Sugestie BOT Announcements

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Spirit_Breaker, 30 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

2. Zeusian

Zeusian Comisar forum

ca sa iei un val gratis :) si sa incarce pagina si asa prea incarcata. nu suntem satui de crashuri? eu nici acum nu pot juca pe calculatorul pe care nu am admin de la eventul minune. culmea este ca pe un alt cont pot intra si juca normal. asa ca ....

3. Spirit_Breaker

Eu vorbesc de infromarea utilizatorilor despre event-uri si promovarea ofertelor din payment. Nu ma intereseaza pe mine cum faci tu valuri in bonus, si ca te bucuri la un val gratis..

4. Zeusian

Zeusian Comisar forum

iar tu trebuie sa accepti opiniile celorlalti.
    iar eu sunt impotriva.

eventurile se anunta in forum, inceputul si durata lui este prezentata pe pagine de joc intr-o casuta speciala. ce mai vrei? stelute la papucei?

5. Spirit_Breaker

Hai sa-ti desenez ce plus ar putea sa aduca un BOT de chat.

In primul rand trebuie sa precizez ca anunturile ar trebui postate de BOT in limba engleza deoarece sistemul pe care il are BP acum pt chat nu permite traducerea lor automata in fiecare limba.

Anunturi event-uri: - utilizatorii sunt mai activi pe joc cand stiu ca urmeaza un event atat inainte cat si pe, perioada event-ului.
    Anunturi pentru ofertele din Payment: - vanzarile pot sa creasca, daca BP alege sa faca reduceri pe o perioada determinata ex. 3 zile anumite ofertele au reducere 50%.etc
    Anunturi patch-uri, etc: -usureaza munca adminilor.

6. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Multumim pentru idee si feedback. Ele vor fi inaintate mai departe.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.