Bine spus "Ajutor incepatori".

Discuție în 'Ajutor' creată de B0UNCE, 16 Iul 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Sunteti de acord ca Raid-ul sa fie schimbat din format PvP in format PvE?

1. Da.

33 vot(uri)
    84,6%
  2. Nu.

6 vot(uri)
    15,4%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Buna seara.
    Vreau sa deschid acest subiect prin a-mi cere scuze fata de jucatorii "sunmap" cu adevarat mici, de curand am reintrat in acest raid cu un cont mic si am vazut ca situatia nu este doar rea, este inacceptabila, jucatori full care ar rivaliza cu cei de behemont stau si ii scufunda pe cei mai mici care vor sa faca nave. Repet, este INACCEPTABIL asa ceva. Propunerea mea este ca raid-ul mic sa devina zona PvE pentru ca toata lumea sa poata sta si face perle.
    In behemont este adevarat ca ne batem, dar chestia asta tine strict de rivalitatea dintre aliante si de numarul nostru, nu de putere in sine, pe cand in RAID, jucatorii sunt pur si simplu coplesiti.
    Scriu acest mesaj in aceasta sectiune pentru ca, intr-adevar, incepatorii au nevoie de ajutor, atat din partea jucatorilor mari, prin sustinerea schimbarii raid-ului din format PvP in format PvE, cat si din partea echipei BP prin implementarea acestei schimbari.
    Daca pana acum eram contra acestor tipuri de idei si spuneam ca nu, ca trebuie sa se descurce, ca si noi ne-am descurcat, de ce sa faca ei perle asa usor, etc...acum imi dau seama ca situatia este mai grava. De aceea imi cer scuze.
    HAIDETI SA-I OPRIM PE PROFITORI!!!

EDIT: Stiu, credeti ca vor fii probleme cu bot-urile? ORICUM SUNT O MULTIME DE BOT-URI IN RAID...propun atunci sa se faca un program special pentru raid si behemont, hai sa vedem atunci care-i corect si care nu.
    Suntem capabili de egalitate? Cred ca da...s-a vazut cand BP a schimbat arena la eventul trecut. Daca e nevoie, voi scrie pe toate forumurile.
    Cat despre cei care vor vota "Nu" din invidie sau din alte motive spun atat, asa gandeam si eu pana sa imi fac un cont si sa intru acolo sa ma bata jucatori FULL care m-ar bate si cu nava mare...Nu va ganditi ca se vor face full, dar este un ajutor.

Modificat ultima dată: 16 Iul 2016
    tana09, Achilles[❶NE], BYTZA.87 și alți 4 apreciază asta.
  2. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Pai corect, programele pentru toti si sa farmam in pace :p

3. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Programe oricum sunt...si stii prea bine. :)

4. Spirit_Breaker

Da dar sa nu incercam sa le inmultim, mai bine sa le dam jucatorilor mici o sansa sa se bata de la egal la egal. Sa nu mai fie batuti de famerii (nave full) din raid-ul mic care stau pe program noapte de noapte si isi protejeaza locul farmat pe bot.

Ma bucur ca doresti o schimbare, dar fa o analiza mai detaliata si incearca sa gasesti o idee care ar aduce echilibru in joc si ar bloca farmatul in raid-uri pe programele. Eu unul sunt curios si doresc sa mai vad ideei pe tema asta.

Modificat ultima dată: 18 Iul 2016
  5. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Nu este datoria noastra, a jucatorilor, sa curatam harta de bot-uri, noi putem doar sa ii incurajam pe colegii nostrii sa joace corect si sa nu le foloseasca, daca BigPoint-ul nu poate (sau nu vrea) sa opreasca aceasta mare de boti, atunci asta este, dar nu trebuie sa "sufere" si jucatorii mici. Scopul raid-ului este sa faci perle, nu sa consumi perlele facute cu greu pe aceeasi harta in care ar trebuii sa le aduni.

6. Spirit_Breaker

Purtam un dialog, facem o analiza, venim cu idei nu e o obligatie e o placere . Dezvoltatorii de la BigPoint vor raidurile PVP iar hartile bonus PVE... Hai sa mai aducem idei, poate harti bonus PVM sau eventuri PVM. Ex: Faci harti bonus la tun si dupa ce strangi harpoane intri si faci bonus la harpoane ( monstrii ce apar de sub apa si iti ataca barca, krakeni, calipso, marduci, rechini etc ).

tana09 apreciază asta.
  7. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

Ideea cu schimbarea hartilor raid(mai ales sunmap) din PVP in PVE este o idee interesanta.Nu inteleg de ce jucatorii mici trebuie sa se chinuie intr-o singura harta, pentru o recompensa in perle foarte mica(odata ce esti mic si tragi cu altii care sunt mai mari ca tine la o nava, e clar ca primesti mult mai putin decat ei), vanati de jucatorii mari..care nu au trecut in Raidul mare si stau cu programe in harta bonus dedicata celor mai mici.

Modificat ultima dată: 19 Iul 2016
    ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► și susanu_el apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.