BATAIE DE JOC A BP -RO

Discuție în 'Întrebări tehnice' creată de jokermov, 20 Iul 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. jokermov

jokermov Novice forum

Dragi colegi de suferinta a nedreptatilor savarsite de BP -RO, va aduc la cunostiinta ca intentionez sa actionez in judecata BP-RO pentru urmatoarele capete de acuzare 1Abuz de putere in exercitarea functiei asupra jucatorilor, 2.Folosirea unor programe neautorizate pentru depistarea celor care utilizeaza diferite forme de joc in vederea obtinerii de a avantaje.3.Obladuireacelor care sunt moderator dar si jucatori si fac ce au ei chef, Va anunt cutoata seriozitatea ca nu am folosit programe pentru facilitarea jocului sau mai bine spus pentru obtinerea de avantaje-in acelasi timp sunt de acord cu masura de-a fi pedepsiti vinovatii!
    Primul pas pe care-l fac este expertizarea PC in trei locuri-pentru obtinerea de adeverinte din care sa reiasa ca nu am avut programe instalate ( 2 de la firma IT si una de la politia MUNICIPIULUI CONSTANTA SECTIA IT) ACESTE ADEVERINTE VOR CONSTITUI BAZA PLECARII ACTIUNII DE JUDECAT .

2. alexandruyoo

alexandruyoo Junior Expert

loool, nu o sa vezi in veci de la Pol.Mun. C-ta, adreseaza-te SRI

3. DNG**stranger**

DNG**stranger** Scriitor activ

Succes! Te sustinem.

4. booghy1973

booghy1973 Profesionist forum

Poti sa adaugi si inselaciune. Iti vand anumite pachete dar uita sa specifice ca nu sunt toate itemele functionale, sau anumite bonusuri expira pentru ca ce sa vezi te trezesti cu debuff la cateva minute dupa ce ai cumparat si cand le ceri banii inapoi nu se mai poate, desi orice achizitie poate fi anulata in termenul legal.

5. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

Trăiești în România, opreșteee motorul! Oprește motorul, n-auzi?!!! :)))

6. jokermov

jokermov Novice forum

OPRESC MOTORUL DAR SUNT IN PANTA IAR FRANELE NU TIN;)

7. jokermov

jokermov Novice forum

OARE CEI CARE M-AU ARS SAU UITAT IN JURNALUL DE BORB SA VADA CUM A EVOLUAT JOCUL SI DACA EXISTA UN PROGRAM ATAT DE EVOLUAT SA FACA CE FACEAM EU?????????????????? AM INTELES CA ESTE UN ADEVARAT DOMN PIANOMAN NU STIU DACA AM SCRIS BINE DAR AS DORI DIN SUFLET SA-L CONTACTEZ,POATE MA PUTETI AJUTA......VA ROG !

8. axel

axel Team Leader Team Seafight

Ati deschis deja un tichet catre suport pentru acest topic care a primit deja un raspuns. Daca aveti nevoie de un alt tip de indicatii, de natura legala, le puteti obtine prin intermediul suportului de jos sau consultand rubrica Impressum.
    Nu va putem ajuta suplimentar in cadrul forumului.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.