Feedback Bătălia Titanilor 2018

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de _Hellsing_, 2 Aug 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Cele două nave eveniment apar din oră în oră, la intervale fixe.(12:00-13:00 și așa mai departe).

*Black_Man* apreciază asta.
  2. Ciresul

Ciresul Pretendent

Rhea si Kronos apar la ora fixa pe maxim 5 harti si se ataca intre ele

3. sorinel_63

sorinel_63 Junior Expert

eu credca r trebui marit dropul la clepsidre,lampa sau design la cei doi admirali mari

4. dan-schela

dan-schela Scriitor activ

dinou avem un nr de muntie pe perle care le putem cumpara .... eu am atins limita aia acum ce mai joc, ma pot lasa de joc pana la urmatorul event!z

5. Rhea și Kronos nu sunt anuntati cand apar????noi de unde stim unde si cand apar???

6. dan-schela

apar la orele 00:00, 01:00, 02:00, 03:00 etc ,din ora in ora , la ore fixe

7. bine bine am anteles cand apar ca am citit pe forum dar sa ne anunte si pe noi an ce harti apar nu sa stai la ore fixe sa cauti prin toate hartile..an rest destul de bunicel eventul

8. dan-schela

da ce sa zic... si mie mi s-a parut aiurea cand am avut misiunea, dar sincer in momentul cand am luat misiunea, in 10 minute l-am si gasit ca mai era 5 minute pana la ora fixa si decat am schimbat o harta si l-am si gasit... intreaba si tu pe chat daca il vede cineva, cine e binevoitor te va ajuta macar cu o soapta....

9. VLAD

VLAD Talent de excepţie

nu mai pot cumpăra muniție event cu perle de la piața neagră. a fost stocul limitat sau unde e problema???

10. da a fost limitata cea cu perle

11. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Cumpara pe coroane ca e fara de limita! cea pe perle a avut limita de 990k munitie!

VLAD apreciază asta.
  12. bun eventul dar cam greu cu timpul,abia am reusit sa adun si eu 1200 radiante .si sa fiu si putin sarcastica,,FELICITARI LA TOTI BOTII".eventul acesta au fost mai multi boti ca niciodata.au bagat cufere la greu si sa nu mai vb de nave sau ca sau incadrat a nu stiu cata oara in top si recompensati pt asta.dar ca de obicei scriu si eu ca nu am ce face....

13. dan-schela

ai reusit bine, eu am reusit in jur de vreo 100 de radiante, eu m-am axat mai mult pe perle ca nu mi s-a parut nimic interesant de luat pe radiante, si nici alea nu am reusit mare lucru, decat vreo 800.000 ca n-am stat non-stop pe joc, intram cand si cand

14. -.vasi.-

-.vasi.- Scriitor în devenire

am jucat 7.8 ore pe zi nu am fost in primi 100 in clasamentul zilnic numai in prima zi ,in rest nici o sansa

15. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

ASta e realitatea pe jocul asta! botii au prioritate pe jocul asta, niciodata nu vei putea concura cu ei! unui om iar trebui la fiecare ora cel putin 5-10 minute pauza dar botii joaca 24 din 24 ;)

marinarul†acutGo® apreciază asta.
  16. marinarul†acutGo®

marinarul†acutGo® Junior Expert

Joc ore bune dar nu pot 24/24 cum pot altii cu ajutorul programelor. Este corect?

-caluta-wfa apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.