Sugestie Brainstorming: Probleme actuale, idei și propuneri noi

Discuție în 'Runde de discuții generale' creată de Bowie, 9 Sep 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Bowie

Bowie Guest

Ahoi pirați,

Am făcut acest fir de discuții pentru a avea toate problemele existente pe joc, ideile și propunerile voastre legate atât de joc cât și de forum la un loc. Deoarece acest topic va fi unul destul de lung având în vedere evoluția jocului, vă rog să nu vă abateți de la subiect și să mențineți postările cât mai concise și coerente.

Având în vedere doleanțele voastre, vom căuta să rezolvăm ce se poate prin intermediul forum-ului, iar ce ne depășește posibilitățile vom trimite mai departe pentru soluționare.

Vă rog să menționați în postarea dvs. scopul postării (problemă de joc, sugestie, îmbunătățiri ce ar putea fi aduse atât în joc cât și în forum etc.).

Orice idee ar putea fi interpretată, evaluată și dezvoltată așa că vă încurajez să vă folosiți imaginația.

Acordați atenție exprimării dvs. și încercați să evitați spam-ul.

Echipa voastră Seafight

Modificat ultima dată: 28 Sep 2020
  2. Ica

Ica Junior Expert

Una dintre probleme de care m-am lovit destul de des sunt denumirile. Uneori, pe forum unele npc-uri, monstri, design-uri sunt anuntate intr-un anumit fel dar in joc au alte denumiri.

Un exemplu de astazi:
    La sync-ul de azi dimineata s-a anuntat:
    • Implementare: Am adăugat hărțile bonus Rac, Vărsător și Săgetător în „Liga Căpitanilor”
    In Liga Capitanilor hartile sunt: Cancer, Aquarius, Sagittarius

3. Bowie

Bowie Guest

Ai dreptate, pe joc sunt denumirile în engleză. Asta depinde de noi și ne străduim să le păstrăm cât mai precise. Cum nu toate ne vin traduse (de exemplu evenimente) trebuie să cercetăm noi pentru a le descoperi și a le comunica mai departe corect. Am modificat anunțul pentru a coincide cu ce este pe joc. Mulțumesc

4. Ica

Ica Junior Expert

Cele mai multe nu sunt traduse poate. O varianta ar fi sa afisati in paranteza traducerea in engleza, sau invers.

axel și Bowie apreciază asta.
  5. Farxen

Farxen Junior Expert

Problema de joc
    Pe pagina de facebook al jocului apar coduri voucher care nu pot fi folosite , desi sunt valabile :

AWKMOZCSF (valabil până pe 16 septembrie)
    SFSONCOD (valabil până pe 14 septembrie)

6. .White.

.White. Guest

AWKMOZCSF (valabil până pe 16 septembrie) la mine a mers , incercati cu litere mici :)
    SFSONCOD (valabil până pe 14 septembrie)[/QUOTE] am vazut codul asta pe facebook , nici la mine nu merge , vom transmite mai departe , multumim.

7. .White.

.White. Guest

SFSONCOD este un cod gresit pe facebook , codul corect este SFSEASONCODE

8. JerryCo

JerryCo Scriitor activ

Awkmozcsf nu imi merge nici mie, ce ar trebui sa dea? munitie si chei event?

Edit: era cu 2 "c"... AWKMOZCCSF

Modificat ultima dată: 9 Sep 2020
  9. Ica

Ica Junior Expert

Alte subiecte deschise de mult si de care nu am mai auzit nimic:
    • Posbilitatea de a arunca in Ceaunul din Aruba mai mult de 100 de mojo
    • Setarile grafice, in special window sizes
    • Pentru serverele PvE posibilitatea de a seta o harta PvP (ori atunci cand o flota e trimisa sa fie automat PvP, ori platit o suma de valuta pentru a face o harta PvP)

10. axel

axel Team Leader Team Seafight

• Posbilitatea de a arunca in Ceaunul din Aruba mai mult de 100 de mojo - transmisa deja mai departe de-a lungul intregului an.
    • Setarile grafice, in special window sizes - va rog sa detaliati.
    • Pentru serverele PvE posibilitatea de a seta o harta PvP (ori platit o suma de valuta pentru a face o harta PvP) - transmisa mai departe.
    • Pentru serverele PvE posibilitatea de a seta o harta PvP (ori atunci cand o flota e trimisa sa fie automat PvP) - varianta aceasta nu a fost propusa inca. Va rog sa detaliati aceasta idee.

11. carlosmm

carlosmm Maestru forum

am vazut codul asta pe facebook , nici la mine nu merge , vom transmite mai departe , multumim.[/QUOTE]
    Codul nu a putut fi găsit.

12. Bowie

Bowie Guest

Colegul tau ti-a dat raspunsul.

JerryCo apreciază asta.
  13. Ica

Ica Junior Expert

Deocamdata sunt doar 3 variante: 640x480, 800x600, Maxim. (Prima mi se pare destul de depasita)
    Ar fi frumos sa mai fie adaugate cateva.

Doua propuneri am auzit de la diferiti jucatori care mai joaca pe serverul PvE pentru a face jocul mai frumos:
    • Atunci cand se trimite o flota intr-o harta aceasta sa devina harta PvP cat timp ramane flota pe harta
    • In schumbul unei sume de aur/perle/coroane/yulong/safanada sa poti face o harta PvP - ex. platesti 1 aur pentru ca harta 22.1 sa fie PvP pentru 20 minute

14. JerryCo

JerryCo Scriitor activ

Pai și ce rost mai are server-ul PvE dacă se face asta? Adică dacă vreau sa scufund un jucător, tot ce trebuie sa fac este sa stau lângă el și sa plătesc suma corespunzătoare pentru schimbarea hărții. Nici nu va ști ce l-a lovit! :))

15. mydyla

mydyla Conte forum

nu joc pe server PVE dar un mic comentariu ... ca sa fie echitabil fiind server PVE ...in momentul in care se plateste sau se trimite flota in harta x ...acesta sa fie anuntat , cum se anunta feedom-ul , nu poti sa faci elementul surpriza pentru ca atunci nu mai este server PVE ...

Ica și JerryCo apreciază asta.
  16. Ica

Ica Junior Expert

Mda. Daca tii neaparat sa il scufunzi da. Suma care trebuie platita ar trebui setata in asa fel incat sa nu transforme server-ul intr-un server PvP.

PS. E doar o propunere. Ar putea fi imbunatatita poate.

17. ~Skyliηe~

~Skyliηe~ Începător forum

Problema de joc/forum.

Atat pe forum cat si pe joc, ca recompensa in Liga calutilor de mare se specifica navele elita pana la lvl 20 inclusiv. La shop in schimb, in pachet este inclus si design-ul de lvl 21. Este o eroare la informatiile privind recompensa, sau acel design nu trebuia sa fie in aceasta liga, ci in urmatoarea cum este specificat peste tot ? Nu de alta, dar poate la o remediere dispare cu tot cu bijuterii :)

axel apreciază asta.
  18. kopoltyu[HUN]

kopoltyu[HUN] Scriitor în devenire

problema cea mai mare este ca jocul are lag mai mereu .... se blocheaza din 10 in 10 minute .... se va rezolva vreodata aceasta problema domnilor admini? macar daca a-ti putea sa ne ziceti si noua cauza acestui lag ...

19. Deneb

Deneb Avansat

ce servere sunt pve? e prima data cand aud de existenta lor

20. edysukaru89

edysukaru89 Scriitor în devenire

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.