Blocat sub tortuga.

Discuție în 'Ajutor' creată de B0UNCE, 12 Apr 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Buna ziua.
    Aseara colegii mei de alianta se luptau cu inamicii, am spus sa ajut si eu cum pot asa ca am activat Tortuga si...la lupta. Am schimbat vreo 2-3 harti (cam 20-25 de minute sub tortuga) pana sa ajung "batausii" din urma, am sarit harta unde se dadea bataia, am ajuns la coordonatele respective, colegii mei se luptau deja cu aliatii. Am pus tinta pe cel mai apropiat inamic, am pregatit bengalul si "Foc". Scoici primul inamic, scoici al 2 lea...abia dupa ce zona s-a curatat am observat ca sunt tot sub tortuga. Am dat pe inamici, pe monstri, pe npc...am dat chiar si pe cadoc si tot nu m-a scos de sub tortuga. F5...nimic. M-am gandit sa deloghez, dar oricum as mai fi stat doar 10 minute pe joc, asa ca am ramas incercand sa vad cum sa scot tortuga. Cred ca este un bug, deoarece eu nu am facut nimic special...doar am activat-o.

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Situatia descrisa de Dvs. este deja cunoscuta si va fi rezolvata in curand. Multumim.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.