Boost / drop

Discuție în 'Ajutor' creată de ~COJACK~, 24 Iul 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

ce e ala boost ce e ala drop??

2. j8k3r

j8k3r Scriitor în devenire

Depine Boost PE iti da 150 % puncte experinta. Drop nu am vazut pana acuma .
    Daca vrei mai multe raspunsuri explica mai pe larg problema :)

3. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

drop ma refer la ce a scirs ady00 ''la cuferele normale drop-ul este din ce in ce mai prost.,, la asta ma-m referit

4. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

si la boost am intrebat ca am vazut la anunturi patchday asta ..Ahoi pirați,

În decursul zilei de astăzi a fost corectată opțiunea de boost.

Echipa voastră Seafight,,??

5. j8k3r

j8k3r Scriitor în devenire

opțiunea boost poate fii luata din cufere si iti ofera un avantaj la Puncte Experinta de 150 % , sau acela cel dal ei de 24 de ore Boost Puncte Experinta ce ofera 50 % .
    drop-ul poate ady00 sa referit la recompensele din cufere ca sunt mai mici .

6. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Va referiti la postarea din sectiunea de patchday / patchnotes:
    booost.jpg
    Pe harta marii, in meniul de optiuni / grafic / animatii gasiti termenul boost. Cu ajutorul lui activati sau dezactivati unele efecte grafice. In general este utilizat in cadrul event-urilor, permitandu-va sa vedeti doar daunele Dvs.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.