Suport Baietii de serviciu

Discuție în 'Ajutor' creată de ☆Đaпtes☆, 27 Apr 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Ai dreptate, bv !

2. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

Ma gandesc ca imi va sari multa lume in cap daca zic chestia asta...dar cui ii pasa?!

Eu zic ca e ok ca au fost scosi. Rata de tragere daca erai full firestorm si castele era ridicola, ajungand la o salva la 1,5 secunde. Daca e sa o luam asa jocul ar fi sarit mult de adevarul conceptului: nu cred ca piratii aveau tunuri cu cadenta unor mitraliere. E o chestiune de timp pana sa ne acomodam. Cine stie? Poate va exista si o alternativa: daca timpul de tragere maxim a scazut de la 1,9 la 1,5, ma gandesc ca dezvoltatorii au o strategie ceva.

3. .corsarulnegru.

Viteza de tragere si rapiditatea este un fapt foarte important intr-o lupta si nu numai.. !

Modificat ultima dată: 2 Mai 2018
  4. .corsarulnegru.

Jocul este stricat de cind l-au vindut Germanii. Doar ca pe zi ce trece este stricat si mai mult de catre noii patroni care doresc sa-si amortizeze mai rapid investitia in care au investit in jok si de a scoate si un profit si mai rapid, netinind cont de dorintele si nevoile jucatorului ! In goana lor dupa banii in 2 ani vor face din toate servarele GL2 un servar unic din lipsa de jucatori. Deja nu poti sa te lighezi fara sa apara ceva legat de joc in defavoarea jucatorului. ( de 7/8 luni din magazie imi lipsesc 170 tunuri woodoo lvl 5.Am scris la suport de 9/10 ori si n-au rezolvat inca problema ! ) Oare de ce n-au rezolvat problema ? Din incopetenta, neinteres s-au ignoranta fata de jucator si banii reali bagati de el in tunuri !!!??? Este full jocul de buguri si jucatori care sta pe programe 24/24 ore in aceleasi harti si aceiasi jucatori. Asta ar trebui sa va preocupe la jok domnilor de la BP in primul rind, si dupa aceia celelalte lucruri. Ati unplut jocul ci itemuri nefolositoare care ingreuneaza jocul fara rost. BP, coboara pe mare de acolo de sus sa vezi realitatea cu care se confrunta jucatorii. Alfel cred ca veti juca doar domniile voastre acest joc care a fost minunat odata ! Cu respect, o zi buna !

Modificat ultima dată: 2 Mai 2018
    sorinel_63 apreciază asta.
  5. .corsarulnegru.

Sper s-ai dreptate !

6. nIlaX

nIlaX Novice forum

Corsare mai inteles gresit.eu ma refeream sa se umble la damage nu la viteza de tragere ptr ca(aici ii raspund la Achilles)ridicol ii damage-ul pe care il dau unii jucatori.eu zic ca era mai bine, parerea mea.

7. .corsarulnegru.

ok ! sa vedem ce si cum se va intimpla.

8. ☆Đaпtes☆

☆Đaпtes☆ Avansat

Acei jucatori au bagat bani grei in joc ca sa traga dmg-ul ala RIDICOL:)

9. nIlaX

nIlaX Novice forum

Corect,dar ii un pic exagerat totusi nu crezi?nu viteza de tragere era problema in jocul asta la asta ma refeream.ptr ca acei jucatori care au bagat bani ptr damage-ul ala ridicol,au bagat bani si ptr viteza de tragere.dar ma rog oricum nu conteaza parerea noastra:)

10. aditzu05[❶]

aditzu05[❶] Scriitor în devenire

Damage-ul unor jucatori este intradevar ridicol. Joc oarecum defensiv dar mi-am luat lovituri de peste 130k cu luminoasa. Pai si atunci dece mai am pietre defensive pe barca si mascota? Si sunt lv 23-24 pietrele nus foarte mici. Azi noapte tragem la freedom cand a aparut unul care dadea cu 280 k cu luminoasa si incasa doar 2000 damage de la npc. Deci avea gardianul echipat? Atunci de unde damage-ul ala imens?

TIRANUL apreciază asta.
  11. nIlaX

nIlaX Novice forum

Tin minte cand mi-am facut primul cont de seafight acum 7 ani,cand se tragea daca nu ma insel cu maxim 20k+ si puteai sa pui 8 punti elita(IlFenomeno facea legea pe vremea aia si toata lumea ii ura:)).cand vedeai unul cu 8 punctulete albastre sub nava fugeai de imparteai marea in doua.dar acum nu mai apuci sa fugi ca din 3-4 salve esti la fund.

12. .corsarulnegru.

Asa este ! iera foarte distractiv si iera conceput sa lucrezi in echipa. toti ajutau la misiuni si participau la War si toata alianta ajuta la a lua o insula. Eu am fost in SRS-ul adevarat cu miaulin pina sa dat in douo. apoi in BGS citiva ani. Au fost vremuri minunate !

nIlaX și TIRANUL apreciază asta.
  13. .corsarulnegru.

De ce nu putem cumpara pachete cu desagi de la payment ? Iata ce zice ;
    Din păcate, acest pachet nu poate fi afişat momentan.
    Motivul ar putea fi că ai deja acest pachet sau nu este disponibil în ţara ta. (Mentionez ca sint di Romania si domiciliez actualmente tot in Romania ! )

14. G4SFLORIN81

G4SFLORIN81 Novice forum

daa,,cred ca ai dreptate se trage foarte mult,,,inventeaza tot felu de tunuri pentru bani,,nea dat si hp suplimentar,,poti pune 20 grinzi,,adica 24 k hp si la un pret exagerat 610.000 coroane,,nu sunt cotra tunurilor dar sa sa lase grinzile sa le crestem nivelu pina la 2k de exemplu,,,sunt jucatori care dau cu 100 k pe mine si eu am o nava bunicica,,nici nu apuc sa trag ca ma baga la apa,,,este gresita dezvoltarea jocului si totusi noi inca il jucam,,pina la urma si noi suntem de vina........o seara buna

15. nIlaX

nIlaX Novice forum

Eu ma intreb oare cati jucatori noi mai apar pe seafight!? Ptr ca sincer mai nou daca mergi in harta 1 nu cred ca vezi mai mult de 2-3 jucatori cu nave Cogă.Asta nu ii ingrijorator ptr bigpoint?pai inainte frate nu aveai loc de ei in hartile de 1-2-3.Ori sunt destui care baga banul si nu au nevoie de alti jucatori.

16. Ciresul

Ciresul Pretendent

Intrebarea mea este la subiect domnilor admini.Mai am baietii de serviciu cateva zile... cadenta actuala este de 3,3Dupa disparitia lor voi trage mai rar?

17. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Da. Acum beneficiați activ de bonusul oferit de băieții de serviciu motiv pentru care, la expirarea lor, cadența de tragere se va mări.

18. .corsarulnegru.

Unde sint baietii de serviciu acuma ? une-i pot vedea ca mie nu-mi mai apar unde au fost ?

19. Aenledon

Aenledon Guest

Baietii de serviciu au fost scosi din joc in urma unui patch anterior.

20. .corsarulnegru.

Ori doresc sa ramina doar cu cei mari care baga bani si sa faca un mega _servar cu toate cele 6 servare GL 2. Poate asta este noua politica, nu cumperi de la payament, atunci pa ! Ala care sta doar la scoici n-o sa mai intre ca n-are motiv s-o mai faca fiinca n-are nicio satisfactie. Asa ca renunta si ramine spatiu mai mare pentru a unii servarele si cheltuielile BP vor scadea pt intretinerea servarelor.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.