Armuri

Discuție în 'Ajutor' creată de simi2, 14 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. simi2

simi2 Mogul forum

De ce au disparut armurile de la Piata? E vreo chestie oficiala sau e vreo problema de-a jocului?

2. SeafRO

SeafRO Duce forum

Probabil o problema. Numai hrana si romul au fost eliminate.

3. simi2

simi2 Mogul forum

este de vreo 2-3 zile

4. SeafRO

SeafRO Duce forum

Eu nu prea am mai intrat pe joc (din motive de plictiseala cronica si nervi nemeritati). Nu stiu cat de mult iti va afecta viata pe joc (desi erau bune sa fie luate cu aur si nu cu perle). Pana se rezolva te sfatuiesc sa iei armuri pe perle, sa bagi mojo la ceaun sau sa iei armuri gold (mai bine cu ele decat fara nimic - desi, in cazul meu si nu numai, pot sa existe si armuri de diamant daca uiti sa pui piratii inainte sa abordezi inamici :D:D:D).

5. simi2

simi2 Mogul forum

pai e vorba de armurile de la piata pentru care se licita, acelea au disparut. evident ca daca nu mai ai cele cu perle la dispozitie o sa iei si pe cele cu aur

6. simi2

simi2 Mogul forum

domnilor moderatori, ce se intampla? o sa scoateti si armurile din joc? astept un raspuns.