Au NPC-urile abilitati de evitare?

Discuție în 'Ajutor' creată de .colomba., 28 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. .colomba.

.colomba. Novice forum

75%(probabilitatea tunuri)+5%(tunar)+6%(sextant)+6%(tinta lui Agwe)+10%(tunuri lustruite)=102%
    De ce 2 din 10 salve trase pe NPC au valori cu putin mai mici decat maxim? Au NPC-urile abilitati de evitare?

Modificat ultima dată: 28 Dec 2014
  2. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

foarte buna intrebarea un admin poate sa ne lamureasca??

3. Zeusian

Zeusian Comisar forum

da, este un nou up-date. in curand or sa aiba sansa de evitare 100% si atunci ca sa faci aur va trebui sa iei un bat, sa il introdusci, sa apesi simultan tastele ctrl, alt di selete si sa bagi cardu direct la bancomat si sa tastezi rata permanenta tot salariul meu, pensia babacilor si casa bunicilor, dupa care o sa ai 3 minute pline de iteme neevent care or sa expire inainte de a le putea utiliza, ca s-au dat 3 restarturi intre timp si ce ai facut nu se pune, iar intre timp au expirat sau au aparut altele mai bune. sa imi bag picioarele in jocul vostru de ... 2 bani .. caaarilor!!!

4. SeafRO

SeafRO Duce forum

Este o alta eroare in defavoarea jucatorilor dar cum nu suntem importanti se va analiza si se va rezolva candva cand vom uita de ea si nu va mai fi nevoie. Si, ca sa nu crezi ca esti doar tu, pot sa iti confirm ca si mie mi se intampla acest fenomen paranormal si dau vina pe faptul ca stau prea mult pe joc si nu mai vad bine, moment in care iau decizia inteleapta de a inchide jocul si de a face orice altceva alaturi de oameni reali in viata reala.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.