Ban 24 ore jignire

Discuție în 'Ajutor' creată de andreea.sweet, 29 Oct 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. andreea.sweet

andreea.sweet Novice forum

Buna ziua,

Acum aproximativ 10 minute aveam o discutie in gluma cu un user izmail, ulterior intervenind in discutie si un anume Nutu cu comentarii pe care eu le consider jignitoare.

EDITAT
    Ulterior am luat ban 24 ore.

Apeland la colegi, aflu ca respectivul Nutu nu a primit ban pentru ce a scris.

Inteleg si imi asum banul pentru ca l-am jignit poate, desi consider ca isi merita cuvantul, pentru ce mi-a scris si a urmat.
    Consider ca este normal sa ia si el atunci ban si va rog sa luati inconsiderare plangerea mea.

Cu stima,
    andreea.sweet (pe joc actual Andreea.Sweet)

Modificat ultima dată de către moderator: 30 Oct 2017
  2. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

3. andreea.sweet

andreea.sweet Novice forum

Multumesc, am incercat sa postez acolo dar imi scrie ca nu am destule privilegii sa pot posta..o alta idee te rog?

4. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Sectiunea de Reclamatii in chat poate fi gasitia AICI.
    Link-ul oferit de colegul dumneavoastra va indruma catre sectiunea de Arhiva - Reclamatii. Acolo intr-adevar nu aveti drept de postare.

5. .Boyka.

.Boyka. Novice forum

Salut vreau sa stiu si eu de ce am fost banat pe chat pentru ca nu am scris nimic jignictor vreau un raspuns ne aparat acel RED PASSION intra pe chat si provoaca mai multi jucatori si el a scris cuvantul sa ( O SUG ) dart nu am mai apucat sa fac print creau sa ma debanati pe chat VA MULTUMESC

6. =Decadent=

Sectiunea de debanari in chat poate fi gasita aici.
    Va rog sa o folositi corespunzator, oferind toate informatiile cerute.

7. =Decadent=

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.