Baietii de serviciu

Discuție în 'Ajutor' creată de яⓞмaиa§ü£-Đã-Ťάяę, 20 Mai 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. din cufere i-ati scos, de la payment i-ati scos macar sa ii scoate-ti de tot de pe toate barcile nu este corect.

2. catasperanta

catasperanta Locuitor permanent

inca nu iau scos de la payment asa ca da cu banu sai ai

3. ☆Đaпtes☆

☆Đaпtes☆ Avansat

Nu mai pot fi achizitionati de cateva zile bune:))) incearca sa dai pe pachet si ai sa vezi ca nu iti mai apare cand te duce sa platesti...

4. catasperanta

ai dreptate acuma am vazut

5. catasperanta

dl admini este corect asa ceva ca baieti de elita sa fi la reconpesa corsarului daca iati scos din joc asta nui bataie de joc

6. catasperanta

dl adimin , bataie de joc, daca vreau baieti de elita trebuie sa deschid piata corsarului, adica sa cumnpar unul din cele trei pachete de la payement .nu petru bani sau scos, iera de stiut

Modificat ultima dată: 23 Mai 2018
    p16. apreciază asta.
  7. p16.

p16. Scriitor în devenire

Ati bagat si baietii de serviciu acolo , si cica s-au scos din joc ... eu nu mai joc acest joc , se joaca pe bani . Spor in continuare tuturor.

Zeusian apreciază asta.
  8. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Acest lucru reprezintă o rezolvare temporară a timpului de reîncărcare, până la implementarea noii ramuri de abilități.

9. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Baietii de serviciu sunt disponibili in Piata Neagra.
    Daca doriti sa ii achizitionati din piata vip, e alegerea dumneavoastra. Nu sunt mai speciali acolo. Sunt tot aceiasi baieti de serviciu.

aditzu05[❶] și p16. apreciază asta.
  10. Dan1912.

Dan1912. Scriitor în devenire

eu nu vad baiete de serviciu la piata neagra

11. =Decadent=

Aveti deja baietii de serviciu pe cont pentru 30 de zile?

12. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Nu se poate intra pe harta marii. Este blocat la 54% !

13. catasperanta

dar totusi nui corect ,nici eu nui vad in piata neagra ,specific ii mai am 15 zile activi

14. =Decadent=

Daca nu i-ati vazut in cursul zilei de astazi in Piata Neagra si nu i-ati achizitionat de acolo deja si nu ii vedeti va rog sa va adresati suportului pentru o verificare.

15. catasperanta

ok multumesc , am sa scriu suportului ca nu i-am achizionat de la piata neagra

16. altii au dat bani grei pentru acei baieti si acuma ati dat pomana. nu sunteti corecti. cu munitia event la fel altii au bagat bani si ati dat pomana acuma nelimitat....f bine tot inainte

17. .†.HellFire.†.

.†.HellFire.†. Novice forum

5 EURO TI SE PAR "BANI GREI" ? DACA ESTI MURITOR DE FOAME NUMAI PLANGE AICI DUPA 5 EURO.

18. Galadriel

Galadriel Guest

Pachetul la care va referiti nu a fost singurul care continea respectivii membrii de echipaj. Dupa exprimarea colegului dumneavoastra, el s-a referit la un alt pachet, care poate fi caracterizat astfel.

19. 5 euro l-ai prins tu la pomana poate. eu vorbesc de cel de 75 de euro si apoi ati primit pomana pe 100 de coroane 720 de perle si de 1000 de coroane pe zi fiecare

20. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Cu ce drept jignesti pe cineva care nu are acei Euro, sau pur si simplu nu doreste sa-i bage deoarece este un joc " liber" !!! Ar treui ca un Administrator sa se autosesizeze vizavi de jignirea adusa de domnia ta acelui jucator si sa aplice regulamentul. Nu toata lumea cunoate codul pin de la cardurile parintilor ! Rugam putin respect pentru toata lumea. Bogat, sarac si indiferent de conditia sociala ! Haideti sa invatam sa ne respectam aproapele aici cit si in viata reala ! (Datorita unor persoane ca tine santem atita de bine vazuti in tara cit si afara tarii si toti strainii fac ce vor cu Romanii, deoarece noi tinem cu ursul nu cu casa. Daia Romanii au ajuns sclavii Europei, din cauza mentalitatii egoiste)

Modificat ultima dată: 26 Mai 2018
    sorinel_63 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.