Suport Astept aici raspunsul oficial la asta.

Discuție în 'Ajutor' creată de (NemeSyS), 16 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

inca mai acceptati dupa aproape 8 ani sa fiti ''furati'' si privati de drepturi ?

Sondaj închis pe 9 Mar 2015.
  1. da

11,1%
  2. nu

88,9%
  3. poate

0 vot(uri)
    0,0%
Sunt permise voturi multiple.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

(De curand am trait un moment unic pe seafight.... Am fost placut surprins sa vad ca ''nava'' mea e unica,isi shimba singura mascota apar tunuri dispar tunuri etc. ca ulterior amuzamentul sa dispara si sa imi apara acel mesaj (ai fost deconectat), nici nu am mai intrat pe mare vreme buna.Dupa toti nervii si injuraturile aferente de la sf. Petru in jos,logam yuuuuupy.Pe mare nimic nou nici un sync nici o schimbare ,care fu' smenul ca nu inteleg .Facem un control de rutina ce s-a oprit brusc in dreptul jurnalului de bord ce zice asa
    -ai scufundat pe X
    -ai scufundat pe 0
    -ai fost trimis la forat dupa apa de x
    -ai scufundat NPC X-0
    tin sa precizez ca-s ore la care eu inca injuram in fata lcd-ului....
    O vrabie imi sopteste ca nu mi-a fost spart contul si nici nu mi-a descoperit cineva parola care era la vreme respectiva asta Thereisnothing impossibletohimwhowilltry356323,
    raspunsul a fost urmatorul
    [editat]

Art. 249 - Frauda informatică
    (Introducerea, modificarea sau ştergerea de date informatice, restricţionarea accesului la aceste date ori împiedicarea în orice mod a funcţionării unui sistem informatic, în scopul de a obţine un beneficiu material pentru sine sau pentru altul, dacă s-a cauzat o pagubă unei persoane, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani.
    )
    Deasemenea si alte surse imi spun ca si Luxemburgul are o legislatie drastica in privinta fraudei electronice.
    Deci prieteni dragi dupa ce imi voi aduna gramada de hartogaraie extrase de cont chitante mail-uri de confirmare etc. Ne inarmam cu rabdare si ne vedem la ''trebunal''.)
    Sa inteleg ca ati fost sfatuiti cu totii intreg staful atunci cand dati de vreo problema serioasa sa o faceti sa dispara.
    UITE SI POSTAREA PE O TEMA SEPARATA DACA CEA CARE A CAUZAT ACEASTA ILEGALITATE AI SPUS CA NU E ADEGVATA,domnule Rain.

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

1. Aveti un post care solicita un raspuns oficial.
    2. Aveti un sondaj care solicita un raspuns de la colegii de joc - diferit de subiectul sondajului.

Tema va fi inchisa - va rog sa faceti doua postari separate. In cea in care solicitati raspunsul oficial va rog sa descrieti exact care este problema / nemultumirea. In cea in care faceti sondajul va rog sa creati un post adecvat sondajului.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.