Sugestie arena fight

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Zeusian, 9 Feb 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Zeusian

Zeusian Comisar forum

fara sa am pretentia asupra noutatii ideatice :) ....

propun introducerea hartilor ARENA, in care echipe de jucatori sa infrunte alte echipe, cu acordarea de punctaje speciale :)

€ΛĞ£€ apreciază asta.
  2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Aceasta ideea a mai fost propusa anterior. Puteti dezvolta?

3. Zeusian

Zeusian Comisar forum

incercam :)

exista o multitudine de posibilitati, dar in linii mari pot spune ca ar fi vorba de o harta separata (indiferent daca este 21 sau gen kraken / raid, prin utilizarea unui item.

in aceste harti vor intra cei care doresc sa se lupte intre ei si sa obtina eventuale puncte de batalie "albastrite" :) cu ranguri si eventuale premii.

se pot teleporta doar echipele care urmeaza sa se scufunde, care sa aiba culori diferite (poate fi culoare catarg, steag, nume ....)

jucatorul scufundat ramane asa pana la terminarea bataliei si castiga punctele daca echipa sa castiga :)

in aceasta harta pot intra eventual mai multe echipe care se pot bate toate, sau cate 2 "pe un ring central", restul pot privi eventual de pe margine.

intrarea echipelor se va face aleator, numai daca exista un numar minim de echipe in asteptare, pentru a se evita pushingul :)

ca variatie poate exista o alta harta in care sa apara in ring un npc aleator (sau mai multe :)).

poate fi fun, poate fi si banos prin introducerea unui tichet castigat greu sau platit cash, din partea fiecarui membru al echipei :))

Spirit_Breaker, €ΛĞ£€ și adyterra apreciază asta.
  4. booghy1973

booghy1973 Profesionist forum

Nu prea inteleg de ce ai nevoie de o noua harta, pe care sa o si platesti :D, ca sa faci un war intre 2 echipe sau mai multe, asta o poti face in hartile deja existente. Pentru puncte de batalie si premii exista clash eventul. In afara de faptul ca doresti ca echipele sa fie evidentiate prin culori diferite ( o idee foarte buna care a mai fost propusa de multe ori) si sa platesti suplimentar degeaba :D(asta chiar ca e o noutate), nu vad unde este ideea . Am observat ca in ultima vreme tot veniti cu idei preluate din alte jocuri ceea ce nu este tocmai corect din punctul meu de vedere, daca va plac asa de mult acele lucruri nu va opreste nimeni sa jucati jocurile respective, aici este SEAFIGHT nu SEAORBIT , triburile de pe mari, metin pe mare , World of seafight, sau arenafight. De ce trebuie sa transformam neaparat in altceva acest joc cand toata lumea ar fi mai mult decat multumita daca jocul ar functiona corespunzator ?
    Desigur fiecare are dreptul la o parere si ti-o respect, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu de acord cu ea. ;)

5. €ΛĞ£€

€ΛĞ£€ Începător forum

Ideea in sine nu ar fi rea , se si poate proba sub forma de event si se poate adauga la aceasta arena si versiunea 1 vs 1, fiti deschisi noului pana la urma ne jucam. Cu forma de a a scoate bani din acest joc se ocupa Bigpoint nu noi.

6. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Mai booghy, sper ca ai observat ca pe acest joc barca merge in zig-zag + barcile balon + event-uri fantastice + ca tragi salve 360° +... etc. Eu cred ca jocul e in continua transformare, ar trebui sa accepti asta si sa ajuti la ea. De ce sa nu apara o harta PVP in care 1 jucator sa nu se ajute de insula in bataie si sa fie o lupta corecta : barca + skill vs barca + skill. Ticket de intrare sa-l platesti cu perle, gen 1000 de perle, si toti am avea parte si de batalii echilibrate -> nu ca unii jucatori sa zica "hai sa facem 1vs1" dar fac ture de insula , sau in acea bataie sa profite de consumul mai mic de munitie pentru ca sunt in harta cu insula. Doar 1% din jucatori daca fac un 1vs1 corect in harta fara insula si fara tortuga. Eu sustin ideea de a avea o harta PVP 1vs1 sau 5vs5 (sa poti intra doar in grup).
    Nimeni nu iti coboara 7-8 harti sa se bata corect. Iar cu o harta PVP//TVT ar putea sa apara event-uri noi care sa sustina bataliile in aceste harti + premii cum sunt acum pt turnir.

Si cred ca cei de la BP ar trebuie sa dea niste id-uri grupurilor facute pe mare de jucatori pentru o harta TVT ( team vs team), ar ajuta la selectarea echipelor pt harta tvt

7. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ideea si comentariile voastre pe marginea ei vor fi transmise mai departe catre dezvoltatori. Multumim.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.