Anunț Aura de protecție - Nou Item PVE

Discuție în 'Anunțuri oficiale' creată de Cataleya, 4 Aug 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi pirați,

Așa cum am menționat în anunțul nostru anterior, ți-am auzit vocea și am văzut nevoia de a-ți permite să te relaxezi din toate acțiunile PvP!

Astăzi am introdus două noi elemente de acțiune; Aura volatilă de protecție și aura durabilă de protecție. Ambele articole vă vor oferi un nou beneficiu, Aura de protecție.

De asemenea, am pregătit câteva întrebări și răspunsuri despre aceste elemente noi mai jos. Vă recomandăm să le citiți înainte de a activa noile elemente!

Ce face buff-ul Aură de protecție?
    Când buff-ul Aură de protecție este activ utilizatorul nu poate fi atacat sau abordat de un alt jucător.

Cum pot obține noile articole de actiune Aură de protecție volatilă și Aură de protecție durabilă?
    Puteți obține buff-ul Aură de protecție volatilă în fiecare zi, prin intermediul bonusului de logare lunară, și din când în când, în același fel puteți obține și un buff Aură de protecție durabilă.

Cât durează un buff de tipul Aură de protecție?
    Durata diferă în funcție de ce tip de articol de acțiune ați folosit:
    • Aură de protecție volatilă oferă buff-ul pentru o oră.
    • Aură de protecție durabilă oferă buff-ul pentru 3 ore.
    Cu toate acestea acest buff poate fi eliminat.

Cum se poate pierde buff-ul Aură de protecție?
    Aură de protecție poate fi pierdut dacă atacați sau vindecați un alt jucător, o insulă de ghildă sau o flotă de mercenari. De asemenea îl veți pierde dacă veți folosi articole de acțiune de tip agresiv pe un alt jucător și dacă intrați într-o hartă de tip raid sau hartă event.
    Buff-ul dispare de asemenea când se termina durata de valabilitate.

Cât de des pot folosi noile articole de actiune Aură de protecție volatilă și Aură de protecție durabilă?
    Odată ce ați folosit unul dintre articole, ambele articole vor avea o perioada de cooldown de 1 oră.

Echipa voastră Seafight

2. axel

axel Team Leader Team Seafight

În plus un nou cod voucher a fost generat:

AURAOFPROTECTION

Valabil în perioada: 2022-08-04 - 2022-08-06 (sfârșitul zilei).

Echipa voastră Seafight

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.