. ☆Đaпtes☆

☆Đaпtes☆ Avansat

Eu zic să nu ne mai batem capul și să punem batista pe țambal...să joace cei de la BP și cu boții intre eio_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O Eu am preferat să mă apuc de alt joc cu bărcuțe:):):)

9. *ensis*

*ensis* De-al casei

cum se numeste?

10. hellnight95_RO

https://prnt.sc/12j2zpa
    https://prnt.sc/12f3dym

Deci totusi rezolvam si noi ceva? A fost bug-ul de daune infinite, cei care l-au folosit nu au primit ban nici macar o zi, acum uitati aici ce status-uri au NPC-istii. Deci mai trebuie sa asteptam mult sa se rezolve ceva? Sau mai importante sunt preturile pentru urmatoarele pachete?

11. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Si codul voucher pentru noul sezon?

12. _MARYUS_

_MARYUS_ Junior Expert

3HPSH996WRWQSFQ7

13. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Multumesc.

14. hellnight95_RO

15. mydyla

mydyla Conte forum

daca ai facut print-urile dupa ce te-ai batut cu ei (!!),timpul de reincarcare este dubios ... am incercat mai multe scheme .... si ( evrika) ...am obtinut acel timp fara niciun tun pe barca
    chiar as ruga colegii care se pricep la acest joc sa ne "vanda" un pont de echipare nava ptr bataie ...tunuri , crivace, corbi , lanturi ...etc
    multumesc anticipat :D

Modificat ultima dată: 11 Mai 2021
  16. hellnight95_RO

Deci tu vorbesti serios? 263% preventie daune si 246% sansa de evitare si imi spui ca timpul de reincarcare este dubios? Daca nu aveti habar de joc va rog sa nu comentati aiurea.

17. mydyla

mydyla Conte forum

daca luam in consideratie noile buff-uri de la lampa ...cred ca este posibil .... cred, nu am verificat ... dar am intalnit pe mare jucatori pe care am dat salva de 20k si unu singur m-a scufundat din 2 salve .... eu am comentat la ceva ce am putut sa verific ... sa nu mai fie probleme data viitoare scoate si tu in evidenta printr-un comentariu toate aspectele :D
    cat despre nu a avea habar de joc ...nu contest , nu le stiu (probabil)adminii pe toate ,vrei sa le stiu eu ?( aici e vb de comentariul tau la adresa mea)

Modificat ultima dată: 11 Mai 2021
  18. hellnight95_RO

Las-o asa, nu prea ai treaba cu jocul.

mydyla apreciază asta.
  19. edysukaru89

edysukaru89 Scriitor în devenire

bataie de joc ati distrus jocul de tot cu bugurile voastre rusine.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.