Suport Aspecte de traducere

Discuție în 'Întrebări tehnice' creată de =Decadent=, 23 Oct 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. cte87

cte87 Novice forum

1. Cabina/Profilul meu:
    Jos de tot... "Guild".. din cate stiu eu tradus tot de catre voi este corect: "Gilda"
    2. Cabina/Castele:
    Prova/Coca navala blindata.. scrie asa : "Reduce daunule produse de ghiulele de la 2%"
    Corect ar fi: "Reduce daunele produse de ghiulele cu 2%"
    3. Prova/La Rampa de incarcare este trecut "Reduce timpul de incarcare al tunului"
    Corect ar putea fi: "Reduce timpul de incarcare al tunurilor" (nu de alta, dar e culmea sa bagi atatea perle doar pentru un tun:) )
    4. Prova/Chila: "Mareste viteza navei tale. Functioneaza doar cand nava este normala sau avariata."
    Nu am inteles asta.... poate vi se pare corect... dar functioneaza cand? :)
    5. Punte De Arme/Planurile constructorului naval: "Niv. 5 ofera o figura de galion suplimentara, iar nivelul 6 un loc de vela"
    Ce nu am inteles aici, inseamna ca la niv 5 imi ve-ti pune o figura noua sau un loc pentru inca una? :)

Si inchei aici pentru ca trebuie sa ajung la o nunta, dar voi reveni :)

Si pentru =Decadent= un raspuns pentru cele trecute: "Cu placere!"

:)

Modificat ultima dată: 18 Sep 2016
    cocolino! și Puiu14 apreciază asta.
  2. -pianoman-

-pianoman- Community Team Team Seafight

Ahoi Pirați,

Le suntem recunoscători tuturor celor care au contribuit la identificarea și raportarea erorilor prezentate în această temă. Cu ajutorul vostru, departamentul de traduceri va reuși să corecteze un număr important de greșeli, voi contribuind astfel activ la îmbunătățirea jocului.

Vom închide această temă acum, acest lucru însemnând că nu vom mai prelua noi rapoarte, urmând a le precura pe cele încă rămase "deschise" și acorda bonusul promis acolo unde acest lucru este îndreptățit.

Mulțumim!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.