Sugestie bile explozibile

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de WIKINGII, 3 Ian 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. WIKINGII

WIKINGII Începător forum

Avand in vedere ca avem:4
    6
    10
    14
    20 daune
    propun o idee de marire la 30 daune costurile sa fie pe aur, de atata vreme nu sa facut nici o marire la daune pe aur
    va multumesc

MAN_TGA apreciază asta.
  2. |SHARK|-ŁЄχ

|SHARK|-ŁЄχ Junior Expert

Sa faca un upgrade la 30 daune e destul de mare, e 1/2 din cat tragi acuma. Daca vor face o noua munitie pe aur nu cred ca ii vor da 30 daune, cel mai fericit maxim 25 daune.

3. ~NaNo`Ady`Gy~

~NaNo`Ady`Gy~ Începător forum

Ar fi indicat cu daune 30 si sa o putem folosi doar in hartile de 21-25 unde navele au dmg mare si hp destul de multisor

4. |SHARK|-ŁЄχ

|SHARK|-ŁЄχ Junior Expert

Da ar fi ceva destul de interesant ca sa faca o noua munitie cu daune 25 in orice harta (1/1-20/1) si care sa devina de 30 daune in hartile 21-25.

eNERG și cocolino! apreciază asta.
  5. eNERG

eNERG Începător forum

daune 30 ar fii foarte ok dar si 25 e bine

6. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Jucatorii au bagat bani reali ca sa ajunga sa aiba hp-ul ala. Au bagat bani in tunuri,desagi, cristale, perle..etc ! Credeti c-or sa le convina sa fie pe picior de egalitate cu aia care n-au bagat bani ?Cum va puteti imagina asa ceva ?! Trebuie sa bagam cardul si o sa avem valuare ca ei. Asa se face daca vrei sa jucam in liga mare. Daca nu, raminem acolo unde ne permite valoarea skinului sa navigam. :)

Modificat ultima dată: 16 Noi 2017
  7. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

Nu e vorba de HP-ul jucatorilor, ci al navelor. "Valuarea" de care spui tu nu se face doar cu cardul. Consider ideea foarte buna: de ce sa nu existe o munitie cu daune un pic mai mari decat expansiva? Doar pentru ca unii cred ca jocul asta se joaca doar cu cardul? aviz @.corsarulnegru.

8. .corsarulnegru.

Domnul Achilles[❶NE] daca doreste un dmj mai mare poate folosi munitie premium asa um face toata lumea in situatia data. :)

Modificat ultima dată: 16 Noi 2017
  9. Achilles[❶NE]

Da, adevarul a toata lumea foloseste exploziva. De asta oamenii de aici au cerut o munitie pe aur cu daune mai mari :)) pentru ca au prea multa exploziva :)

10. .corsarulnegru.

Exact ! Ala care da cu peste 100mii la npc crezi k mai este interesat sa dea cu 30mii pe npc. N-o sase chinuie cind are milioane de perle si munitie in stoc. este bine venit pentru cei mici aceasta munitie.

11. Achilles[❶NE]

Eram ironic. CHIAR cred ca e nevoie de o munitie mai buna pe aur. NU toti jucătorii dau cu 100.000 cu exploziva.

12. .corsarulnegru.

In ce ma priveste e ok cu sau fara munitie nouo. :)) Eu trag doar cu munitie premium deoarece n-am rabdarea necesara si nici nu-mi permit luxul sa fiu prins fara HP de inamici. :D (nici eu nu dau cu 100mii )

13. Dan1912.

Dan1912. Scriitor în devenire

cea ce uita uni jucatori care scriu aici este ca;jocul este gratuit si tota lumea trebuie sa aiba sanse egale

14. .corsarulnegru.

Sa crezi tu asta ! Nimeni nu obliga pe nimeni sa bage bani in jok. Dar daca nu bagi bani va dura ani sa te dezvolti si este posibil ca nava ta sa ramina la lvl de mediocru si asta intr-un caz fericit. Asta este treaba cu sansele egale.

luc3afarul apreciază asta.
  15. Dan1912.

pentru cei care baga bani cred ca e o afacere ,pentru ceilalti doar un joc

16. .corsarulnegru.

N-ai inteles nimic ! Afacere se numeste atunci cind ai profit dupa ce ai investit)

17. Dan1912.

pai daca ai nava puternica probabil consider ca ai un profit

18. aditzu05[❶]

aditzu05[❶] Scriitor în devenire

da ideea nu este rea dar sa o poata folosi doar jucatorii de level mare in hartile mari este destul de nepotrivita. nu mai este egalitate,eu am lv 15 daca se va realiza acest lucru eu nu pot folosi munitia ceea ce nu este corect.

19. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Tu a
    Tu avind level 15 la care te mentii intentionat sunt multe alte lucruri pe care tu nu le poti folosi cum ar fi: Simbrias sau gardian care sunt foarte importante! Asta nu ti se pare inegalitate?

20. aditzu05[❶]

aditzu05[❶] Scriitor în devenire

Da sunt lv 15 pentru ca nu ma pot duce mai sus. Nu sunt un jucator puternic si am revenit de curand dupa o pauza de 3 ani. Nu am tunuri bune si nici full abilitati si castele deci imi va fi foarte greu in hartile mari.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.