Anunț Ascensiunea Submarinului

Discuție în 'Anunțuri oficiale' creată de Indus, 10 Feb 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Indus

Indus Talent de excepţie

Ahoi pirați,

Luni, 13 februarie, fiți pregătiți pentru o nouă abordare a pirateriei, pe măsură ce submarinele ies la suprafață!

fb_ad_atlantis_ms3_release (1).jpg

Atlantis se întâlnește cu Nautica în timp ce submarinele se ridică la suprafață și se angajează pentru prima dată cu nave pirați în acțiuni PvP și PvE. Fii parte din această nouă schimbare a Seafight -uli și profită de toate oportunitățile pe care le creează această nouă forță de luptă.

Ascensiunea Submarinului este următoarea parte a celei mai mari actualizări de conținut a noastră – Atlantis! Submarinele vor fi la suprafață și vor lupta atât alături, cât și împotriva ta!

Veți putea găsi întrebări frecvente actualizate în forumul nostru în scurt timp, dar iată deja o scurtă prezentare generală a modificărilor care au fost aplicate în această actualizare:
    • Submarinele sunt acum utilizabile pe toate hărțile de suprafață, raidurile și hărțile bonus (rift-ul rămâne dezactivat);
    • Navele nu pot aborda submarinele;
    • Aproape toate obiectele de acțiune au fost activate în Atlantis;
    • Bresele pot fi aplicate si Navelor;
    • Buff-urile, trofeele și echipajul întotdeauna eficient se aplică acum și submarinului tău;
    • Submarinul tău poate fi echipat acum cu un animal de companie;
    • Lumina de la Tortuga a fost dezactivată până la finalizarea procesului de modificare;
    • Am implementat un nou element de acțiune; Pressure Cooker - acesta oferă un mic efect de sonar pentru nave și provoacă daune într-o zona de efect;
    • Toate misiunile de abordare din joc au fost înlocuite cu Daune NPC;
    • Toate NPC-urile ce necesitau abordare pentru a obține un item pentru misiune au fost modificate, așa că acum trebuie doar să învingi NPCul;
    • Am actualizat recompensele de la Ceaunul lui Aruba;
    • Am actualizat recompensele bonus de conectare zilnică (unde există muniție, veți primi și Torpile);
    • Am adăugat câteva articole Atlantis la recompensele instant de la Ceaunul lui Saba;
    • Momeală reduce daunele unui atac cu nave;
    • Abilitatea master "Tare de cap" vă oferă acum șanse suplimentare de a evita bresele;
    • Unstoppable și Sangele de Inya elimină toate breșele de pe tine, iar Sangele de Inya vă oferă o șansă de 10% să evitați bresele;
    • Am împărțit cooldown pentru Unstoppable și Sange de Inya; Unstoppable are o perioadă cooldown de 1,5 minute, iar Sangele de Inya are o perioadă de cooldown de 6 minute;
    • Am reechilibrat unele obiecte Atlantis și NPCurile din Atlantis.
    Este posibil să avem un timp de nefuncționare foarte scurt după sincronizarea de luni, în care toate misiunile active care au o cerință de abordare vor fi resetate - așa că vă rugăm să vă asigurați că le-ați finalizat în avans.

Ne vedem la suprafață... în submarinul tău!

Echipa voastră Seafight

-pianoman-, axel și -~MadMax~- apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.